Bildirim
))))))Flat Out 2 Fatal Error((((((((((
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Valla yapçak birşey yok.Aynısı bende de oluyor.Oyunun dosyalarında problem var.Bu problem bazı araba ve pistlerden kaynaklanıyor.Herşeyde yok.Belirli araba ve pistlerde hata oluşuyor.
Bende bu yüzden kariyer modunu oynayamıyorum.
Senin oyun nasıl yükleniyor.Ben direk dvd'deki dosyaları pc'ye yapıştırdım.Öyle oluyor benimki.
Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
_╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
:::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^::: -
quote:
Orjinalden alıntı: Rietveld
Valla yapçak birşey yok.Aynısı bende de oluyor.Oyunun dosyalarında problem var.Bu problem bazı araba ve pistlerden kaynaklanıyor.Herşeyde yok.Belirli araba ve pistlerde hata oluşuyor.
Bende bu yüzden kariyer modunu oynayamıyorum.
Senin oyun nasıl yükleniyor.Ben direk dvd'deki dosyaları pc'ye yapıştırdım.Öyle oluyor benimki.
Bende aynı şekilde yükledim.Tuh.. bende oynayamıyıcam
_____________________________ HWA Gaming Team
-
Sizin elinizdeki cd de sorun olabilir ben oyunda 1 kere bile Fatal Eror hatası ile karşılaşmadım. _____________________________ 
Feel True Power
The most powerful console ever! -
evet bu oyunda bazı sorunlar var bendede bazen career moduna girince ekran bembeyaz oluyosa sadece ibreler görünüyo
_____________________________ -
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
evet bu oyunda bazı sorunlar var bendede bazen career moduna girince ekran bembeyaz oluyosa sadece ibreler görünüyo
Senin direct X den olabilir bi güncelle istersen
_____________________________ HWA Gaming Team -
Benim FlatOut 2'de aynı şekilde yükleniyor (daha doğrusu;dvd'den pc'ye c/p) ve fatal error'la karşılaşmadım şimdiye kadar..
_____________________________ PS1, PS2, PS3, PS4 Pro | Samsung 49MU8000
Logitech Bluetooth Audio Receiver / Z906 / G332 / S220 / G27 / Rumplepad 2 / G15 v2 / G500 / K400 Plus TV / C310
Honor 8X Mavi | Samsung Galaxy Watch Active 44 mm. 2 Paslanmaz Çelik Gümüş | JBL Tune 500BT Mavi | JBL GO2 MaviCanon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS IISteam: HUNT3R1907 & HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) & HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907 -
quote:
Orjinalden alıntı: Cryp2nyte
quote:
Orjinalden alıntı: ErrayN
Senin direct X den olabilir bi güncelle istersen
gerek yok sıkıldım sildim oyunu
no cd crack ini bulup yapıştırıp oynamayı deneyin derim. _____________________________ The fastest unofficial Formula 1 speed ever recorded was by Juan Pablo Montoya,

who reached 372.2 km/h in his McLaren-Mercedes while testing for the 2005 Italian-Monza Grand Prix.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı