Şimdi Ara

FLY IQ 4513 Quantum [ANA KONU] 2GB RAM, 32GB ROM, 8 ÇEKİRDEK [Fiyat: 899TL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
228
Cevap
5
Favori
18.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N11 de General Mobile Discovery Elite 32GB 1079 tl, N11 100tl indirim yapıyor 979 a geliyor düşünülebilir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik17

N11 de General Mobile Discovery Elite 32GB 1079 tl, N11 100tl indirim yapıyor 979 a geliyor düşünülebilir aslında

Selamlar
    Alternatifler giderek artıyor.
    F/P bakımından rekabet ortamıda iyi bir şekilde gidiyor.
    Aslında acele etmesekmi yıl sonuda yaklaşıyor daha güzel indirimler ve yeni ürünler gelirmi?

Flyın online satış politikası içinde;
    Tekno markette bu tarz ürünleri kurcalamadan veya kullanıcı yorumları olmadan almamak lazım.
  • sharpkiss kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum yılbaşına kadar beklemek en iyisi, F/P ürünü yeni modellerde gelebilir.
  • Yeni urunler gelmeden 2 .3 ay oncesinden duyuruluyor zaten yil sonuna kadar yeni urun gelecegini sanmiyorum fly da haftaya kaldi sanirim hala ses yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün müşteri hızmetlerıyle görüştüm telefon ıngıltereden gelıyormus normalde bu hafta gelecekmış fakat sevkıyatta gecıkme yaşanmış bu hafta online olarak satışa sunulacağı söylendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı bekler gibi bekliyoruz
  • Fly marka tv kartları vardı eskiden. O fly olmasın bu?
  • Nihayet cikti ama inceleme sansimiz yok malesef magazalarda henuz satisa cikmadi beklesem mi alsam mi telefon elde nasil duruyor malzemesi nasil tereddutlerim var

• Malesef şuan inceleyemiyoruz, bence yılbaşına kadar telefon almayın yeni modeller gelebilir hemde android 5 iyice yayılmış olur, yeni çıkan modellerde android 5 ile gelir belki
  • Selamlar

Satışa başlanılmış olması sevindirici bi haber.
    Telefonu online olarak almış veya yakın zamanda alıcak arkadaşlar var ise ilerleyen gürnlerde telefon deneyimlerini paylaşabilirmi.
    Telefon almayı düşünen arkadaşlarada faydalı olmuş olunur.
  • Kliksa da on siparise acilmis fakat teslimat suresi 6 gun yaziyor yani daha 1 haftasi var

• full hd bir ekrana 2100 batarya biraz sıkıntı yaratır gibi keşke hd olsaymış ekran ya da batarya 2500 olsaymış
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum batarya 2500 mah olsa hiç düşünmeden alanabilir bir telefon, alıp kullananlar deneyimlerini yazsınlar bakalım bizde ona göre alalım
  • Fly Quantum IQ4513 Kutu Açılımı incelemesi de geldi..

http://shiftdelete.net/fly-quantum-iq4513-kutu-acilimi-ve-fiyat-bilgileri-56119
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik17

Fly Quantum IQ4513 Kutu Açılımı incelemesi de geldi..

http://shiftdelete.net/fly-quantum-iq4513-kutu-acilimi-ve-fiyat-bilgileri-56119

Selamlar
    Shift delete biraz reklam yapar gibi incelemiş bana öyle gibi geldi.
  • sharpkiss kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geldi
  • Kapasitif tuslarin gorunmesi hic hos degil bence keske daha sonuk olsaymis

• Kliksadan sipariş veren varmı acaba ? ne kadar sürede teslim ediyorlar acaba
  • mail atmistim nekadar surede adresime gelir diye telefonla arayarak cevap verdiler bugun itibariyle 7 isgununu bulur dediler daha tedarikci firmayi bekliyolarmis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.