Şimdi Ara

Flashget Hakkında Bir Sorum Olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben flashgeti kurdum. Dosya indirme işleminde herhangi bi farklılık olmuyor ama. 10 parçaya da bölüp indirsem, 5 parçaya da bölüp indirsem, Flashgeti kullanmadan indirsem yine aynı sürede iniyor. Ne iştir anlamadım valla.

Ayrıca indirdiği dosyanın grafiğine de baktığımda 10 parçanın hepsi aynı anda ilerlemiyor. Biri az bişey ilerleyip duruyor sonra bir başkası sonra başkası..

• öncelikle 2. sorunun cevabı : flashgetin çalışma prensibi o şekilde...

programda düğmeler kısmında "hız" düğmesi var. onun sınırsız olmasına dikkat et...

• baktım sınırsız..
    Ama flashgetin çalışma prensibi dosyaları parçalara bölüp her bir parçayı atıyorum 25 kb/sn indirmek değilmi. Ama bende öyle olmuyor bütün parçalar aynı anda ilerlemiyor. Bu herkeste mi böyle bunu merak ediyorum ben
  • Herşeyden önce dosyanın indirildiği ortam, indirme işleminde en önemli faktörü teşkil eder. Örneklemek gerekirse 1. olarak dosyayı indirdiğiniz server'ın maksimum upload hızı ne ise senin maksimum indirme hızın da ya budur, ya da telekomun sana verdiği maksimum indirme hızıdır. Parçalama mevzuuna gelirsek, eğer server raid 0 gibi bir konfigürasyondaysa, yani bir dosya birden fazla diskte yazılı ve herbirinden aynı anda okumaya müsaade ediliyorsa, ancak bu durumda parçalı download hızı arttırır. Bu ortamlar olmadığı sürece flashgetin sana sağlayacağı tek yarar dosyayı kaldığın yerden, daha sonra indirme imkanı tanımasıdır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Betelguise

Herşeyden önce dosyanın indirildiği ortam, indirme işleminde en önemli faktörü teşkil eder. Örneklemek gerekirse 1. olarak dosyayı indirdiğiniz server'ın maksimum upload hızı ne ise senin maksimum indirme hızın da ya budur, ya da telekomun sana verdiği maksimum indirme hızıdır. Parçalama mevzuuna gelirsek, eğer server raid 0 gibi bir konfigürasyondaysa, yani bir dosya birden fazla diskte yazılı ve herbirinden aynı anda okumaya müsaade ediliyorsa, ancak bu durumda parçalı download hızı arttırır. Bu ortamlar olmadığı sürece flashgetin sana sağlayacağı tek yarar dosyayı kaldığın yerden, daha sonra indirme imkanı tanımasıdır.

+1 senin maksimum downlaod hızın yada sunucunun sana sunduğu maksimum hız neyse 100 parçaya da bölsen onu aşamazsın. Download programlarının asıl amacı daha sonra kaldığın yerden downloada devam etmeni sağlamaktır.

• Bunlara ek olarak sadece sizin bağlantı hızınız kafi değildir aynı zamanda da ilgili server'ında hızı önemlidir.

Serverda yoğunluk varsa bu sizin indirmenize de yansıyacaktır.
  • teşekkür ederim arkadaşlar..
    10 parçada olsa download hızımız 25 kb yi(benim) aşmadıktan sonra gerçekten de bir anlamı kalmıyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ve ayrıca flashget'in çok önemli bir özelliği daha var : indirme sırasında bilgisayar yeniden başlarsa açılınca tekrar kaldığı yerden devam ediyor
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.