Ben 2021'e kadar süren Gimnastic de Tarragona kariyerimi sonlandırma kararı aldım.Gimnastic takımına geçmişinde görmediği başarıların hepsini yaşatarak veda ettim.
Yarın ise yeni bir kariyere başlayacağım.Bana uzun yıllar sürecek heyecanlı bir takım önerin.Ülke ve lig farketmez.Ama takımı yönetmek insana zevk vermeli bence.O yüzden oyuna zevk verecek heyecanlı bir takım önerirseniz sevinirim.
quote:
Orijinalden alıntı: 112fevzi
Merhaba Arkadaşlar ,
Ben 2021'e kadar süren Gimnastic de Tarragona kariyerimi sonlandırma kararı aldım.Gimnastic takımına geçmişinde görmediği başarıların hepsini yaşatarak veda ettim.
Yarın ise yeni bir kariyere başlayacağım.Bana uzun yıllar sürecek heyecanlı bir takım önerin.Ülke ve lig farketmez.Ama takımı yönetmek insana zevk vermeli bence.O yüzden oyuna zevk verecek heyecanlı bir takım önerirseniz sevinirim.
Saint Etienne Nottingham Forest Southampton Djurgarden
Southampton.
West Ham
Teşekkürler Arkadaşlar.
@SanalFare imzanıcı (Ç)alabilirmiyim acaba ?
quote:
Orijinalden alıntı: 112fevzi
Teşekkürler Arkadaşlar.
@SanalFare imzanıcı (Ç)alabilirmiyim acaba ?
Tabikide hayır hepsi kendi emegim sözde biarkadaşımın
hocam al ingiltere'nin en son liginden takımı uefa şampiyonu yapmaya çalış fm 2012'de denedim 2023'te yaptım ve çok zevkli oluyor
FC Midtjyland altyapısı çok güçlü ve Danimarkada daha hiç bir başarısı yok onu alıp önce ligde şampiyon sonra Avrupada söz sahibi yapmak paha biçilemez
@ibo1919 İngiltere'yi sevmem çalışma izninden dolayı ama bu kariyerde deneyebilirim.Teşekkürler.
@housedaki topal doktor Teşekkürler.
Kesinlikle Swansea City'i öneririm takım genç ve ingiltere ligindeki diğer takımların aksine oyuncuların değerlerine göre az maaş veriyorlar michu nun 13.75 mn euro değeri var adama yıllık 2.1 veriyorlar şaka gibi buda oyuncuyu satarken sana kolaylık sağlıyor bide başlangıçta 17 mn euro transfer bütçesi veriyorlar
İyimiş.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme