Şimdi Ara

FLY IQ 4513 Quantum [ANA KONU] 2GB RAM, 32GB ROM, 8 ÇEKİRDEK [Fiyat: 899TL] (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (2 Mobil) - 11 Masaüstü2 Mobil
5 sn
228
Cevap
5
Favori
18.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    N11 de General Mobile Discovery Elite 32GB 1079 tl, N11 100tl indirim yapıyor 979 a geliyor düşünülebilir aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: pckolik17

N11 de General Mobile Discovery Elite 32GB 1079 tl, N11 100tl indirim yapıyor 979 a geliyor düşünülebilir aslında

Selamlar
    Alternatifler giderek artıyor.
    F/P bakımından rekabet ortamıda iyi bir şekilde gidiyor.
    Aslında acele etmesekmi yıl sonuda yaklaşıyor daha güzel indirimler ve yeni ürünler gelirmi?

Flyın online satış politikası içinde;
    Tekno markette bu tarz ürünleri kurcalamadan veya kullanıcı yorumları olmadan almamak lazım.
  • sharpkiss kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum yılbaşına kadar beklemek en iyisi, F/P ürünü yeni modellerde gelebilir.
  • Yeni urunler gelmeden 2 .3 ay oncesinden duyuruluyor zaten yil sonuna kadar yeni urun gelecegini sanmiyorum fly da haftaya kaldi sanirim hala ses yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün müşteri hızmetlerıyle görüştüm telefon ıngıltereden gelıyormus normalde bu hafta gelecekmış fakat sevkıyatta gecıkme yaşanmış bu hafta online olarak satışa sunulacağı söylendi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hacı bekler gibi bekliyoruz
  • Fly marka tv kartları vardı eskiden. O fly olmasın bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-R-C-A-N

Fly marka tv kartları vardı eskiden. O fly olmasın bu?
    Gözünüz aydın Telefon Kliksada satışa başladı...

http://www.kliksa.com/urun/fly-iq4513-quantum-akilli-telefon-on-siparise-ozel-fiyat-/902292690
  • Nihayet cikti ama inceleme sansimiz yok malesef magazalarda henuz satisa cikmadi beklesem mi alsam mi telefon elde nasil duruyor malzemesi nasil tereddutlerim var

• Malesef şuan inceleyemiyoruz, bence yılbaşına kadar telefon almayın yeni modeller gelebilir hemde android 5 iyice yayılmış olur, yeni çıkan modellerde android 5 ile gelir belki
  • quote:

Malesef şuan inceleyemiyoruz, bence yılbaşına kadar telefon almayın yeni modeller gelebilir hemde android 5 iyice yayılmış olur, yeni çıkan modellerde android 5 ile gelir belki
    Selamlar

Satışa başlanılmış olması sevindirici bi haber.
    Telefonu online olarak almış veya yakın zamanda alıcak arkadaşlar var ise ilerleyen gürnlerde telefon deneyimlerini paylaşabilirmi.
    Telefon almayı düşünen arkadaşlarada faydalı olmuş olunur.
  • Kliksa da on siparise acilmis fakat teslimat suresi 6 gun yaziyor yani daha 1 haftasi var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41BAB9FC2

Kliksa da on siparise acilmis fakat teslimat suresi 6 gun yaziyor yani daha 1 haftasi var
    full hd bir ekrana 2100 batarya biraz sıkıntı yaratır gibi keşke hd olsaymış ekran ya da batarya 2500 olsaymış
  • isokocak kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katılıyorum batarya 2500 mah olsa hiç düşünmeden alanabilir bir telefon, alıp kullananlar deneyimlerini yazsınlar bakalım bizde ona göre alalım
  • quote:

kesinlikle katılıyorum batarya 2500 mah olsa hiç düşünmeden alanabilir bir telefon, alıp kullananlar deneyimlerini yazsınlar bakalım bizde ona göre alalım
    Fly Quantum IQ4513 Kutu Açılımı incelemesi de geldi..

http://shiftdelete.net/fly-quantum-iq4513-kutu-acilimi-ve-fiyat-bilgileri-56119
  • quote:

Fly Quantum IQ4513 Kutu Açılımı incelemesi de geldi..

http://shiftdelete.net/fly-quantum-iq4513-kutu-acilimi-ve-fiyat-bilgileri-56119

Selamlar
    Shift delete biraz reklam yapar gibi incelemiş bana öyle gibi geldi.
  • sharpkiss kullanıcısına yanıt
    Banada öyle geldi
  • Kapasitif tuslarin gorunmesi hic hos degil bence keske daha sonuk olsaymis

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41BAB9FC2

Kapasitif tuslarin gorunmesi hic hos degil bence keske daha sonuk olsaymis
    Kliksadan sipariş veren varmı acaba ? ne kadar sürede teslim ediyorlar acaba
  • mail atmistim nekadar surede adresime gelir diye telefonla arayarak cevap verdiler bugun itibariyle 7 isgununu bulur dediler daha tedarikci firmayi bekliyolarmis

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.