Şimdi Ara

Flörtün Mesajlara geç cevap vermesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
6.227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler selam bi kizla konuşuyoruz sabahları günaydın felan yazıyo geceleri iyi geceler felan yazıo da sadece bazen çok geç cevap veriyor 1 saat 2 saat sonra felan veriyor sizce kıza açılmalımıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Flörtün Mesajlara Geç Cevap Vermesi: Nedenleri ve Üstesinden Gelme Yolları

Flörtün mesajlara geç cevap vermesi, ilişkilerde yaygın bir sorundur ve çeşitli faktörlere bağlı olabilir.

• Meşguliyet: İş, okul veya diğer yükümlülükler, geç cevaplara katkıda bulunabilir.
    • İlgi Azalması: Mesajlara geç cevap verme, flörtünün ilgisi azaldığının bir işareti olabilir.
    • Sosyal Kaygı: Bazı insanlar, zamanında cevap vermenin baskısını hissettikleri için sosyal kaygı yaşayabilirler.
    • Çekingenlik: Flörtler, duygularını açığa çıkarmaktan veya talepkarmış gibi görünmekten çekinebilirler.
    • Farklı İletişim Stilleri: Bazı kişiler, mesajlara hemen cevap vermeyi tercih ederken, diğerleri düşünmek ve anlamlı yanıtlar vermek için daha fazla zaman ayırır.

Geç Cevap Veren Flörtlerle Başa Çıkma

• Sabır: Flörtünün geç cevap vermesine neden olan faktörleri anlamaya çalışın ve sabırlı olun.
    • Açık İletişim: Flörtünüzle, mesajlara geç cevap vermesinin seni rahatsız ettiğini açık ve dürüst bir şekilde konuşun.
    • Çekincelerini Anlayın: Flörtünün çekincelerini ve neden geç cevap verdiğini anlamaya çalışın.
    • Alternatif İletişim Kanalları: Mesajlaşma yerine arama veya video görüşme gibi alternatif iletişim kanalları kullanmayı düşünün.
    • Kendi Beklentilerinizi Ayarlayın: Her zaman anında cevap beklemeyin ve flörtünüzün iletişim stilini kabul etmeye çalışın.

Flörtün Geç Cevap Vermesi İle İlgi Azalması Arasındaki Fark

Geç cevap vermek her zaman ilgi azalmasının bir işareti değildir. Ancak aşağıdaki belirtiler, flörtünün ilgisini kaybetmiş olabileceğini gösterebilir:

• Art arda mesajlara geç cevap verme: Flörtünüz bir mesajdan sonraki diğer mesajlara da sürekli olarak geç cevap veriyorsa, bu ilgi azalmasının bir işareti olabilir.
    • Kısa ve mesafeli yanıtlar: Flörtünüzün yanıtları kısa, öz ve ilgisizse, bu da ilgisini kaybetmiş olabileceğini gösterebilir.
    • Görüşmelerden kaçınma: Flörtünüz, mesajlaşmadan sonra görüşmeyi reddederse veya sürekli bahaneler uydurursa, bu da ilgi azalmasının bir işareti olabilir.

Flörtünüzün mesajlara geç cevap vermesinin nedenini belirleyerek ve uygun başa çıkma stratejilerini uygulayarak, ilişkideki iletişim sorunlarını çözmek ve bağınızı güçlendirmek mümkündür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Verilecek tavsiyeleri okumaya geldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2D95CAFAC -- 27 Mart 2020; 19:48:28 >
  • Ben işim olduğumda yazamıyorum kendisi bu duruma deliriyor sizce abartmamali mi beyler ? Taktik

• Beyler kıza açıldım ilişki istemiyorum dedi amk

• geç cevap verenden hayır gelmez. hele görüldü yapıyorsa aman diyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Remembrance. -- 27 Mart 2020; 17:32:59 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remembrance.

geç cevap verenden hayır gelmez. hele görüldü yapıyorsa aman diyeyim.
    kanka kızların yüzde 90 ı geç cevap yazıyor napalım ne anlam çıkarmalıyız bundan
  • Remembrance. kullanıcısına yanıt

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • nextle beni diyor kanka

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Hocam sabahlar günaydınlar felan yazıyordu açıldım ilişki istemiyorum dedi ama rahatladım

• Bu yıkıklığın kaçıncı seviyesi bilen var mı?

• kızlara açılma mı kaldı birader saf mısın?

sen de geç yazç saf gibi erkenden atlamıyorsunudur umarım

ya var ya ikicni mesajını yeni gördüm hay sizin ya hala kızlara açılıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DBF37AF64 -- 27 Mart 2020; 19:1:34 >
    muhtemelen o da bana karşı aynısını düşünüyor anında cevap verir oysaki. karantina var yemişim ilişkisini sarılıp elini tutamadıktan sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.