Şimdi Ara

))))))Flat Out 2 Fatal Error((((((((((

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Carrer de yarışa girerken fatal error diye bir hata veriyor yardım edermisinizz

Bende bu yüzden kariyer modunu oynayamıyorum.

Senin oyun nasıl yükleniyor.Ben direk dvd'deki dosyaları pc'ye yapıştırdım.Öyle oluyor benimki.

Soğuk Ve Boş Birşey Var Kızın Gülüşünün Ardında , Üstgeçitte Duruyor.Birkaç Saniye Sonra Havada Süzülüşünü İzliyorum.Sonunda Gülüşü Daha Sıcak Ve Anlamlı.Niye Güldüğünü Asla Öğrenemiycem , Artık Sadece Ruhsuz Bir Et Parçası...
    _╬_ Marilyn Manson l157l (Yeni Albüm "The Pale Emperor" Çıktı) _╬_
    :::^^::: Rietveld (RSA) Yazılım Ve Bilgi Evreni :::^^:::
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rietveld

Valla yapçak birşey yok.Aynısı bende de oluyor.Oyunun dosyalarında problem var.Bu problem bazı araba ve pistlerden kaynaklanıyor.Herşeyde yok.Belirli araba ve pistlerde hata oluşuyor.

Bende bu yüzden kariyer modunu oynayamıyorum.

Senin oyun nasıl yükleniyor.Ben direk dvd'deki dosyaları pc'ye yapıştırdım.Öyle oluyor benimki.

Bende aynı şekilde yükledim.Tuh.. bende oynayamıyıcam

• Sizin elinizdeki cd de sorun olabilir ben oyunda 1 kere bile Fatal Eror hatası ile karşılaşmadım.

Feel True Power

The most powerful console ever!
  • evet bu oyunda bazı sorunlar var bendede bazen career moduna girince ekran bembeyaz oluyosa sadece ibreler görünüyo

Orjinalden alıntı: ErrayN

evet bu oyunda bazı sorunlar var bendede bazen career moduna girince ekran bembeyaz oluyosa sadece ibreler görünüyo

Senin direct X den olabilir bi güncelle istersen
    PS1, PS2, PS3, PS4 Pro | Samsung 49MU8000
    Logitech Bluetooth Audio Receiver / Z906 / G332 / S220 / G27 / Rumplepad 2 / G15 v2 / G500 / K400 Plus TV / C310
    Honor 8X Mavi | Samsung Galaxy Watch Active 44 mm. 2 Paslanmaz Çelik Gümüş | JBL Tune 500BT Mavi | JBL GO2 Mavi
    Canon EOS 550D | EF-S 18-55mm f/3.5-5.6 IS | EF-S 55-250mm f/4-5.6 IS II
    Steam: HUNT3R1907 & HUNT3R_1907 / Battle.net: Hunt3r1907#2436
    PSN: HUNTER_1907 (UK-PS3) & HUNT3R__1907 (TR-PS4 Pro) / Game Center: HUNTER_1907
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cryp2nyte

quote:

Orjinalden alıntı: ErrayN

evet bu oyunda bazı sorunlar var bendede bazen career moduna girince ekran bembeyaz oluyosa sadece ibreler görünüyo

Senin direct X den olabilir bi güncelle istersen

gerek yok sıkıldım sildim oyunu

• Bende de aynı sorun oldu.. Dvd den yukledim.. Arkadaşa da aynı cd den yukledik onda hiç sorun yok nabıcam :S

Uyuşturucu kullanmayın,
    çünkü uyuşturucu kullanırsanız hapse düşersiniz
    ve
    hapiste uyuşturucu cidden çok pahalıdır.
  • Bence de elinizde ki cd/dvd lerde sorun var. Ben de daha hiç fatal error ile karşılaşmadım.

who reached 372.2 km/h in his McLaren-Mercedes while testing for the 2005 Italian-Monza Grand Prix.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.