Flexy Radio. Esnek yapısı ve şirin görünümüyle dikkat çeken bu radyoyu, arkasındaki cam vantuzu sayesinde cam ya da benzeri parlak yüzeylere tutturabilirsiniz. Ayrıca kol ve bacaklarını istediğiniz şekilde büküp o şekilde bırakabilirsiniz. Cihaz iki adet ince kalem pille çalışmaktadır ve piller cihazın içinde gelmektedir.
Not: İkinci ve üçüncü fotoğraflar cihazın gerçek fotoğraflarıdır. Promosyon ürünüdür. Forumdan iki arkadaşa bu cihazdan sattım. Ses ve çekim kalitesini v.s kendilerine sorabilirsiniz. (İmzamda yer alan Alışveriş yaptığım kişiler linkinden bakabilirsiniz) Elimde bu cihazın 10 adet turuncu rengi mevcut.
Cihaz için yine Türkiye'den satış linki bulamadım ancak yurtdışı bulduğum bir diğer linki yine aşağıda veriyorum.
Benim bu cihaz için istediğim fiyat ise 20 ytl'dir.=====>15 ytl yaptım Ankara dışından alacak arkadaşlar için kargo ücreti de şube teslimi olmak üzere bana aittir. Herkese hayırlı forumlarSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.
ben 2 adet aldım ve süper şeyler cok orjinal flexy yi hemen kaptılar elimden özellikle hanımlar bayılıyor hediyelik oluyor. Bayram tatili dönüşü flexy mavilerden bitane alıcam arkadaşım istersen ayırabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: parenthesis
ben 2 adet aldım ve süper şeyler cok orjinal flexy yi hemen kaptılar elimden özellikle hanımlar bayılıyor hediyelik oluyor. Bayram tatili dönüşü flexy mavilerden bitane alıcam arkadaşım istersen ayırabilirsin.
İlginize teşekkürler üstad. Ancak elimde sadece turuncu rengi mevcut. Onu istiyorsanız ayırırım elbette.