Şimdi Ara

FM 2013 OYUNCULARIN ÇOK PARA İSTEMESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar fm 2013 transfer imkansız gibi bişi sıkıldım soğudum artık oyundan. Kulübüyle anlaşıyorum sözleşme önericem yıllık 300 bin euro alan adam kapıyı 5 6 milyon eurodan açıyorlar. Takım dengelerini bozmamak istiyorum yani herkes 5 6 7 milyon istiyor buna bi çare yok mu ? sonra anlaşmadan çıkıyorum bi bakıyorum yıllık 1.5 milyona başka külüple anlaşmış ne biliyim başka külüplere çok düşük parayla transfer oluyorlar ben ne zaman adam istesem kendini messi sanıyo bi triplere giriyorlar yıllık 6 7 milyon ne demek buna bi yama falan yok mu arkadaşlar oyun orjinal ?

• quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

Merhaba arkadaşlar fm 2013 transfer imkansız gibi bişi sıkıldım soğudum artık oyundan. Kulübüyle anlaşıyorum sözleşme önericem yıllık 300 bin euro alan adam kapıyı 5 6 milyon eurodan açıyorlar. Takım dengelerini bozmamak istiyorum yani herkes 5 6 7 milyon istiyor buna bi çare yok mu ? sonra anlaşmadan çıkıyorum bi bakıyorum yıllık 1.5 milyona başka külüple anlaşmış ne biliyim başka külüplere çok düşük parayla transfer oluyorlar ben ne zaman adam istesem kendini messi sanıyo bi triplere giriyorlar yıllık 6 7 milyon ne demek buna bi yama falan yok mu arkadaşlar oyun orjinal ?

Kulübü bulunmayan serbest bedava oyuncular var. Galatasaray ile o oyunculardan 6 tanesine normal kendi istedikleri paranın bile 3-4 katını teklif ettim, hepside çok memnun olduk teşekkür ederiz veya bu çok iyi bir teklif dedikleri halde biri bile gelmedi.

• Menajerleri nefret ediyordur senden büyük ihtimal.
  • Eee arkadaş nefret etmemeleri için napmam lazım ? Fernandesle sözleşme yenilicem adam yıllık 6.250den açtı kapıyı ben nasıl vericem o parayı? gitti psgye yıllık 3 milyona oynuyo. Basınla görüşüyorum oyuncuyu övüyorum ilgilendiğimi açıklıyorum. Sonra gelmek istediklerini söylüyolar ama anlaşamıyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LostAssassin

quote:

Orijinalden alıntı: hellboy_bjk

Merhaba arkadaşlar fm 2013 transfer imkansız gibi bişi sıkıldım soğudum artık oyundan. Kulübüyle anlaşıyorum sözleşme önericem yıllık 300 bin euro alan adam kapıyı 5 6 milyon eurodan açıyorlar. Takım dengelerini bozmamak istiyorum yani herkes 5 6 7 milyon istiyor buna bi çare yok mu ? sonra anlaşmadan çıkıyorum bi bakıyorum yıllık 1.5 milyona başka külüple anlaşmış ne biliyim başka külüplere çok düşük parayla transfer oluyorlar ben ne zaman adam istesem kendini messi sanıyo bi triplere giriyorlar yıllık 6 7 milyon ne demek buna bi yama falan yok mu arkadaşlar oyun orjinal ?

Kulübü bulunmayan serbest bedava oyuncular var. Galatasaray ile o oyunculardan 6 tanesine normal kendi istedikleri paranın bile 3-4 katını teklif ettim, hepside çok memnun olduk teşekkür ederiz veya bu çok iyi bir teklif dedikleri halde biri bile gelmedi.

fm 2005 ten beri hep aynı sorun anlamıyorum neden gelmiyorlar. Koskoca kulube gelmiyolar gidiyolar italya serie b takımına imza atıyolar. Oyuncu alamıyorum sözleşme uzatamıyorum napıcağımı şaşırdım

• Maaşı azaltıp primlerle kandırmaya çalış. Bir de transfer sezonunun sonlarına doğru teklif edersen hem daha ucuza kapatırsın, hemde daha az maaş isterler. Ama bu seferde takıma uyum süreçleri uzuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k24b

Maaşı azaltıp primlerle kandırmaya çalış. Bir de transfer sezonunun sonlarına doğru teklif edersen hem daha ucuza kapatırsın, hemde daha az maaş isterler. Ama bu seferde takıma uyum süreçleri uzuyor.

olmuyo kardeş adama 2 milyon imza parası teklif ettim kabul etmiyor
  • up
  • Evet size hak veriyorum bendede çok para istiyorlar zengin kulübü yönettiğim için vermek zorunda kalıyorum ama yaptıkları saçmalık adam 7 milyon istiyo başka kulüple 2 milyona anlaşıyo
  • Fm12'de de vardi bu sorun.Maaşı düşük tutup primi yüksek tutmaya çabalıyorum.Baska önerim yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rakamları çok abartıyosunuz yok benden 6 milyon istiyo 1 e başka takıma gidiyo fln. Az pazarlık yapmayı öğrenin. Mesela senden 6 mı istiyo 4 benim sınırım de oraya kilit koy diğer ekstralarla pazarlık edin. Bir oyuncu size gelebiliyorken cidden almak istiyorsanız o oyuncuyu pazarlık yapın verin parayı gitsin. Türkiye liginin popülerliği zaten belli elbette diğer liglere göre fazla para isteyecekler (ama sizin abartığınız kadar değil elbette) .
  • şike yap
  • arkadaşlar ufak tefek pazarlık edin, mesela maç başına para ve gol primini biraz yüksek tutabilirsiniz.. biz türkler olarak genellikle türk takımlarını seçiyoruz, dolayısıyla klübün puanı düşük oluyor, oyuncu da ya gelmiyor yada istediği paraları karşılayamıyoruz. kayseriden bir topçuya talip olduk adam 18 yaşında, 21.5 M istedi kayseri.. oyuncu gelmek istiyor ama yok yani.. türk takımı değil de başka takım olsaydık bu böyle olmazdı bana kalırsa..

yapılacak tek şey, gençlere yönelmek, dolayısıyla gözlemci özelliklerinin 20 ye yakın olması lazım, görev verip salacaksın dünyaya, data yı büyük olarak seçtiyseniz bi kamyon oyuncu var. istediğin bölgeye en az 3-4 yıldızlı birini bulup önerecektir sana...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78

arkadaşlar ufak tefek pazarlık edin, mesela maç başına para ve gol primini biraz yüksek tutabilirsiniz.. biz türkler olarak genellikle türk takımlarını seçiyoruz, dolayısıyla klübün puanı düşük oluyor, oyuncu da ya gelmiyor yada istediği paraları karşılayamıyoruz. kayseriden bir topçuya talip olduk adam 18 yaşında, 21.5 M istedi kayseri.. oyuncu gelmek istiyor ama yok yani.. türk takımı değil de başka takım olsaydık bu böyle olmazdı bana kalırsa..

yapılacak tek şey, gençlere yönelmek, dolayısıyla gözlemci özelliklerinin 20 ye yakın olması lazım, görev verip salacaksın dünyaya, data yı büyük olarak seçtiyseniz bi kamyon oyuncu var. istediğin bölgeye en az 3-4 yıldızlı birini bulup önerecektir sana...

aynen öyle

• Arkadaşım ben yıllık 500 bin euro oynayan veli kavlakla sözleşme yeniliyim dedim adam 2.9 mil euro istedi
  • quote:

Orijinalden alıntı: juniorhonour

Rakamları çok abartıyosunuz yok benden 6 milyon istiyo 1 e başka takıma gidiyo fln. Az pazarlık yapmayı öğrenin. Mesela senden 6 mı istiyo 4 benim sınırım de oraya kilit koy diğer ekstralarla pazarlık edin. Bir oyuncu size gelebiliyorken cidden almak istiyorsanız o oyuncuyu pazarlık yapın verin parayı gitsin. Türkiye liginin popülerliği zaten belli elbette diğer liglere göre fazla para isteyecekler (ama sizin abartığınız kadar değil elbette) .

aç bi oynada gör abartıyomuyuz gör
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.