Şimdi Ara

Fm 15 Altyapı oyuncu çıkmaması (yardım lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar biraz başınızı ağrıtacağım, takımım beşiktaş, 2022 senesindeyim, artık bilindik topçular emekli oldu, türk oyuncu bulmakta zorluk çekiyorum, hep 1.5 - 2 yıldır oyuncular çıkıyor altyapıdan.. hakan çalhanoğlu falan da gelmiyor ne yazık ki..

antrenörlerim kaliteli, hepsi 4.5 - 5 yıldız.. altyapı sorumlum dave parnaby.. ama bir türlü yıldız oyuncu çıkaramıyorum, hadi yıldızı geçtim takımda yetişmiş 1 tane oyuncu yok.. hiç takım değiştirmedim, 3 yıldızlı bi oyuncum olsun, koyayım takımda oynasın, ama yok yani..

paso altyapıyı geliştiriyorum ama yine birşey olduğu yok.. bırakmak üzereyim oyunu lütfen yardımcı olun..

Dave parnaby nin özellikleri..

beşiktaşın tesisleri ve altyapı..

yapılan geliştirmeler (kırmızı olan pilot klübü klüp bulsun dedim, bulamadı adamlar )

antrenörlerim.. çok daha fazla var ama alamadım hepsini..

bunlar da bende buluanan antrenörler...
    24 gözlemci
    10 tane 19yaşaltı personeli,
    8 tane 21yaşaltı personel,
    24 tane de diğer personel bulunmakta..

bu sene de kötü oyuncular çıktı, en iyisi ali özbek diye birisi.. yarım yıldızı var, ilerde 2.5 yıldız olabilirmiş.. büyük yetenek
    ali ile karşı karşıyayız :)

futbol direktörü kullanmıyorum, çünkü işime karışıyor, yüzdelik dilimi almadan oyuncu transferini onaylıyor.. acaip işler peşinde yani.. zamanında denedim ama olmuyor yani..

buraya kadar okuyan arkadaşlara teşekkürler..
    yardımlarınızı bekliyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 16 Aralık 2015; 14:04:55 >

• hocam tüm alt yapı ve antreman tesislerinin sonda olduğundan emin olun..

mesela 6/6' mı? genie scout yardımı ile bir bakın derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -The Stig-

hocam tüm alt yapı ve antreman tesislerinin sonda olduğundan emin olun..

mesela 6/6' mı? genie scout yardımı ile bir bakın derim..

durum böyle dostum..

• hocam sende sıkıntı yok...ülkede var sorun... oyunu aşırı gerçekçi yapmışlar o kadar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mikailc78
    durum böyle dostum..

genç tesislerin 6/4 olduğundan oyunda iyi regen çıkma ihtimalin %65..

6/5 yaparsan %83.. 6/6 olursa %100 iyi regen çıkarma ihtimalin olur..

• quote:

Orijinalden alıntı: herospa

hocam sende sıkıntı yok...ülkede var sorun... oyunu aşırı gerçekçi yapmışlar o kadar :)

ben bunu denemiştim. oyun içi editöre sahibim.. tüm türkiyede ki 1 ve 2.ligde ki takımların genç tesislerini 6/6 yani en iyi duruma getirmiştim. oyunu sim edip, 2-3 sene sonra oyundaki en iyi regenler hep Türk'tü..

evet oyun gerçekçi.. çünkü Türkiye'de genç tesislerinin 6/6 olduğu kulup yoktu hatırladığım kadarıyla. bu yüzden iyi regenler çok nadir çıkıyor.

ben deneme amaçlı yaptığım testten sonra durumu kavramıştım. Galatasaray'la yaptığım FM15 kariyerimde genç tesislerini en son getirdikden sonra yılda en az 2 iyi regen çıkıyordu.

• quote:

quote:

durum böyle dostum..

genç tesislerin 6/4 olduğundan oyunda iyi regen çıkma ihtimalin %65..

6/5 yaparsan %83.. 6/6 olursa %100 iyi regen çıkarma ihtimalin olur..

koskoca fm kariyerimde 1 tane altyapıdan düzgün oyuncu çıkmaz mı yaa.. gidip leeds i mi alalım, fransa ligine mi kayalım?

lig bitince yeni ligler ekledim zaten, ptt 1.lig ve fransa ligini.. bakarsın oralardan adam gibi türkler çıkar 3 yıldızlı falan, onları alırım..
    bu arada 6\4 ü 6\6 nasıl yapacağız? altyağı geliştirmelerine devam mı?
    bir yerde altyapı çökmesin sonra..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2016 isim sorunu YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

koskoca fm kariyerimde 1 tane altyapıdan düzgün oyuncu çıkmaz mı yaa.. gidip leeds i mi alalım, fransa ligine mi kayalım?

lig bitince yeni ligler ekledim zaten, ptt 1.lig ve fransa ligini.. bakarsın oralardan adam gibi türkler çıkar 3 yıldızlı falan, onları alırım..

yok yok bişey olmaz merak etme.. evet altyapıyı geliştirmeye devam etmelisin.. son 2 defa daha geliştireceksin sonra Messi'ler vs'ler Fulya'dan mı Akatlardan mı çıkar bilemem

• quote:

quote:

yok yok bişey olmaz merak etme.. evet altyapıyı geliştirmeye devam etmelisin.. son 2 defa daha geliştireceksin sonra Messi'ler vs'ler Fulya'dan mı Akatlardan mı çıkar bilemem

dave parnaby özellikleri nasıl sence? radikal karara gidip değiştirmeli miyim?
    tasotti var asistan menajer olarak..

acaba başka biri gelse parnaby yerine, seneye daha iyi adamlar çıkar mı acaba?

şuan ne stad için ne de altyapı için bir yazı bulunmuyor, bakalım sık sık kontrol edeceğim..

edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 16 Aralık 2015; 15:37:40 >

• quote:

şuan ne stad için ne de altyapı için bir yazı bulunmuyor, bakalım sık sık kontrol edeceğim..

adamların çıkması genç koçlarına bağlı bir durum değil. onlar sadece oyuncuları geliştirmede iyidir.

elindeki adam bence gayet iyi ve yeterli..

dikkat ettim, 21 yaş altı menejerinde var.. ben onları hep iptal ederim..

sadece alt yapı sorumlusu getirir, tüm genç takımları ona emanet ederim..

alttan iyi oyuncu çıkması oyundaki regenlere bağlı tabi birde senin genç kampına..

• quote:

quote:

adamların çıkması genç koçlarına bağlı bir durum değil. onlar sadece oyuncuları geliştirmede iyidir.

elindeki adam bence gayet iyi ve yeterli..

dikkat ettim, 21 yaş altı menejerinde var.. ben onları hep iptal ederim..

sadece alt yapı sorumlusu getirir, tüm genç takımları ona emanet ederim..

alttan iyi oyuncu çıkması oyundaki regenlere bağlı tabi birde senin genç kampına..

21 yaşaltı

21yaşaltı asistan

19yaşaltı

19 yaşaltı asistan

bu arada 21 yaşaltı hep şampiyon oluyor, 19 yaş altı arada sırada (altyapı eksikliği yüzünden)

alt takımda o kadar fazla antrenör var ki, hepsini resimleyemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mikailc78 -- 16 Aralık 2015; 16:33:54 >

• hepsini at gitsin hocam.. bir işe yaramazlar..

elindeki altyapı sorumlusunu, sorumluluklardan genç ve 21 yaş altını ona devret gerisine karışma..

ben hep bu şekilde kullanıyorum.. 21 yaş altı menejeri nedir?
  • Sadece takımın altyapısı da değil ulkenin genclik derecesi de onemli. eger editör varsa hangi ülkenin daha iyi regen çıkmasını istiyorsan o ülkenin milli takımına girip (yanlış hatırlamıyorsam ) gençlik oranını diye bir şey olması lazım onu yukseltmen gerekir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kralrep -- 16 Aralık 2015; 18:08:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralrep

Sadece takımın altyapısı da değil ulkenin genclik derecesi de onemli. eger editör varsa hangi ülkenin daha iyi regen çıkmasını istiyorsan o ülkenin milli takımına girip (yanlış hatırlamıyorsam ) gençlik oranını diye bir şey olması lazım onu yukseltmen gerekir.

http://fmgazetesi.blogspot.com.tr/2015/05/fm-real-time-editor-1532-ucretsiz.html

buradaki linkteki oyun içi editör işimi görür mü acaba? yoksa save dosyamı bozar mı bilemedim..

türk oyuncu artsın diye ptt 1.ligi de ekledim oyuna, sezon sonu eklenecek..

• quote:

hepsini at gitsin hocam.. bir işe yaramazlar..

elindeki altyapı sorumlusunu, sorumluluklardan genç ve 21 yaş altını ona devret gerisine karışma..

ben hep bu şekilde kullanıyorum.. 21 yaş altı menejeri nedir?

19 yaşaltını şimdi deneyeceğim, 21 yaşaltını da lig bittikten sonra :) 21 yaşaltı şuan şampiyonluğa gidiyor.. devam etsinler bakalım..
  • mikailc78 kullanıcısına yanıt
    isini görür bu . Bi şe olmaz zaten sen sadece genclik oranı yukselticen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.