Şimdi Ara

Fluence uyarı ışığı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
28.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: jimhendrix

Konu sahibi cevap verdi.

konu sahibi cevap vermeden önce yazmaya başlamıştım. Göndermem onun mesajından sonra olmuş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vengace

Bende de aynı araçtan var o ışık hep yanıyor bi sorun yok yeni mi farketmiş acaba 306bin km sonra

kardeşim bir şey demedi ki bana? ben araca uzun zamandır binmiyordum. bugün binince fark ettim.
  • Şanzıman yağı ya da kavrama ile alakalı bir problem demek ki hocam, mutlaka baktırın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Bende de aynı araçtan var o ışık hep yanıyor bi sorun yok yeni mi farketmiş acaba 306bin km sonra

kardeşim bir şey demedi ki bana? ben araca uzun zamandır binmiyordum. bugün binince fark ettim.

Önce bi kardeşinize sorsaydınız o zaman nasıl iletişim var aranızda hayret..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0B46CB32A -- 14 Haziran 2017; 1:17:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dukkha

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

quote:

Önce bi kardeşinize sorsaydınız o zaman nasıl iletişim var aranızda hayret..

vay arkadaş. göstergede uyarı var nedir diye soruyorum size. verilen cevaba bak. bilmiyorsanız yazmayın. sizi zorlayan mı oldu yorum yazın diye??

• Arif kullanıcısına yanıt
    hocam 1000 devirde üst vitese geç uyarısı biraz saçma olmaz mı
  • Sürekli yanıyorsa şanzıman arıza ışığı.

Baskı balata değiştirmiştik şirket arabasında bunu verince düzelmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThErdemO

Sürekli yanıyorsa şanzıman arıza ışığı.

Baskı balata değiştirmiştik şirket arabasında bunu verince düzelmişti.

sürekli yanıyor hocam. zaten aracın debriyaj balatası bitmiş. kalkışlarda titreme var. pedal en uc noktada kavrıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SISU -- 14 Haziran 2017; 21:9:26 >
  • vites işareti o. yanında aşağıya yada yukarıya doğru ok işareti çıkar vitesi yükselt düşür diye sıkıntı yok yani
  • Arkadaşlar ben de fark edince bayağı araştırdım en sonunda kitapçıkta buldum. Paniğe gerek yok ekonomik mod anlamına geliyormuş. Uygun vites aralığında kullandığınızı gösteriyor.
    Fluence uyarı ışığı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.