Şimdi Ara

FlatOut 2 (ÇIKTI) (38. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
829
Cevap
0
Favori
47.953
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, kariyer kısmını bitirdim yanlız havuzda sektirme bölümünde 6. oldum orayı nasıl geçicez...Var mı bi püf noktası...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rapator -- 14 Eylül 2006; 17:50:24 >
  • Ewt oyunun müzikleri harika, özellikle Yellowcard - Breathing çok hoşuma gitti.

Bu arada online oynayan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Merhaba arkadaşlar, kariyer kısmını bitirdim yanlız havuzda sektirme bölümünde 6. oldum orayı nasıl geçicez...Var mı bi püf noktası...

zamanla çok iyi olacak

tam adam havuza düşecekken zıplatma tuşuna bas..birkaç kez arka arkaya yaparsan çok uzağa gidiyor..

yapamazsan save i yolla geçerim senin yerine

mail : caprinx@gmail.com
  • quote:

Orjinalden alıntı: caprinx

quote:

Orjinalden alıntı: Rapator

Merhaba arkadaşlar, kariyer kısmını bitirdim yanlız havuzda sektirme bölümünde 6. oldum orayı nasıl geçicez...Var mı bi püf noktası...

zamanla çok iyi olacak

tam adam havuza düşecekken zıplatma tuşuna bas..birkaç kez arka arkaya yaparsan çok uzağa gidiyor..

yapamazsan save i yolla geçerim senin yerine

mail : caprinx@gmail.com

saolsın dostum...368 yaptım...

• ok...

dart bölümünde max puan olan 250 puanı 15-20 dakikalık oyun sonrasında yaptım

futbol bölümünde max puan olan 400 ü yapabilen var mı ?
  • ya şu arabaları açma şekli yok mu hiç yahu hani ilaç olur da yazarsın filan açılır gibisinden
  • quote:

Orjinalden alıntı: crazytown_

ya şu arabaları açma şekli yok mu hiç yahu hani ilaç olur da yazarsın filan açılır gibisinden

Bu oyundaki şifre girme bölümü ne işe yarıyor bilen var mı?...Arabaları oradan mı açıyoruz?...
  • Sonunda oyunun kariyer modunu tamamladım. Kariyer modunu tamamlayınca bütün arabalar açıldı. Sizlere açıklamalarıyla biraz daha resim göstermek istiyorum.

Oyunu %100 bitirdiğimin kanıtı. Herşey açıldı.

Büyük final turnuvasını kazandıktan sonra çıkan videodan bir resim.

Street sınıfındaki ilk aracım. Asfalt yollarda çok iyiydi ama kumlu yollarda çok kötüydü. Para sıkıntım olduğu zaman satmak zorunda kaldım ve yerine Canyon adındaki kamyoneti aldım. Canyon, kumlu yollarda Chili Pepper'a göre çok daha iyiydi. Chili Pepper'dan da daha hızlıydı.

Bir yarışı rakiplerden Sofia Martinez ile aynı anda bitirmiştim.

Yarışta herkesin aracı patlamış, bir benim bir de Jack Benton adındaki rakibin aracı kalmıştı.

Speedway Right yolundan bir görüntü.

Motor Raceway 1 yolundan bir görüntü. Bir yarış oyununda ilk kez güneş ışığının kapalı alana girmesi efektini görüyorum.

Riverbay Circuit 2 yolundan bir görüntü. Bir yarış oyununda ilk kez gece ay görüyorum.

Skyscraper Derby'den bir görüntü.

Ring of Fire stunt'ından bir görüntü.

Basketball stunt'ında adamımı 10 puanlık potaya atışım.

Soccer stunt'ında adamımı kaleye atınca nedense kaleci yıkılıyor.

Oyun oldukça güzeldi. Rakiplerden beni en çok Sofia Martinez, Jason Walker ve Jack Benton zorladı. Frank Malcov derby'ler haricinde pek zorlu bir rakip değildi.

• pardon işte şifreler

Cheat mode
    Platform: PC

Select the "Create Profile" option, then enter one of the following names to activate the corresponding cheat function. The name entered will disappear to confirm correct code entry. You may then enter the profile name of your choice, or select an existing one. Only one code can be entered at a time.

Result - Code:

All tracks - GIVEALL
    Pimpster - RUTTO
    Flatmobile - WOTKINS
    Ice cream truck - RAIDERS
    School bus - GIEVCARPLZ
    Rocket - KALJAKOPPA
    All cars and 1 million credits - GIEVEPIX
    Unlocks Ice Cream Truck - RAIDERS
  • Oyunu crackledikten sonra "zlib error(-3):incorrect data check" diye bir hata aldim. Bu hata ile daha once karsilasan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candasm -- 7 Ağustos 2015; 17:01:34 >
  • şehirde istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz illa kaza mı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nolamaz

şehirde istediğimiz gibi gezebiliyor muyuz illa kaza mı ?

yanlış hatırlamıyorsam..(oyunu oynamayalı kaç saat oldu :)) serbest gezi yok..;
    Yarış,stunt mode(arabayla ilerleyip,ctrl tuşu ile sürücüyü fırlatıp,sürdüğün bölüme göre adamı ileri,yukarı fırlatıyor,halkalardan geçiyorsun..falan),derby mode(çarpışma kısaca:)),event mod(bir yarış türü diyebiliriz:))kariyer(tüm türlerin olduğu,para kazanıp arabana parça aldığın,araba aldığı ilerlemeli bölüm)..başka yok sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuNTeR_1907 -- 16 Eylül 2006; 3:27:01 >
  • bı oynayamadım su oyunu yaaaa
  • Masaüstüne atıp duruyo kafayı yicem Bunun çözümü yokmu arkadaşlar????
  • Oyunu oynayabilen var mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi candasm -- 7 Ağustos 2015; 17:02:07 >
  • güzel oyunmuş

• İşte Sally Taylor'ı ezdiğim an! Yazık kızcağıza...
  • ya polat abi nası yapçaz ingilizce sıfır bizde bi türkçe tercüme yapsan anlasak
  • yaf şunun türkçe tercüme edin bea iyi bi ingilizce bilmioz ayıp yane
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.