Şimdi Ara

Flexball + 4 başlık 39.90 Tl Kargo Ücretsiz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
1.075
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • hepsiburada flexball + 4 yedek başlık 39.90 bence fiyatı çok uygun marketlerde en ucuz 2 başlıklı 35 tl

+ bütün jiletleri denemiş biri olarak en memnun kaldığım bu flexball oldu tam sıfırlıyor nokta nokta sakal kalmıyor + 5 bıcaklı ve düzeltmesi var üstte
    1 başlık bana 8 kullanım yetiyor
    ben az önce sipariş verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

tabi n11 de alışveriş yapan ve flexball'ı olanlar onu tercih edebilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Öğrendiklerini bir saat gibi cebinde taşı. İkide bir saati olduğunu göstermek isteyen insanlar gibi ortaya çıkartma. Eğer biri sana saati sorarsa söylersin, ama her saat başında sorulmadan saat kulesi gibi ötme.
    Lord Chesterfield
  • quote:

Orijinalden alıntı: çaylaq

Bu arada N11 de 8 li proglide yedek bıçak 50 tl, kargo ücretsiz

mantıklı 3 paket alıp 33 lük kuponu d kullanınca 127 lira tutyor. 127/24 = 5,29 a geliyor bıçak fiyatı bundan ucuz yok snırım

Orijinalden alıntı: Wrutera

hepsiburada flexball + 4 yedek başlık 39.90 bence fiyatı çok uygun marketlerde en ucuz 2 başlıklı 35 tl

+ bütün jiletleri denemiş biri olarak en memnun kaldığım bu flexball oldu tam sıfırlıyor nokta nokta sakal kalmıyor + 5 bıcaklı ve düzeltmesi var üstte

Link nerede acaba bir ben mi göremiyorum ?
    Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

• bir gün link de olur inşallah

Orijinalden alıntı: Y!Ğ!DO

quote:

Orijinalden alıntı: Wrutera

hepsiburada flexball + 4 yedek başlık 39.90 bence fiyatı çok uygun marketlerde en ucuz 2 başlıklı 35 tl

Link nerede acaba bir ben mi göremiyorum ?

http://www.hepsiburada.com/gillette-fusion-proglide-flexball-tiras-makinesi-4-lu-tiras-bicagi-p-SGSTOK12112

galiba bu hocam

• hep fırsatlar maaş dan 1 hafta önce oluyor çıldırıyorum. salı gününe kadar devam eder umarım
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • Kampanya hala devam ediyor beyler ücretsiz kargo ve 5 bıçakla gerçekten çok iyi fiyat, kaçıranlar için üste çıksın istedim.
    MSI B450 Gaming Plus Max AMD B450 4133MHz DDR4 Soket AM4 ATX Anakart / AMD Ryzen 5 3600 3,6GHz 35MB Cache Soket AM4 İşlemci / Asus TUF Radeon RX 5600XT 6GB OC 192Bit GDDR6 (DX12) PCI-Express 4.0 Ekran Kartı / G.Skill Flare X 32gb(4x8GB) 3200MHz DDR4 Ram / CORSAIR CARBIDE SERİSİ 400R 80PLUS 750W MidT ATX / Seagate 3.5" 1TB HDD 8GB SSD Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm SSHD / Logitech Craft Advanced Klavye / Logitech MX Master USB/Bluetooth Mouse / Logitech V20 2 1 Usb Speakers / Xiaomi Mi Curved 34" 144Hz 4ms WQHD Led Monitör / Asus 23.6" VN247H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR / Cooler Master SEIDON 120M SIVI SOĞUTMA
    SanDisk 480GB SSD Plus
    PNY XLR8 500GB NVMe M.2 SSD Disk
  • Eric _Theodore_Cartman kullanıcısına yanıt
    aynen ben hala kullanıyorum memnunum

@stalker7777 @hayalet16 @Cngzhn20 @abdullahsen85
    @EDIZ SARI @Mustafa @kilinchaci @tnrvrd1996 @mrtgcmn
    @Daysgone @van doom @jakin33@SAYKOOO14 @TheMuyu
  • N11 de 45 TL
    Çek cuk vb ile uygun aldim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.