Şimdi Ara

flv video convert ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.agipibilliardmasters.com/en/videos/

yukarıdaki linkteki gibi kaliteli bir şekilde video nasıl çevirebilirim yolunu bulamadım arkadaşlar. flv olarak kaydetmek istiyorum dosyayı. allok ve total video converter kullandım. ikisindede en kaliteli seçenekleri işaretlediğim halde videoda bozukluklar oluyor. kalitesi düşüyor yani. kaliteyi arttırdıkça da boyutta büyüyor doğal olarak.

bu video dönüştürme hususunda bana yardımcı olabilecek bir arkadaş varmıdır. elimdeki videoları boyutu oolabildiğince azaltarak kaliteli bir görüntüelde etmek istiyorum.

• Sitedeki dosyalardan bir tane indirdim ve özelliklerine baktım. Bitrate gerçekten çok yüksek. Ayrıca kodlanan kaynak da oldukça kaliteli gibi geldi, eğer senin de kaynağın kaliteli değilse benzer kalite elde etmen çok zor.

Ama gene de kaliteli sonuçlar elde edebilmen için bir yol var. FLV containerı içine H.264 video ve AAc ses koymak. Bu konuda tam emin değilim ama flash video artık h.264 ile kodlanmış dosyaları kabul ediyor. Bunun için burdaki programı öneririm. Ayarları aşağıdaki gibi yap. Ama bunun işe yarayacağından emin değilim ama denemeye değer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pavlov -- 11 Ocak 2010; 16:45:58 >

• teşekkürler. bakacağım bu programa.

flash cs4 kurdum makinama. cs4 le beraber media encoder diye bir programda geldi. bu program çeviri yapabiliyor. kalitesi konusunda bir çalışma yapıcam. eğer cs4 işime yararsa sanırım başka bir şeye gerek kalmayacak. zaten flv yi en iyi cs4 ün çevirmesi lazım. kendilerinin oluşturduğu bir format nasılsa :)
  • GetFLV Pro 8.5 kullan... bence en iyi flv düzenleme ,kesme xvid vs vs formatlara dönüştürme programı..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.