Şimdi Ara

Fm 2018 hakkında sorularım var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sene ilk kez orjinal bir fm almayı planlıyordum ama son anda aklıma gelen bir fikir üzerine ilk demoyu indirdim, beğenirsem orjinal alırım diye düşündüm. Oyunu biraz inceledim ama eski serilere göre baya karışık geldi, gelelm sorulara:

1. Eski serilerde bir mevkiye transfer yapacağım zaman büyüteçe basıp hızlı aramanın yanındaki ok tuşuna bastığımda genel>mevki ye basınca o mevkiye transfer edebileceğim bütün oyuncuları görebiliyordum ve onları aynı ok tuşuna basıp gözlemlemeyi seçip yıldızlarına göre sıralayabiliyordum. Ayrıca gerçekçi transferleri seçip kulübümüzle ilgilenmeyen oyuncuları eleyebiliyordum. Ancak bu seride mevki seçsem bile yıldızlarına göre sıralamayı ve gerçekçi transferleri seçme yerini bulamadım.

2. Eski seride oyuncu ile ilgili ön bilgi almak için gözlemci raporu iste diyorduk, bu sene bir de analiz et diye bir seçenek çıkmış, bu ikisi arasındaki fark nedir?

3. Bu sene gözlemciler oyuncuyu 100 puan üzerinden değerlendiriyor, bir de yıldızlı derecelendirme sistemi hala mevcut, bu ikisi arasındaki fark nedir?

4. Eskiden gözlemcileri ülkelere yollardım ve cl al dünya kupası büyük ligleri felan gözlemletirdim, bu oyunda gözlemcilik paketleri diye birşey çıkmış, bu paketleri almak şart mı yoksa ülkelere ve turnuvalara yolladığımız gözlemciler yeteri kadar oyuncu sağlayabiliyor mu bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1- Bunu yapabilmek için barı özelleştirmeniz gerekmekte. Aynı durum taktik ekranı içinde geçerli maalesef. FM 14'ten beri 17'ye kadar süren 4 serilik arayüzü değiştirince bende biraz afallamıştım ilk başta. Ama kurcalaya kurcalaya yerini buluyorsunuz yada istediğiniz gibi birşey çıkıyor ortaya.

2- Analiz etme kısmında maç maç detay ve bilgi alınabiliyor.

3- Gözlemcinin oyuncuyu sizin takımınızın ve liginizin durumuna göre puanlama sistemi. Henüz ilk olduğu için biraz tutarsız sonuçlar oluyor. Fakat çoğu isabetli oluyor. (%80'i)

4- Paketler sayesinde artık genel olarak bilgi almak mümkün. İlle ülkelere göre sınıflandırmaya gerek yok. Yine turnuva veya lig gözlemciliği yapılabiliyor.
  • - The Stig - kullanıcısına yanıt
    turnuva ve lig gözlemciliği nasıl yapılıyor bulamadım da

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sensei İtachi

turnuva ve lig gözlemciliği nasıl yapılıyor bulamadım da

Valla şuan oyunda değilim hocam. FM17 olsa ezbere söylerdim de. 18'i bende tam ezberleyemedim

Yarın benden önce biri yazmassa görsellerle izah ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.