Şimdi Ara

FM 2013-'' TÜRK '' YETENEKLER;

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
26.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLAR ÖNCELİKLE BÖYLE Bİ KONU VARSA HERKESDEN ÖZÜR DİLİYORUM --

ÖZELLİKLE OYNATIP VERİM ALDIĞINIZ VEYA BEĞENDİĞİZ TÜRK OYUNCULARI ÖNERİRMİSİNİZ MALUM YABANCI KISITLAMASI HER SEZON AZALIYOR VE ÇOK ZOR DURUMDA KALIYORUM

• Hangi mevki istiyorsun kaleci dersen onur kıvrak defans aykut demir serdar azîz orta saha okay yokuşlu alper potuk forvet cenk tosun bu adamları sevdim hepsini alamadim fakat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serdar aziz-koray günter-Veysel sarı-cenk tosun-orhan gülle-necip-mami-oğuzhan-salih-okay
  • Arkadaşlar FM de Türkiye liginde git gide yabancı sınırı düşüyor onun için türk oyuncuların fiyatları katlanmadan almak istiyorum anlatmak istediğim buydu
  • quote:

Orijinalden alıntı: canurica

Arkadaşlar FM de Türkiye liginde git gide yabancı sınırı düşüyor onun için türk oyuncuların fiyatları katlanmadan almak istiyorum anlatmak istediğim buydu

hangi bölgen sıkıntılıysa söyle ona göre öneri verelim. zira birçok futbolcu var.
  • C Vitamine kullanıcısına yanıt
    fark etmez her bölgeye alternatifler istiyorum şimdiden .
  • Salih Uçan, Kerim Frei, Jem Karacan, Recep Niyaz, Muhammed Demir fazlasıyla iyiler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2012 Serbest Oyuncular
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tolga Cigerci gurbetcilerden denediklerim arasinda en iyisi MC olarak oynattim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim kadro

muhammet demir, veysel sarı, musa nizam gibi oyuncuları takımda oynatamadım sattım.. yıldızımız barışmadı

tolga ciğerci
    jem karacan
    samed yeşil
    muhammed demirci
    necip uysal
    oğuzhan özyakup
    sinan bolat
    cenk gönen
    aykut demir
    olcay şahan
    okay yokuşlu
    alper potuk
    muhammed ıldiz
    aplarslan öztürk
    sezer özmen
    iyi türk oyunculardır. gözlemcini değiştirip araştırma yap "türk genç yetenekler" için bulsun getirsin sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 6 Temmuz 2013; 16:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

benim kadro

muhammet demir, veysel sarı, musa nizam gibi oyuncuları takımda oynatamadım sattım.. yıldızımız barışmadı

tolga ciğerci
    jem karacan
    samed yeşil
    muhammed demirci
    necip uysal
    oğuzhan özyakup
    sinan bolat
    cenk gönen
    aykut demir
    olcay şahan
    okay yokuşlu
    alper potuk
    muhammed ıldiz
    aplarslan öztürk
    sezer özmen
    iyi türk oyunculardır. gözlemcini değiştirip araştırma yap "türk genç yetenekler" için bulsun getirsin sana

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.