quote:Orijinalden alıntı: hassinpatch bulan bir kardeşimiz yardım ederse çok makbule geçerAlıntıları Göster ne edeceğiz ne yapacağız bi anlasam ya !
quote:Orijinalden alıntı: Anarsizmne edeceğiz ne yapacağız bi anlasam ya !Alıntıları Göster ortalarda yok daha ...
quote:Orijinalden alıntı: Kobrakaiortalarda yok daha ...Alıntıları Göster skidrow çıkarıcak bu ay inşallah ^^
quote:Orijinalden alıntı: sPeerlessquote:Orijinalden alıntı: dursunbulat kürek yokmu ? Alıntıları Göster en son cikan patch hangisi acaba?
quote:Orijinalden alıntı: drummer_987 en son cikan patch hangisi acaba? kurekli olarak en son cikan 12.0.4
quote:Orijinalden alıntı: Goonerquote:Orijinalden alıntı: drummer_987 en son cikan patch hangisi acaba? kurekli olarak en son cikan 12.0.4Alıntıları Göster kurekli kureksiz mevzuu nedir yahu,baya uzak kalmisim,guncelleme olayida stream e girmis patchin download linkini bulamiyo muyuz?
quote:Orijinalden alıntı: drummer_987kurekli kureksiz mevzuu nedir yahu,baya uzak kalmisim,guncelleme olayida stream e girmis patchin download linkini bulamiyo muyuz?Alıntıları Göster Crash Dumps yüzünden oyunu oynayamıyorum bir türlü. Oyuncu karşılaştırmaya tıkladığım an atıyor oyundan.
quote:Orijinalden alıntı: DeFJaM_Crash Dumps yüzünden oyunu oynayamıyorum bir türlü. Oyuncu karşılaştırmaya tıkladığım an atıyor oyundan.Alıntıları Göster daha çıkmadı kürek 12.1.0 a :S
quote:Orijinalden alıntı: Kobrakaidaha çıkmadı kürek 12.1.0 a :SAlıntıları Göster skidrow bu sefer patladı galiba:(
quote:Orijinalden alıntı: captain_turkiye skidrow bu sefer patladı galiba:( eskiden hergün bakardım şimdi haftada bir bakıyorum hala yık yok. çıkaramadı daha
quote:Orijinalden alıntı: Kobrakaiquote:Orijinalden alıntı: captain_turkiye skidrow bu sefer patladı galiba:( eskiden hergün bakardım şimdi haftada bir bakıyorum hala yık yok. çıkaramadı daha Alıntıları Göster çıkmadımı hala bu kazma kürek
quote:Orijinalden alıntı: berkaydjçıkmadımı hala bu kazma kürekAlıntıları Göster Skidrow reyiz iptal mi etti küreği
quote:Orijinalden alıntı: AgravaineSkidrow reyiz iptal mi etti küreğiAlıntıları Göster Bu konuda bi çalışmaya girişmediği söylendi. Yapamadı mı ? , Yapmadı mı acaba ?
quote:Orijinalden alıntı: Shepard fm12 nin sitesinde official patchler yok Steam dan indirildiği için koymadılar sanırım
quote:Orijinalden alıntı: Agravainequote:Orijinalden alıntı: Shepard fm12 nin sitesinde official patchler yok Steam dan indirildiği için koymadılar sanırımAlıntıları Göster kürek sorunu ne oldu ?
quote:Orijinalden alıntı: Agravainequote:Orijinalden alıntı: AC DC kürek sorunu ne oldu ? Beklemedeyiz hocamAlıntıları Göster ya konuya msj atıp yukarı almayın hep yuregim hopluyo gene hüsran gene hüsran