Bildirim
Flashgot çalışmıyor ...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Herhangi bi download derken ?
Rapidshare vb. download sitelerinden bahsediyorsan o tarz sitelerden flashget ile indirme işlemi yapamazsın.
Öbür türlü download yapacaksan da download yapacagın yere normal şekilde tıklayınca zaten flashget download uyarısını verir ve indirirsin.Yani senin flashget ile indir şeklinde tıklamana gerek yok.Ama bunu yaparken tarayıcı olarak IE kullanırsan daha iyi olur ben opera kullanıyorum operada öyle tıklayınca direk flashget gelmiyor.Firefox'da sorun oluyor muydu hatırlamıyorum sen aynı işlemi ie den dene istersen. -
Evet ie de flashget otomatik yakalıyor linki sol ile tıkayınca, ama sağ tıklayıp "Download with flashget" i seçince yine çalışmıyor. Neyse ie kullanırım bende.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- usb aygıtı tanınmadı bu bilgisayara bağladığınız en son usb aygıtı arızalı olduğundan
- bilgisayar uyku modundan çıkmıyor
- gigaset telsiz telefon son arayan numarayı görme
- monitor going to sleep hatası
- geçersiz istek: istek parametreleri geçersiz: invalid platform app
- ekran kartı resetleme
- komut istemi
- amd freesync nedir
- telefon çok ısınıyor
- güvenli önyükleme açma windows 11
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X