Şimdi Ara

FM 13 ve 14 Sistem ( Sistemim SS de )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba. Benim sistem baya eski ( 10 yıldan kadar var galiba ) Fm 13 ü oynuyordum fakat veri tabanı düşükde ve kasarak Doğal olarak zevk de vermiyordu.
    Şimdi ben Bu sisteme Fm 13ve Fm 14 ü rahat rahat oynamak için neler almam lazım ?
    Rahat rahat oynamakdan kastım ; İtalya-İspanya-İngiltere -Türkiye bu 4 lig bana yeter . Bu 4 ligden Türkiyenin tüm alt liglerini diğerlerininse 1 alt ligini almak istiyorum . Tabi veritabanı da büyük olucak . Tabi kasmadan .
    Konuyu sistem bölümüne mi açmalıydım yada ? Nereye açmalıyım bilemedim . Nereye açmamı söylerseniz orayada açayım bir bakıyım.

FM 13 ve 14 Sistem ( Sistemim SS de ) FM 13 ve 14 Sistem ( Sistemim SS de )

• Cevap yok mu ya? En azından bu oyunu oynayanlar sitemini yazıp ne kadar lig aldıklarını , hangi veri tabanında oynadıklarını yazsalar ?

i5 3.10ghz 4gb ram ile baya lig açıyorum

Orijinalden alıntı: Assising

Ekran kartına gerek yok işlemci de iyi sayılır fm için (pek anlamasamda işlemcilerden)
    Ram işini halleder gibi görünüyor

i5 3.10ghz 4gb ram ile baya lig açıyorum

Yukarıda yazdığım ligleri açabilir miyim ? Büyük veritabanın da ?

Edit : Siz ne kadar lig açıyorsunuz ? Oyun hızı nasıl oluyor ?

Edit 1 : Kimsede cevap yazmıyor ya raminizi yazın ne kadar lig açtığınızı yazın yeter

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MBalotelli45 -- 24 Ağustos 2013; 17:34:31 >
  • Assising kullanıcısına yanıt
    Daha bilgili birine derken ? Konuyu sistem bölümüne açsam cevap gelir ama yanlış mı olur acaba ? Nereye açabilirim başka burası biraz ölü gibi ( çok ölü olmasada pek giren yok )
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Assising

Aslında konun pek FM ile ilgili değil sistem konusuna açarsan daha bilgili arkadaşlar yardım ederler.

Sistemde tam olarak nereye açmam lazım ram mi ? ( Post kasıyor gibi oluyorum ama özür dilerim )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Assising -- 24 Ağustos 2013; 17:44:49 >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.