Şimdi Ara

FM 2011 Kendi Resmini Profile Eklemek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar sımdı ben resmımı kendı profılıme eklemek ıstıyorum ama nette cok saglıklı kesın bır yol bulamadım yapabılen arkadaslar adım adım neler yapılması gerektıgını yazarsa benım gıbı bu konuda sıkıntı yasayan kısılerede kaynak olur. saygılar..

• Resim seçme menüsüne resimlerin bulunduğu yeri gösteriyorsunuz sadece boyut uzantı gibi şeylere takılmadan direk olarak gösteriyor. Sizin sadece resimleri bulundurduğunuz yeri göstermeniz yeterli. FM 2011 Kendi Resmini Profile Eklemek
  • quote:

Orijinalden alıntı: Th3InferNal

Resim seçme menüsüne resimlerin bulunduğu yeri gösteriyorsunuz sadece boyut uzantı gibi şeylere takılmadan direk olarak gösteriyor. Sizin sadece resimleri bulundurduğunuz yeri göstermeniz yeterli. FM 2011 Kendi Resmini Profile Eklemek

hocam supersınız ya boyutun uzantının onemı yok yanı boyut buyukte olsa koyabılıyoruz oylemı? resımlerın bulundugu yer derken ıd numarasından mı gosterıyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

quote:

Resim seçme menüsüne resimlerin bulunduğu yeri gösteriyorsunuz sadece boyut uzantı gibi şeylere takılmadan direk olarak gösteriyor. Sizin sadece resimleri bulundurduğunuz yeri göstermeniz yeterli. FM 2011 Kendi Resmini Profile Eklemek

hocam supersınız ya boyutun uzantının onemı yok yanı boyut buyukte olsa koyabılıyoruz oylemı? resımlerın bulundugu yer derken ıd numarasından mı gosterıyoruz?

Hocam o koyduğum resim mesela 1920x1080 jpg uzantılı png de denedim sorunsuz gif bile oluyor ama sadece resim olarak gösteriyor animasyon yok. Örneğin D ye bir klasör açın istediğiniz resimleri içine doldurun, sonra manager picture seçeneği ardından üst tarafta bulunan Location var oradan xx-pc yazıyor onu seçiyoruz ve D yi seçiyoruz resimleri koyduğumuz klasörü açıp içinden istediğimiz herhangi bir resmi seçiyoruz ve bitti bu kadar. Klasörde olması şart sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Th3InferNal -- 10 Kasım 2010; 15:40:33 >

• hocam hersey tamam ama sormak ıstedıgım bısey var bu bahsettıgınız manager klasoru locatıon klasoru nerde oluyo acaba??
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

hocam hersey tamam ama sormak ıstedıgım bısey var bu bahsettıgınız manager klasoru locatıon klasoru nerde oluyo acaba??

Location klasör değil hocam dosyaya ulaşmanız için yazmıştım onu oradan seçiyorsunuz diye.
  • quote:

hocam tema güzelmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    web siteme gelen yorum ss'li
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @uA060
    Buyrun hocamhttp://www.fmscout.com/i-997-Galaxy-skin-for-FM2011.html buraya alalım sizi. Şuan kendim bir tema üzerinde çalışıyorum daha doğrusu bir tane temayı editliyorum.
  • quote:

@uA060
    Buyrun hocamhttp://www.fmscout.com/i-997-Galaxy-skin-for-FM2011.html buraya alalım sizi. Şuan kendim bir tema üzerinde çalışıyorum daha doğrusu bir tane temayı editliyorum.

Eyvallah hocam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.