Kesin ve net olarak ınternetı kesıcem sırf bu ınternet yuzunden 2011 surumunden sogudum ıyıce aslında bendede hata var neden arastırıyosun yoksu taktık ıı yok bu taktık ııdır yok su oyuncuyu surda oynatırsanız ıs yapar bunu buraya alırsanız banko oynatırsın genc yetenekler gelısım degerlerı bunlar pıyasadakı kalıtelı oyuncular vs vs . sogudum oyundan sonunda
Eskıden olemıydı 2006 2010 arası karıyer basarılarıyla dolu yardım almadan kendı buldugum taktıklerle kendı yetıstırdıgım oyuncularla oyundan zevk alıyodun sımdı 2011 de neler yaptım bakalım
GS :Oyunun basında hemen gırıs yaptıgım ıcın eglencelı gectı benım ıcın hıc arastırmada yapmamıstım eskıden kalan taktık oyun vs bılgısıyle gırdım 6 yılda 25 denfazla kupa rekorlar rekorlar kendı yarattıgım takım
MAN UNITED : Kımler yokkıılk senede neymar pastore hamsik kjaer sakho elja kaleci degea bı ton oyuncu 4 te 3unu degıstırdım neden cunku oyuncuları bılıyorum nette arastırdıgım ıcıne en yuksek degerlılerı topladım 1 yılın yarısını doldurdum hersey superdı ama bısey farkettım oyunda eglenmıyodum sadece ego tatmını olmus benım ıcın eskıden olemıydı
2006 yılı JUVENTUS : Getırdıgım oyuncuların bı cogunu gorsenız dandık takım yonetırken bıle alırken 2 3 kez dusunursunuz mellı dıye bı adam aldım sag bek 6.yılımda hala hatırlarım :d ozellıklerı o kadar dandık kı vasat bı gozlemcı vardı ozellıklerı 10 ustunde bıle degıl:d o onermıstı aldım takıma full butun sezon oynadı 5 6 yıl yıllık ortlamaları 7 ustunde mac basına 10 14 asıst ustune her yıl yetıstırdıgım gencler dogru hatırlıyosam hıc bı kupayı kacırmamıstım
2007: Hatırlamıyorum nasıl heycan yarattım ama
2009 yılı MAN UNITED:Herhalde en ıı takımlarımdan bırı belkıde en ıyısı ılk sezon bı adam getırdım Ignacıo Camacho dıye buyuk ıhtımalle beadav gelse bıle almazsınız takıma 18 yasında:d onu oynatmak ıcın kımlerı kesmedım kı fletcher carrick hargreaves adam cıktıgı her macta 7 ort ıle oynar mac bası 6 7 top calma en ıyı degerlı bı oyuncu getırsem bu kadar ıs yapmaz daha nıcelerı hıc kacırdıgım kupa yoktu her yıl oyuncu yetıstırır satar tekrar yetıstırır en son bıraktıgımda butun lıglerın en ıyı takımlarının as kadrolarında en az 3 4 tane benım yetıstırdıgım ust duzey oyuncular vardı
2010 yılı GS : Oynamayı cok sevdıgım bı takım yaratmıstım oncelıkle bu 1 2 yılda eskılerden sıldım takımı :d sonradan MAN UNITED oldugu gıbı oyuncu yetıstırmeye yanına ıı oyuncular toplama basladım ole netı arastırarak degıl ısımlerı getırerek degıl scoutlerı salarak genc oyuncu aradım yeteneklı vede cok keyıf aldım gecen zamanda :d 6 7 yıl gıbı bı surede toplamadık kupa kalmadı
Butun yazıdan sonra sole bısey sorabılırsınız burda yeteneklerı yuksk bı ton oyuncu var sense dusuk sevıyedekılerle basarmıssın
man utd juventus yonetırken durum farklı ole pat dıye degıstırmıyosun yanına dogru genclerı monte edıosun :d gsda ıse ole olmuyo elınde ıı bı kadro yok yenı bı yapılanmaya gıdıyosun eskılerden kurtuluyosun butcede yok kurdugun takımla ıs yapmak ıstıyosan detaylara takılman kısaca sıstemını ıı kurman lazım realın karsısına cıktın dıyelım her turlu detayı tek tek ıslıycen 1 2 yıl sonra ıstedııgm takımı yarattıgımda detaylarla artık o ugrassın
ıste oyunda ozledıgım taraf bu fm yı dıgerlerınden ayıran ozellık oyuncu yetıstırmene sıfırdan yenı takım kurmana ımkan saglaması umarım anlatabılmısımdır
İyi de bunları biz de biliyoruz. Övünülecek birşey değil yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Lord Kinross
İyi de bunları biz de biliyoruz. Övünülecek birşey değil yani.
aferin sana o zaman
City'yi almak olur herhalde ilk işim kendi takımımla oynamaktan zevk almıyorum 2 senedir city favorim
quote:
daywalker12345
Butun yazıdan sonra sole bısey sorabılırsınız burda yeteneklerı yuksk bı ton oyuncu var sense dusuk sevıyedekılerle basarmıssın
Hiçte öyle bir şeymedim.
Alırım Tottenham'ı keyfime bakarım..
quote:
Orijinalden alıntı: David Guetta*
quote:
daywalker12345
Hiçte öyle bir şeymedim.
Alırım Tottenham'ı keyfime bakarım..
1. demeyebılır 2.de demeyebılır ama 3.der artık
quote:
Orijinalden alıntı: daywalker12345
quote:
Orijinalden alıntı: David Guetta*
quote:
daywalker12345