Şimdi Ara

FM 14=Dünya Tarihinin En Rezil Oyunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dünyanın en iyi takımlarından biri olmama rağmen takım 2 dkda lig sonuncusundan üst üste gol yiyebiliyor. Avrupada deplasman maçlarında orta sıra bir takıma karşı oynarken bile kalede 30 şut görüyosun. Senden daha düşük bir takıma karşı oynarken dahi 30 şut atıp sadece 1 gol atabiliyorsun. Hatta yenilebiliyorsun. Şimdi bana burda gelip ahkam kesmeyin işte futbolda olur böyle şeyler falan gibilerinden. 30 maçta bir olur bu 5 maçta bir değil. Hayatımda düzenli olarak her sene oynadığım tek oyun FM. Her oyunda en az 20 sene oynarım. Ama bu oyun hakikaten tam bir rezalet. Not: Portsmouth ile başladım. Şu an FC Krasnodar'dayım. Yıl 2019.

• quote:

Orijinalden alıntı: STEWARTORG

Dünyanın en iyi takımlarından biri olmama rağmen takım 2 dkda lig sonuncusundan üst üste gol yiyebiliyor. Avrupada deplasman maçlarında orta sıra bir takıma karşı oynarken bile kalede 30 şut görüyosun. Senden daha düşük bir takıma karşı oynarken dahi 30 şut atıp sadece 1 gol atabiliyorsun. Hatta yenilebiliyorsun. Şimdi bana burda gelip ahkam kesmeyin işte futbolda olur böyle şeyler falan gibilerinden. 30 maçta bir olur bu 5 maçta bir değil. Hayatımda düzenli olarak her sene oynadığım tek oyun FM. Her oyunda en az 20 sene oynarım. Ama bu oyun hakikaten tam bir rezalet. Not: Portsmouth ile başladım. Şu an FC Krasnodar'dayım. Yıl 2019.

ss at bakalım dediğin maçları bir de taktiğini de at hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: murathan34

quote:

Dünyanın en iyi takımlarından biri olmama rağmen takım 2 dkda lig sonuncusundan üst üste gol yiyebiliyor. Avrupada deplasman maçlarında orta sıra bir takıma karşı oynarken bile kalede 30 şut görüyosun. Senden daha düşük bir takıma karşı oynarken dahi 30 şut atıp sadece 1 gol atabiliyorsun. Hatta yenilebiliyorsun. Şimdi bana burda gelip ahkam kesmeyin işte futbolda olur böyle şeyler falan gibilerinden. 30 maçta bir olur bu 5 maçta bir değil. Hayatımda düzenli olarak her sene oynadığım tek oyun FM. Her oyunda en az 20 sene oynarım. Ama bu oyun hakikaten tam bir rezalet. Not: Portsmouth ile başladım. Şu an FC Krasnodar'dayım. Yıl 2019.

Hocam şimdi tek tek o maçları arayamayacağım da taktiği şöyle buyurhttp://i42.tinypic.com/30l1l4p.png Edit: Moustapha Seck ve Navarro diye bir regenimi direkt ilk 11 oyunculları ikisi de toplam 80M Euro gibi bir bedelle sattım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEWARTORG -- 5 Ocak 2014; 12:20:26 >

• quote:

quote:

quote:

Hocam şimdi tek tek o maçları arayamayacağım da taktiği şöyle buyurhttp://i42.tinypic.com/30l1l4p.png Edit: Moustapha Seck ve Navarro diye bir regenimi direkt ilk 11 oyunculları ikisi de toplam 80M Euro gibi bir bedelle sattım.

hocam taktiğin aşırı ofansif takımın isterse Barça olsun gelen geçen atar gol yemediğin maç olmaz bekleri ileri çıkartınca kontradan gol yemişsindir bu doğal değil mi şimdi kanatların boş kalıyor ve hücuma 7 kişiyle çıkıyorsun bir de Kravchenko'da destek buna dahil olduğu zaman 8 oyuncuyla hücuma kalkıyorsun taktiğini düzenlemeni öneririm aşırı ofansif ve hücuma bu kadar çok kişiyle çıkıp ayağında top tutarak pas yapıyosun bu kadar kişiyle çıkıyorsan direk sonuca gidiceksin sadece hücuma yöneliceksin ki bu da pek sağlıklı değil sana önerim bir regista kullan onu da savunma oynat örnek olursa Melo şu an bakıldığında pek regista oynamıyor ama oyunda iş yapıyordu onun gibi hırslı saldırgan bir defansif ortasahan olursa en azından defans 3 kişi kalır kontradan bi nebze olsun yırtmış olursun ama beklerini de destek rolünde kullan geriye dönsünler en azından bakalım bunlarla bir şeyler yapabilicekmisin en azından gol yeme kısmını atlamaya yardımcı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aragramir -- 5 Ocak 2014; 13:53:52 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam taktiğin aşırı ofansif takımın isterse Barça olsun gelen geçen atar gol yemediğin maç olmaz bekleri ileri çıkartınca kontradan gol yemişsindir bu doğal değil mi şimdi kanatların boş kalıyor ve hücuma 7 kişiyle çıkıyorsun bir de Kravchenko'da destek buna dahil olduğu zaman 8 oyuncuyla hücuma kalkıyorsun taktiğini düzenlemeni öneririm aşırı ofansif ve hücuma bu kadar çok kişiyle çıkıp ayağında top tutarak pas yapıyosun bu kadar kişiyle çıkıyorsan direk sonuca gidiceksin sadece hücuma yöneliceksin ki bu da pek sağlıklı değil sana önerim bir regista kullan onu da savunma oynat örnek olursa Melo şu an bakıldığında pek regista oynamıyor ama oyunda iş yapıyordu onun gibi hırslı saldırgan bir defansif ortasahan olursa en azından defans 3 kişi kalır kontradan bi nebze olsun yırtmış olursun ama beklerini de destek rolünde kullan geriye dönsünler en azından bakalım bunlarla bir şeyler yapabilicekmisin en azından gol yeme kısmını atlamaya yardımcı olur

Dostum taktiğim zaten registalıydı. Registalıyken dikine pas ile oynuyordum. Dengeli, kontrollü. 4-3-3 Klasik oynuyordum. Emin ol o zaman takım daha çok gol yiyordu. Ben de topa sahip bir oyun oynamayı severim böyle yaptım sonradan taktiği bütçe arttıkça takım daha çok toparladı artık eskisi kadar olmuyor ama olduğu zaman da hakikaten çok sıkıcı. Yok hakikaten oyunda bir sıkıntı mevcut bunu sen de farketmişsindir. Ekleme: Bekler bu taktiğin olmazsa olmazı. Ofansif olmadan bu taktik işe yaramaz. Beklerim yıllık ortalama 10 gol ile oynuyor baya verimliler ama inan oyunda bir sıkıntı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STEWARTORG -- 5 Ocak 2014; 22:27:20 >

• Bence yaniliyorsun doğru direktiflerle her taktik te başarılı olabilirsin özellikle 14.2 güncellemesinden sonra çok düzeldi oyun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Bence yaniliyorsun doğru direktiflerle her taktik te başarılı olabilirsin özellikle 14.2 güncellemesinden sonra çok düzeldi oyun

Yok zaten başarılıyım. Başarıda hiçbir sıkıntı yok. Ama ben 20 yaşındayım 7 yaşından beri managerlik oyunu oynuyorum her sene bu oyunda bir sıkıntı var. Bunu hissedebiliyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gelmiş Geçmiş En İyi FM 2008
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: talerk

Bence yaniliyorsun doğru direktiflerle her taktik te başarılı olabilirsin özellikle 14.2 güncellemesinden sonra çok düzeldi oyun

Yok zaten başarılıyım. Başarıda hiçbir sıkıntı yok. Ama ben 20 yaşındayım 7 yaşından beri managerlik oyunu oynuyorum her sene bu oyunda bir sıkıntı var. Bunu hissedebiliyorum.

Sana katılmıyorum hocam sen golleri çok kolay yiyorsun yani taktiğin ortada sana karşı en iyi taktiği söyleyeyim rakip katı defans yapar sonra bir kontrayla maçı çevirir ve oyun içinde doğru zamanda doğru değişiklikler takıma müdahale edersen zaten en yüksek verimi alırsın bende hiç böyle bir şey olmadı 4 farklı kariyer yaptım 14'de başıma senin ki gibi bi olay gelmedi ha bazen öyle bir şey oluyor ki oyunun çünkü bir hilesi sana karşı oyunu kaydettikten sonra girip maçı yap yenil istersen 10 kere yap o maçı 10'unda da yenilirsin bu da oyunun tatlı yönü bana kalırsa yoksa bütün herkesi yen bütün kupaları topla ne anlamı kaldı ki

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.