Şimdi Ara

FM 2010 İçin Kaliteli Bek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
15.266
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda üst düzey sol-sağ bekleri almak neredeyse imkansız, benim oyundanmıdır yoksa oyunun kendinden mi bilmiyorum çok fazla sakatlık yaşanıyor. Galatasaray ile oyuna başladım ve Sabri,Uğur,Hakan Balta sırasıyla sakatlanıyor sürekli. Transfer edeyim dedim yabancıları alamıyoruz Türk`te bulamadım işe yarar. En son çare Emre Aşık`a sol bek antrenmanı yaptırdım o biraz adama döndü onu kullanıyorum. Bildiğiniz işe yarar genç ve kaliteli kanat bekleri var mı ?

FM 2010 İçin Kaliteli Bek

• özgür çek ,ankaraspordan aldım galatasaraya 1.5 mılyon euro ya guzel oynuyo ama krıtık maclarda kullanmak tehlıkelı biraz. ayrıca turkıye lıgınden oyuncu almak cok zor adam kazıklıyorlar resmen
  • ayrıca diego renan var cruzeiro dan aldım oda ıyı suana kadar her mac oynatıyorum genç gelısen bır oyuncu .
  • hedwiges maduro piyasa degeri 4 5 M ama valenci 750 e brakıo on lıbero dc olarak kullanalrsn.Alparslan Erdem var ama kıralık gonderdn herhalde.Tim de Cler i de 250 300 k kıralık almanı tavsıye ederm siddetle biraz tecrübeli ama ortalama 7 7.20 ile oynuo bnde
  • quote:

Orijinalden alıntı: dozdoz

özgür çek ,ankaraspordan aldım galatasaraya 1.5 mılyon euro ya guzel oynuyo ama krıtık maclarda kullanmak tehlıkelı biraz. ayrıca turkıye lıgınden oyuncu almak cok zor adam kazıklıyorlar resmen

gerçekte de öyle değil mi?

sakatlar hep beklerde mi oluyor? antreman programlarını değiştirebilirsin. fazla yüklenirsen çabuk sakatlanırlar.
  • andre santona bir bak. interde 2009 da 3.5 a falan alınıyordu 17 yaşında çok iyi gelişiyor
  • Şaka gibi bu sakatlık olayı , uefa kupasında çeyrek final maçına 16 oyuncuyla çıkabildim, 2 kaleci yedek almak zorunda kaldım. Emre Aşık`tan beklemediğim şekilde uyum sağladı ama sol beke. Karşılaştırdığımda Hakan Balta ile yakın sonuçlar veriyor. Antrenmanda medium seviyesinde, çok yüklenme yok.

Oyuncu tavsiyeleri için de teşekkürler deneyeceğim bu gece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "2015'in en iyi futbolcuları"
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

andre santona bir bak. interde 2009 da 3.5 a falan alınıyordu 17 yaşında çok iyi gelişiyor

Davide Santon

Ayrıca 2010'da onu almak biraz daha duygusalla$mış.
  • real madrid alt yapısında daniel opare diye bir sag bek var.ingiltere ikinci liginde Q.P.R. ye aldım.ilk başta profili sana kötü gelebilir ama ben çok faydalanmıştım.ekleme yapayım 2010 da deneme fırsatım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The_Wade

quote:

Orijinalden alıntı: uAslAnkara

andre santona bir bak. interde 2009 da 3.5 a falan alınıyordu 17 yaşında çok iyi gelişiyor

Davide Santon

Ayrıca 2010'da onu almak biraz daha duygusalla$mış.

pardon davide santon haklısın

• fabian monzon var 3 m ye alabilirsin.P.A sı da yuksek 170 civarında
  • Diego Renan iyi oyuncu

Edit:Bi de Ansaldi var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi White Cluster -- 1 Kasım 2009; 13:56:58 >
  • Sağ Bek

Raul BRA 19 Atl. Paranaence $3.5M $3.9K
    Rafael BRA 19 Manchester Utd $7.75M $16.5K
    Davide Santon ITA 18 Inter $10.5M $39.5K
    Sebastien Corchia FRA 18 Le Mans $2.8M $5.5K
    Cesar Azpilicueta SPA 19 Osasuna $7.5M $7.25K
    Loic Nestor FRA 20 Havre $2.5M $5.75K
    Richard Stearman ENG 21 Wolves $4.1M $10K
    Kyle Naughton ENG 20 Tottenham $8.25M $8.25K

Sol Bek

Diego Renan BRA 19 Cruzeiro $5.5M $4.2K
    Arman Traore ENG 19 Arsenal $8.5M $16.5K
    Gareth Bale WAL 20 Tottenham $8.25M $41K
    Marcelo BRA 21 Real Madrid $8.75M $69K
    Emiliano Insua ARG 20 Liverpool $6M $13.25K
    Jeremy Helan FRA 17 Manchester City $375K $150
    Joe Mattock ENG 19 West Brom $1.6M $10K
    Pedro Botelho BRA 19 Arsenal $2.8M $1.6K
    Joao Paulo BRA 18 Fluminese $3.8M $3.7K
    Dodo BRA 17 Corinthians $2.3M $2.6K
    Thimothee Kolodzieczak FRA 17 Lyon $2.1M $130
    Ivan Obradovic SRB 20 Zaragoza $5.25M $10.75K

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.