Şimdi Ara

FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ana konuda yazdım ama herkes dikkat etmez veya belki gözden kaçar diye en iyisi konu açayım dedim.Profillere gelecek olursak Webo ve Alper dışında kimse FM 13'tekinden iyi olmadığı gibi (Salih bazı özelliklerde daha iyi,bazıları düşürülmüş) Volkan,Meireles ve Emenike'nin gücü genel olarak biraz düşürülmüş,diğerlerine pek dokunulmamış. Ayrıca resimler bana ait değil,başka futbolcu profili koyma imkanım yok yani

FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri  FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri

FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri  FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri

FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri  FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri

FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri  FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psycho90 -- 16 Ekim 2013; 21:20:28 >

• Ana konuda baktım, şeytanın avukatı oliyim... Bekir nerede, Kuyt nerede , hele ki Selçuk???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Majesticozgr

Ana konuda baktım, şeytanın avukatı oliyim... Bekir nerede, Kuyt nerede , hele ki Selçuk???

Bekir ve Selçuk'u gerek görmedim,Kuyt'u unutmuşum Ama FM 13'ten farkı yok onların da
  • psycho90 kullanıcısına yanıt
    Hocam oyun ingilizce gözüküyor sen kendin mi seçtin yoksa normal hali mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Foundre

Hocam oyun ingilizce gözüküyor sen kendin mi seçtin yoksa normal hali mi ?

Üstte de dediğim gibi resimler bana ait değil
  • oha webo bayağa sağlam olmuş , emenikede öyle . Emenike tahmini 30 milyon € ya satılır o özelliklerle , birazda gelişirse tamma . hız hızlanma 17-18
  • Salih ve Alper'i iyi fiyata satabiliriz Emenike'yi de Sow'un bitiricilik iyiymiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FM 2012 Serbest Oyuncular
    13 yıl önce açıldı
    FM 2009 transfer değer editleme
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • emenikeyi direk sat
  • Geçen senekinden çok farkı yok. Alper biraz daha iyi olabilirdi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Ana konuda yazdım ama herkes dikkat etmez veya belki gözden kaçar diye en iyisi konu açayım dedim.Profillere gelecek olursak Webo ve Alper dışında kimse FM 13'tekinden iyi olmadığı gibi (Salih bazı özelliklerde daha iyi,bazıları düşürülmüş) Volkan,Meireles ve Emenike'nin gücü genel olarak biraz düşürülmüş,diğerlerine pek dokunulmamış. Ayrıca resimler bana ait değil,başka futbolcu profili koyma imkanım yok yani

FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri  FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri

FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri  FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri FM 14 Beta Fenerbahçe Oyuncu Profilleri

Kardesim zahmet olmassa stoch, krasic, belhanda, yann m vila bide ilkayin profilleri atar misin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: moussa7

quote:

Orijinalden alıntı: psycho90

Ana konuda yazdım ama herkes dikkat etmez veya belki gözden kaçar diye en iyisi konu açayım dedim.Profillere gelecek olursak Webo ve Alper dışında kimse FM 13'tekinden iyi olmadığı gibi (Salih bazı özelliklerde daha iyi,bazıları düşürülmüş) Volkan,Meireles ve Emenike'nin gücü genel olarak biraz düşürülmüş,diğerlerine pek dokunulmamış. Ayrıca resimler bana ait değil,başka futbolcu profili koyma imkanım yok yani

Kardesim zahmet olmassa stoch, krasic, belhanda, yann m vila bide ilkayin profilleri atar misin :)

Son cümlemi bi oku istersen

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.