Şimdi Ara

FM 2013 ' de Ben Keşfettim Dediğiniz Oyuncular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
325
Cevap
5
Favori
116.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Anadolu kulüplerine çok iyi gelir. Sağ/Sol Kanat oynuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cris

Darwin Quintero muhteşem bir golcü. Devre arası Antep'e aldım Cenk Tosun'u satıp, 8 maç 8 gol 3 asist ile oynuyor aslanım. Ayrıca ben keşfettim diyemem tam yani mutlaka bilen vardır ama kendim buldum yani.

Biraz geç oldu kusura bakma hocam da hangi rolde oynatıyorsun bu elemanı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

quote:

Darwin Quintero muhteşem bir golcü. Devre arası Antep'e aldım Cenk Tosun'u satıp, 8 maç 8 gol 3 asist ile oynuyor aslanım. Ayrıca ben keşfettim diyemem tam yani mutlaka bilen vardır ama kendim buldum yani.

Oyuncunun raporunda nerde en iyi oynadığı yazar.
    İan Hibbert'in fiyatı çok tuzlu ama en iyi oyunculardan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reshennes*

quote:

Poacher hocam. Zaten o hızla başka birşey oynatmak yanlış olur.

• Kermit Erasmus
  • nam tae-hee.müthiş orta isabetleri olan serbest piyasadan kapabileceğiniz bir oyuncu.
    d.quintero üstte gördüm yazılmış ayrıyetten wilfried'ide bulmustum ancak o da yazılmışquin'ihenüz oynatmadım ama müthiş ratingi var.
    levan kenia;bu arkadaşda serbest transferden alındı genç ve profilide iyi olan bir oyuncu.
    karim alhassan
    devrim genç
    Edgar Bohl çok ucuz ve 2. kalite yetenekte
    leao butron yine serbest olarak transfer ettim patlama yaptı resmen.barcelona satın aldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anarsizm -- 29 Kasım 2011; 20:37:41 >
  • Aston Villa'ya önereceğiniz kanat oyuncusu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

Aston Villa'ya önereceğiniz kanat oyuncusu ?

ilicevic ümit korkmaz sidney sam bunlara beşiktaşa bizzat alıp memnun kaldığım topçular.

ümit korkmazı 2 sezon önce almıştım bedavaya. özelliklerine bakıp aldanmayın birebirde çatır çatır geçiyor. hem gs hem fb derbisini boş geçmedi. maalesef çok sakatlık problemi oluyor. ilk sezonun yarısında sakatlanıp sezonu kapatmıştı. 2.sezon ağır sakatlık sonrası bi türlü ısınamadı oyuna. bu sezon yine döktürüyor.

sidney sam zor bi hedef olabilir ama ben satılık listesindeyken 1.7m e almıştım. fazla söze gerek yok. koy sağ kanata ver inside forwardi arkana yaslan :)

ilicevic i de bedavaya aldım. harika başlamıştı sezona. ama yarıyıla kadar sakatlandı maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zafonte

quote:

Orijinalden alıntı: maxikoray

Aston Villa'ya önereceğiniz kanat oyuncusu ?

ilicevic ümit korkmaz sidney sam bunlara beşiktaşa bizzat alıp memnun kaldığım topçular.

ümit korkmazı 2 sezon önce almıştım bedavaya. özelliklerine bakıp aldanmayın birebirde çatır çatır geçiyor. hem gs hem fb derbisini boş geçmedi. maalesef çok sakatlık problemi oluyor. ilk sezonun yarısında sakatlanıp sezonu kapatmıştı. 2.sezon ağır sakatlık sonrası bi türlü ısınamadı oyuna. bu sezon yine döktürüyor.

sidney sam zor bi hedef olabilir ama ben satılık listesindeyken 1.7m e almıştım. fazla söze gerek yok. koy sağ kanata ver inside forwardi arkana yaslan :)

ilicevic i de bedavaya aldım. harika başlamıştı sezona. ama yarıyıla kadar sakatlandı maalesef.

Sidney Sam'i bende biliyorum.Özellikleri çok iyi.

• Şöyle bankasya'ya gelecek oyuncu var mı beyler ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: özdemirburak

Şöyle bankasya'ya gelecek oyuncu var mı beyler ?

kaçıncı sezondasın bilmiyorum ama ben sarıyeri bankasyaya çıkardığımda fernando guerrero'yu aldım çok düşük bir fiyata 2 sezon sonra 3,4M a malagaya gitti. ( sol kanat )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Curly

quote:

kaçıncı sezondasın bilmiyorum ama ben sarıyeri bankasyaya çıkardığımda fernando guerrero'yu aldım çok düşük bir fiyata 2 sezon sonra 3,4M a malagaya gitti. ( sol kanat )

Aldım dostum. Bakalım neler yapacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Curly

quote:

Aldım dostum. Bakalım neler yapacak.

uu beybi izle ve gör, ligin tozunu attırıyor kendisi ama süper ligde ne yapar bilemem takımına, kadrona bağlı

• Keşfettim diyemem ama bilen olmayabilir diye söylüyorum.
    Jan Vennegoor of Hesselink
    32 yaşında ,serbest.
    Ligte 2 maçta 3 golü var. 3 golü de tek maçta attı. Hazırlık maçlarında 3 maç 2 gol.
    Uzun boylu TM oynatmaya müsait. Açıkçası çok memnun kaldım. Yanına hızlı ve iyi asist yapacak bir adam koyun uçar gider.
    Gerçi daha sezon başı ama attığı goller çok klas öyle bala atmıyor yani.
  • Hırvat regen vardı Blazevic adında. MC oynuyordu tam donanımlı çoçuktu
  • Türk oyuncu olsa daha iyi olurdu Malumunuz bankasya da yabancı sınırlaması var
  • emre can çok kaliteli bayern IIde oynuyor sanırım. her takımın vazgeçilmezi mbaye niang ve yılların eskitemediği yetenek yaya sanogo.
  • gylfi sigurosson bu adamı napın edin alın yok böyle bir amc
  • Barçaya alabilceğim DC önerirmisiniz ? 1 tecrübeli ve 1 genç DC istiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Barçaya alabilceğim DC önerirmisiniz ? 1 tecrübeli ve 1 genç DC istiyorum.

Sakho
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.