Şimdi Ara

Fm 14 Kendi Bulduğunuz Futbolcular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fm 14 Kendi Bulduğunuz Futbolcuları Yazarmısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: benzema50

Fm 14 Kendi Bulduğunuz Futbolcuları Yazarmısınız ?

Simon Tibbling
    Daniel Amartey
    pinga
    Jiloan hamad
    Stefan Strandberg
    Vitaliy Radzionau
  • Jonathan silva..kendim 2017 yılında fark etmiştim hala arjantindeydi meğersem zaten baya biliniyormuş
    Leandro Paredes
    Mauro icardi..bu da silva gibi aslında baya bilinen fakat benim bilmediğim ve oyunu incelerken bulduğum yeteneklerden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Humam Tariq. Pişman olmazsınız.
  • biro biro
  • FM09'da Gökhan Töre'yi bulmuştum dünya starı oluyordu
  • 14.3.0 güncellemesiyle kasımpaşa ile oynuyorum giovanni moreno diye bir adam var çok ucuza almıştım 1mn dan az , amc aml ve forvettede komple forvet olarak harika oynuyor özellikleri baya iyi

serbest transfer olarak fernandinho diye bir aml buldum 28 yaşında 5 üzerinden 4 yıldız yeteneği var müthiş adam geçiyor bitiriciliği uzaktan şutu ve topsuz alan özellikleri de iyi olduğundan dolayı çok nadir bulunan bir içe kat eden oyuncu.

pedro galvan 28 yaşında serbest transfer olarak alabilirsiniz amc veya amr(içe kat eden destek) bölgelerinde çok iyi 17 teknik 17 pas 15 uzaktan şut 15 bitiricilik ve bence en önemli özellikleri 17 free kick ve 17 korner( duran top ustası olmasının yanında genel olarak oyuna katkısı üst düzey)

youssef mohamad serbest transfer 33 yaşında bedava olduğu için kadro derinliği olsun diye almıştım ama 11 in değişmezi oldu yabancı sınırına rağmen oynatıyorum savunma özellikleri üst düzey agresif top kapması markajı hız ve hızlanması yüksek

ve yine serbest transfer olarak giandomenico mesto iki yönlü bek olarak oynatın savunmasının yanında hücuma katkısı üst düzey topsuz alanı 18 olduğu için sağ kanattan müthiş arkaya sarkıyor çok gol attırdı bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doomfist95 -- 13 Mart 2014; 22:26:21 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bulunsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jeison Murillo
    Darko Balazek
    QUİNTERO
    Lubomir Voronak
  • Herkes biliyor zatende ben farklı birşey için göstereyim dedim. Yeni konu açmak zor geldi. Bu nedir yahu...

Fm 14 Kendi Bulduğunuz Futbolcular

Edit: Roman Bezus var aynı takımda. Onuda alın ama sakatlık problemi var onda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkstrom -- 21 Mart 2014; 19:03:22 >

• alex telles
    vitinho
    caulker
    batshuyai böyle birşeydi
    doria

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi llAkabell -- 23 Mart 2014; 4:16:22 >
  • Çoğunu biliyorsunuzdur zaten ama ben bilmiyordum,
    Rescaldani
    Rulli
    Biteco
    Levan Kenia
    Gerson
    Evangelista
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.