güzel floodlar atın günümüz şenlensin |
Floodlar

-
-
Up
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese slm bn memet hocanız arkdslar yanyana iki kazik anlamayana çok yazk euheuheue😜😇 evde hanımı matta tanımı unutmiycan 😄👌👍 evt sevgili arkadasm o hayal etdigin uninin kapisindan zrannnk die girebilmek icn hayallerine kavusman icn onunde kagidin elinde kalemjn derin bi nefes aliyoruz cirt sana cirt sana ve o mesur sloganimz evt yaklas yaklas benimle birlikte... gönder gönder gelsn be hocam😎 ey guzel arksdsm ben de biliyom formulu verip cerez gibi cozmeyi ama biz isi mantığıyla yavas yavas sindirerek ogrencez ✌️hoop yakaladımm sazanlar hemen atladı yakalandiniz kacma kacma gel bura eueheuheheheu😜 sizler için hazirladigim pdfyi aciklama yada yorumdan indirin hazir oln önce durdur vidoyu coz sonra ben cozeym durdurdn demi bekliyom👍 gercektn benle birlikte cozuyon demi arkadasm yeme bizi goruyorm bak burdan hepinizi sjsjjsjsj🤫✌️ ey guzl arkadasm bi dersn daa sonuna geldk suna bak emek var emek alnim terledi bugn bidaki vidoda gorumek uzre hoççakl hosca kal
-
https://forum.donanimhaber.com/onemli-aciklama--156245970
-
Hâlâ pederini darp etmemiş taşralılar mevcut mu? Azizim, muarız olacaksın esiri değilsin ya... Bendeniz ilk darp ettiğinde iptidai tahsiline devam ediyordu. Ev faslından gelmişim, geceleyin saat iki, kapıya davrandığım anda afedersiniz "Nerdesin ulan übena?" deyu haykırdı. Dedim ki "Sana ne oluyor bre zaniye evladı?" çehresine bir nazar dahî etmeden odama yürüyorum ama pederim eski cengâverlerden. Malumum ki sinsice yaklaşıp arkamdan hücum edecek. Tabii ben de üç sene Teşkilat-ı Mahsusa'da eğitim almışım, İttihadçıyım, anladın mı, seslere kulak verdim tam vuracakken aniden dönüp bileğini çevirdim. Geri bas geri bas diye çemkirdim. "Ne diye arkamdan hücum ediyorsun?!" dedim. Tabii o esnada iyice bileğini çeviriyorum, haftalardır muhallebiden başka bir şey yememiş oğlanlar gibi kıvranıyor. Efendim, bir anda "ağabey" diye hitap etmeye başladı lâkin merhamet göstermedim umumhane çocuğuna. Artık bileği kırılana kadar çevirmeye devam ettim, feryad ü figan ile gözleri birer çeşmeye döndüğünde bıraktım. Hekimlere bile haber eylemedim. Hâb-ı nâz eyleyen güzeller gibi mışıl mışıl uyudum. İlk defa pederimin götünü böyle damgaladım. Tavsiyem şudur ki tüm bu vukuatın sonunda uyumayın. Sabahleyin Hamidiye Etfal'de uyanmıştım. Uykumda bıçaklamış zaniye evladı.
-
Dostlar beni bilen bilir. YKS de ilk 1000 yapmam gerekiyor bu yüzden bulduğum her boşlukta soru çözüyorum. Yine bir gün, İngilizce dersindeyim, bizim gıcık İngilizceci Nihriban'ın dersi, oturmuş soru çözüyordum. Nasıl olsa İngilizce biliyorum, dersi dinlememe gerek yok. Neyse işte ben çıkardım kitabı geometri çözüyorum, yanımda da arkadaşım Zeki var. Odaklanmışız soruyla uğraşıyoruz. Soru bizden X'i istiyor biz de nerdeyse bulduk, sadece kosinüs teoremi yapmamız gerekiyor ama bir anda kulağımın dibinde manyak İngilizceci Nihriban "OĞLUM" diye bağırmasın mı? Bağırdıktan sonra aldı kitabımı, bir benim kafama bir arkadaşım Zeki'nin kafasına geçirdi, sonra da kitabımı aldı götürdü. Zaten sevmiyorum kadını bir de gelmiş test çözmeme engel olmaya çalışıyor. Tabi hocanın planı belli. Test çözmeme engel olup beni elemeye çalışıyor fakat Nihribanın bilmediği bir şey var: Profesyoneller yanlarında her zaman yedek kitap taşır. Bu manyak hoca benin geometrimi alıp götürdüğü anda savaş alanında mermisi bitmiş bir er gibi şarjör değiştirdim ve çantamdan 0 km hiç çözülmemiş matematik kitabımı çıkardım, şakır şakır trigonometri çözdüm. Beni elemenin o kadar kolay olabileceğini düşünerek yapabileceğin en büyük hatayı yaptın ama sen benim rakibim bile değilsin. Sen 2 milyonuncu olduğun sonuç belgesine bakarken ben ilk 1000'de olmanın verdiği rahatlıkla zafer 31i patlatacağım.
-
MEZUNA KALIP 20K YAPAN LOSERLIĞI?
-
-
nalaka
-
20k yapmışsın utanmadan bölümümü mü kötülüyorsun
-
sen nerelisin onu söyle bi önce de hangi ünide okuyosun. 19k kötü bir sıralama değil. 19k'nın önünde 19k insan var kardeşim
-
ohh konunun da içine ettim
-
-
ohhhh şükular trollere gitmiyor ohhhh
En Beğenilen Yanıtlar

Herkese slm bn memet hocanız arkdslar yanyana iki kazik anlamayana çok yazk euheuheue😜😇 evde hanımı matta tanımı unutmiycan 😄👌👍 evt sevgili arkadasm o hayal etdigin uninin kapisindan zrannnk die girebilmek icn hayallerine kavusman icn onunde kagidin elinde kalemjn derin bi nefes aliyoruz cirt sana cirt sana ve o mesur sloganimz evt yaklas yaklas benimle birlikte... gönder gönder gelsn be hocam😎 ey guzel arksdsm ben de biliyom formulu verip cerez gibi cozmeyi ama biz isi mantığıyla yavas yavas sindirerek ogrencez ✌️hoop yakaladımm sazanlar hemen atladı yakalandiniz kacma kacma gel bura eueheuheheheu😜 sizler için hazirladigim pdfyi aciklama yada yorumdan indirin hazir oln önce durdur vidoyu coz sonra ben cozeym durdurdn demi bekliyom👍 gercektn benle birlikte cozuyon demi arkadasm yeme bizi goruyorm bak burdan hepinizi sjsjjsjsj🤫✌️ ey guzl arkadasm bi dersn daa sonuna geldk suna bak emek var emek alnim terledi bugn bidaki vidoda gorumek uzre hoççakl hosca kal |
Benzer içerikler
- kyk nöbetçi yurt başvurusu
- ters köşe filmler
- ayt genel deneme önerileri
- en iyi bilgisayar mühendisliği üniversiteleri
- yazın çalışılabilecek işler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X