Şimdi Ara

FLUENCE DİZEL'DEN GOLF DİZEL DSG HİGHLİNE GEÇTİM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
7.916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aracınızı satarken çok zarar etmeyecekseniz ve de bu değişim işinde gerçekten ciddiyseniz hayırlı olsun.

İki araç ta kendi sınıflarında gayet iyi ve de daha da önemlisi popüler seçenekler.

Dizelden benzinliye geçiyor olmanız bütçenizi olumsuz etkileyecektir.

Manuelden otomatiğe geçiyor olmanız ise sol ayağınızı olumlu ... :)
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cottonmurat -- 4 Ocak 2016; 3:14:55 >
  • Allah allahh ben ne demişim yaa...!Beyefendiler sanki bentleyy'e biniyor zannedersiziniz?kardeşim fluence çirkindir felan filan ama konforlu ve ekonomik bir arabadır flu.Fluencenin EDC lisini
    alın demek bu kadar ucube bir şey mi yani
    Ben yine görüşümü yineliyorum aracınızın donanımını bilmiyporum alacağınız golfün genel olarak fluence kadar ekonomik olabilme durumu maalesef yok.Yok ben yeter ki golfe bineyim nazına tınazına katlanırım derseniz bunu da kendiniz bilirsiniz.
    Sahi yaa gerçekten sadece golf değil valla vosvosun yeni modelleri sokaklarda yok muuu ben mi göremiyorum acaba ?Valla bakın şaka değil polo görüyorunm geçen gün bi tane passat gördüm,golf yok denecek kadar az valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 27 Nisan 2011; 20:56:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hard_hacker

quote:

Orijinalden alıntı: matetech
    Herkes Golf alırımda alırım yazmış. Yaw piyasada neden yok o zaman bu araba ben mi görmüyorum yoksa resmen yok yani Allah rızası için ilaçlık göremiyorum hani ayda yılda bir...

Nerde yasıyorsunuz?
    A) cudi. B) gabar. C) ağrı dagın eteğinde

Şaka maka göremiyorum diyorsanız ya dikkatli bakmıyorsunuz ya da hakikaten kuş uçmaz kervan geçmez bir yerdesiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizkubi
    Bakın burada değiik fikir beyan edenler olacaktır ama Fluencenin konforunu aratır golf...Fluencenin EDC'lisini neden düşünmüyorsunuz?

Hangi konfordan bahsediyoruz.c segmentinde golf den daha konforlu bir araç yoktur. Hele ki reno mukayese kabul etmez…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mulligun -- 27 Nisan 2011; 20:55:06 >
  • Otomatik ve işini gerçekten iyi yapan bir otomatik şanzumana ve düşük devirde de çekişi yüksek dolaysıyla konforu yüksek bir benzinli bir motora geçecek olduğunuz için pişman olmayacağınıza eminim

Ekonomik olarak zorlanmayacaksanız olumu yönde atılacak bir adım olur.

Golf, bence Fluence' dan daha kaliteli üretilmiş bir model ve sürmekten daha çok keyif alınacak bir araç.

fakat aynı segment olduklarından arada uçurumlar beklemek yanlış; bu yüzden biraz daha bekleyip orta segmente (D) atlama şansınız varsa seçiminizi bu yönde kullanmanızı öneririm.
  • Bu Vw nasıl bir araba ya. Gerçekten biz çözemedik heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

Otomatik ve işini gerçekten iyi yapan bir otomatik şanzumana ve düşük devirde de çekişi yüksek dolaysıyla konforu yüksek bir benzinli bir motora geçecek olduğunuz için pişman olmayacağınıza eminim

Ekonomik olarak zorlanmayacaksanız olumu yönde atılacak bir adım olur.

Golf, bence Fluence' dan daha kaliteli üretilmiş bir model ve sürmekten daha çok keyif alınacak bir araç.

fakat aynı segment olduklarından arada uçurumlar beklemek yanlış; bu yüzden biraz daha bekleyip orta segmente (D) atlama şansınız varsa seçiminizi bu yönde kullanmanızı öneririm.

Yok öyle bişey...!Bence zarar edersimn kardeşim ?Bu araçların ikisi de aynı segment arabalar golf biraz pahalı o da VW ambleminden ve iç piyasadaki pazar şartlarından dolayıdır.Golf bu segmentte öne çıkmış ve isim yapmış bir araba bunu inkar etmiyoruz ki.Bir de fluence çirkin biraz bu yüzden yoksa donnanım kalite ve konforda fluence golften aşağı kalmazGetz değil ki bu ?
    Bakın bunu ciddi olarak söylüyorum eğer golf alırsanız fluenceni,n konforunu rahatlığını fearahlığını geniş iç hacmini ararsınız
    Konfor dediğiniz şey nedir bir kere ?Bunlşarı bir tanımlayın ona göre iki aracın bu tanımladığınız şeyleri sizlere ne kadar verdiğine bakın sonra kararınızı verin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizkubi -- 27 Nisan 2011; 21:11:48 >

• Arkadaşlar nedir sizin fluence le alıp veremediğiniz bende de fluence var ama golfu yada başka aracı kötülemiyorum ve konuyu açan kişinin profiline bakarsanız 3-4 tane su arabayı aldım diye konu açmış fluence kötülemeye çalışmak için ortalığı karıştırmak için konu açılıyor ben renault araç almama rağmen bencede bu sınıfta reault - ford - opel ve diğerleri içinde en iyi volkswagen ama herkes ihtiyacına göre , parasına göre araba alıyor çoğu kişi bana sende fluence var ondan savunuyosun diyor ya bu fluence bana hediye edilmediki 49 bin tl ye severek isteyerek aldım bagaj hacmi,diz mesafesi ve bu fiyata donanım olarak en iyi araçlardan biri bu araba çıktığında fluence vs passat diye konular açıldı bu konunun açılması bile bu arabanın ne kadar iyi olduğunu gösterir passat tabıkı d sınıf bir araç fluence de 10 basar ama neden corolla vs passat , astra vs jetta diye konu açılmıyor fluence sin çok satması bile milletin zoruna gidiyor bu kadar yazdım ama biliyorumki herkes aynen devam edecek.

Buda Dünyanın En Çirkin Arabası ( Herkesin Ferrari kullandığı bir ülkede yaşıyoruz herhalde )

FLUENCE DİZEL'DEN GOLF DİZEL DSG HİGHLİNE GEÇTİM

• Uğraş uğraş adamı caydırırsın belki
  • guzel tercih, hayirli olsun simdiden :)
  • Orijinalden alıntı: deserthawk

Uğraş uğraş adamı caydırırsın belki
    [/quot

yazdığım yazıyı anlasaydın adamında konuyu kavga için açtığını sölediğimi anlardın herkes fluence alsa bana ne faydası var golf alsa ne faydası var ben başka birşey anlattım
  • quote:

Yok öyle bişey...!Bence zarar edersimn kardeşim ?Bu araçların ikisi de aynı segment arabalar golf biraz pahalı o da VW ambleminden ve iç piyasadaki pazar şartlarından dolayıdır.Golf bu segmentte öne çıkmış ve isim yapmış bir araba bunu inkar etmiyoruz ki.Bir de fluence çirkin biraz bu yüzden yoksa donnanım kalite ve konforda fluence golften aşağı kalmazGetz değil ki bu ?
    Bakın bunu ciddi olarak söylüyorum eğer golf alırsanız fluenceni,n konforunu rahatlığını fearahlığını geniş iç hacmini ararsınız
    Konfor dediğiniz şey nedir bir kere ?Bunlşarı bir tanımlayın ona göre iki aracın bu tanımladığınız şeyleri sizlere ne kadar verdiğine bakın sonra kararınızı verin.

deniz bey, bir insana cevap verirken "yok öyle birşey" diye söze girerseniz, bunu destekleyecek sağlam argümanlarınız olması gerekir.

ancak subjektif yargılar için böyle birşey mümkün değil, değil mi. o yüzden kelimeleri buna göre seçmenizde fayda var.

siz elbette Fluence' ı daha çok beğeniyor olabilirsiniz ama mümkünse insanların ne düşündüğüne karışmayın. Tabi bunu herkes üstüne alınabilir sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: $devilmaycry$

Arkadaşlar nedir sizin fluence le alıp veremediğiniz bende de fluence var ama golfu yada başka aracı kötülemiyorum ve konuyu açan kişinin profiline bakarsanız 3-4 tane su arabayı aldım diye konu açmış fluence kötülemeye çalışmak için ortalığı karıştırmak için konu açılıyor ben renault araç almama rağmen bencede bu sınıfta reault - ford - opel ve diğerleri içinde en iyi volkswagen ama herkes ihtiyacına göre , parasına göre araba alıyor çoğu kişi bana sende fluence var ondan savunuyosun diyor ya bu fluence bana hediye edilmediki 49 bin tl ye severek isteyerek aldım bagaj hacmi,diz mesafesi ve bu fiyata donanım olarak en iyi araçlardan biri bu araba çıktığında fluence vs passat diye konular açıldı bu konunun açılması bile bu arabanın ne kadar iyi olduğunu gösterir passat tabıkı d sınıf bir araç fluence de 10 basar ama neden corolla vs passat , astra vs jetta diye konu açılmıyor fluence sin çok satması bile milletin zoruna gidiyor bu kadar yazdım ama biliyorumki herkes aynen devam edecek.

Buda Dünyanın En Çirkin Arabası ( Herkesin Ferrari kullandığı bir ülkede yaşıyoruz herhalde )

Hocam aynen tamnamen fluenceye ve renaulta bok atmak için açılmış bir konu bu.
    ucuz da değil adamın birisi yazmış ''şirketimize Bilerek ve isteyerek tanesi 47 binden 8 tane fluence aldık''diye.
    Bir de Fluenceden çirkinleri de var ama hep fluence konuşuluyor neden ?Çünkü satışlarda 1.Linea daha çirkin göreceli kavram bunlar ama hep fluence konuşluluyor demek ki bişey var bir rahatsız etme durumu var.Fluence neden çok satıyor biliyormusunuz tek nedeni var Renault olduğu için Türk Halkı Renaultu seviyor

• Benzine verilecek paranız çok ise ,bagaj iç hacim daralsın sorun değil diyorsanız

tabiki golf alın

yanlız şu forumda dikkat ettim golf ün karşılaştırılmadığı araç hemen hemen yok.

yakında golf mü bmw 5 serisi mi diye de konu açılırsa şaşırmam

vw nin bütün bayileri bu forumda heralde

bu arada yeni focusu inceledim golf falan zor satılır bundan sonra
  • quote:

Orijinalden alıntı: can bora

quote:

deniz bey, bir insana cevap verirken "yok öyle birşey" diye söze girerseniz, bunu destekleyecek sağlam argümanlarınız olması gerekir.

ancak subjektif yargılar için böyle birşey mümkün değil, değil mi. o yüzden kelimeleri buna göre seçmenizde fayda var.

siz elbette Fluence' ı daha çok beğeniyor olabilirsiniz ama mümkünse insanların ne düşündüğüne karışmayın. Tabi bunu herkes üstüne alınabilir sanırım.

Siz subjektif görüşlerinizi açık açık yazıyorsunuz ama benim yazdıklarımı subjektif olduğu için eleştiriyorsunuz.

• Bu konudaki renault volkswagen kavgasi bitmez.ben yazimda da belirtmeye calistim.ben aracimi zayif yonlerini bilerek aldim ve asla sikilmadan severek kullanmaktayim.ben daha iyi oldugunu tartismiyorum.sadece golf almak istiyorum benzinli otomatik.dizel arabadan sonra beni uzermi diye fikir almak istedim.baska bi arabanin benzinlisini dusunmem ama tsi dsg kombinasyonunun bi nebze de olsa tasarruflu oldugunu dusunuyorum.ayrica dizel golf yil sonunda teslim diyolar.
  • Sedan dan HB'e, dizelden benzin'e dönüşte pişman olmayasınız, bagaj ve benzin önemli değilse çok kral arabadır golf. Bence TDI ı da düşünün
  • quote:

Orijinalden alıntı: son_samuray

quote:

Orijinalden alıntı: $devilmaycry$

Arkadaşlar nedir sizin fluence le alıp veremediğiniz bende de fluence var ama golfu yada başka aracı kötülemiyorum ve konuyu açan kişinin profiline bakarsanız 3-4 tane su arabayı aldım diye konu açmış fluence kötülemeye çalışmak için ortalığı karıştırmak için konu açılıyor ben renault araç almama rağmen bencede bu sınıfta reault - ford - opel ve diğerleri içinde en iyi volkswagen ama herkes ihtiyacına göre , parasına göre araba alıyor çoğu kişi bana sende fluence var ondan savunuyosun diyor ya bu fluence bana hediye edilmediki 49 bin tl ye severek isteyerek aldım bagaj hacmi,diz mesafesi ve bu fiyata donanım olarak en iyi araçlardan biri bu araba çıktığında fluence vs passat diye konular açıldı bu konunun açılması bile bu arabanın ne kadar iyi olduğunu gösterir passat tabıkı d sınıf bir araç fluence de 10 basar ama neden corolla vs passat , astra vs jetta diye konu açılmıyor fluence sin çok satması bile milletin zoruna gidiyor bu kadar yazdım ama biliyorumki herkes aynen devam edecek.

Basit kalitesiz özensiz bir tasarım bana göre fiyatının uygun olmasının ve şirketler tarafından tercih edilmesinin haricinde hiç bir + sı bulunmayan bir araç

Kalite bakımından ikisinin arasında pek fazla fark yok

Bu mesajı okuyunca ve fotoğrafa bakınca mesajın ne kadar kalitesizce yazıldığını düşünebiliriz. Hiç size saklama kabı benzetmesi mesajını yakıştıramadım. Eğer siz kendinize yakıştırıyorsanız diyecek birşey yok. Araç ne olursa olsun önemli değil.

• quote:

Siz subjektif görüşlerinizi açık açık yazıyorsunuz ama benim yazdıklarımı subjektif olduğu için eleştiriyorsunuz.

elbette olması gerektiği gibi okuyan herkesin anlayabileceği üzere sizin görüşlerinizi subjektif olduğu için filan eleştirmedim.

gayet basit; sadece fikrimi belirtmeme rağmen "yok öyle bişey" yazmanızı eleştirdim. yani yanlış anlamışsınız.

zaten subjektif yazdığımı ben söylüyorum size, bir aracı beğenmenin objektifliği mi olur ?

herneyse, herkes istediğini düşünmekteyken bunu böyle kabullenemeyip de götürüp sidik yarışına çevirmekte keşfedebileceğim ne gibi zevkler vardır bilmiyorum ama öğrenmeye de niyetim yok, iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kalsiyum 17 -- 27 Nisan 2011; 21:35:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.