Şimdi Ara

Flipper zero full set

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
39
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Tekirdağ İlan Türü #Satılık Kondisyon #Sıfır
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Flipper zero full set
    Flipper zero full set halinde satılıktır ve tamamen eğitim AMAÇLIDIR.

Flipper zero pil sağlığı %100 olup kullanılmamıştır. Yanında ise

Orjinal esp32 WiFi kartı ve anteni. (WiFi sinyallerini kesebilir, bağlanabilir, sahte ağlar yaratabilirsiniz.

Sub ghz kartı ve anteni. Garaj kapıları, araba anahtarları, gördüğünüz uzaktan kumandalı her cihazın sinyalini kopyalabilir, okuyabilir, yazabilir, taklit edebilirsiniz.

Nrf24 ve bt kartı ve anteni: kablosuz mause, klavye sinyallerden cihaza sızma, bt cihazlarına sızma spam yollama ve daha bir çok şeyi yapabilirsiniz.

2 adette Orjinal yazılabilir kart mevcuttur.

1 adet orjinal Slikon kılıf
    3 adet ekran jiletini
    1 adet taşıma çantası
    Flipper zero ve kutu içeriği tam şekilde teslim edilecektir.

Satış tercihim elden dir TEKİRDAĞ çorlu. İstanbul, Silivri. Edirne Merkez gibi yerlerden elden teslim edebilirim ürün aksesuarı bol olduğu için elden teslim etmek tercihimdir.

Ürünün kabaca ne yapabildiğini anlatmaya çalıştım. Ucu bucağı olmayan özellikleri yaz yaz bitmeyen bir cihaz ve kartların hepsi Orjinal flipper zeronun kartı ve antenidir. Fiyatı uygun tutuyorum ekran jiletini bile flipper zero Orjinal ekran filmdir ve adet fiyatı şuan kendi yerinde 7.5$ dır.

Herkese sağlıklı günler dilerim ❤️

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 32000 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Tekirdağ Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

2 yıl önce açıldı
    Flipper zero sıfır full set
    22 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.