Şimdi Ara

Flash VS QuickSilver

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
8.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Flash VS QuickSilver

Sizce hangi karakter diğerini yenebilir?

• Flash çizgi roman dünyasındaki en hızlı karakterdir.Hatta o kadar hızlıdırki sadece kendisinin girebileceği özel bir hız limitine ulaşmıştır.Flashla yarıştırcaksan onun dengi birisini bul.En az flashforce girebilen biri olmalı bu kişide.
  • SenJi kullanıcısına yanıt
    Marvel, QuickSilver' a yeteri kadar önem vermiyor diye düşünüyorum. Aslında eminim pek çok kişi onu duymamıştır bile. Elbette Marvel' in DC den copycat yaptığı karakterlerden birisi QuickSilver. Belkide bu yüzden ön plana çıkarmayı pek sevmiyor. Ama bence kendi alanında oldukça güçlü birisi. Flash ile kapışabilirmi, zor görünüyor fakat Marvel bu karakteri elden geçirirse; Marvel' ın hızlı kahramanlar kontenjanındaki açığı dolduracaktır. Galiba en hızlıları NightCrawler , o da teleport sayesinde.
  • Flash alir. 1 saniyede ona 1000 lerce İMP atabilir, isterse hizini calabilir veya aralarindaki hiz farkindan kendisine bile dokundurtmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yok artık

• Burada bile kazanmış.. :(
    Marvel karakterlerine olan sempatim el vermiyor.
  • Ben tamamen objektif bir hero sever olarak söylüyorum.Flash daha orjinal.Karakterler resmen aynıymış la.İlk defa duydum Quick'i.Marvel'in birçok karakterini bilmeme rağmen.Flash'ın hızı ve en önemlisi Speed Force'u parçalar.İşte Lex Luthor ile Brainiac'ın birleşimine yaptığı şey.Speed Force ile...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Flash Oyun tavsiyesi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Flash'ın ulaştığı hız bile özel bir derecede; QS' in 1 saniye bile dayanamayacağını düşünüyorum
  • Saçma soru
  • Quick Silver hakkında birşeyler söyleyerek eleştirsen daha iyi olurdu...

Mesela zamanda 1 saatlik sıçramalar yapabilen (zamanda yolculuk), istediği noktalara teleport olabilen birisinin Flash ile savaşabilmesi neden saçma olsun?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Quick Silver hakkında birşeyler söyleyerek eleştirsen daha iyi olurdu...

Mesela zamanda 1 saatlik sıçramalar yapabilen (zamanda yolculuk), istediği noktalara teleport olabilen birisinin Flash ile savaşabilmesi neden saçma olsun?

Flash daha fazlasini yapiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Superman ' de Thor dan daha fazlasını yapabiliyor ama her zaman açık bir kapı vardır.

Flash VS QuickSilver

Flash VS QuickSilver

Flash VS QuickSilver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 17 Şubat 2014; 12:04:31 >

• Detaylar, detaylar, detaylar

Flash onu Heykel gibi birakabilir mesela?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın kostümü güzel değil diye yüklenmeyin bu kadar. Derinlerde bir yerlerde kesin Magneto vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dawinter

Adamın kostümü güzel değil diye yüklenmeyin bu kadar. Derinlerde bir yerlerde kesin Magneto vardır

Flash anti monitor u yeniyor?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  Flash VS QuickSilver

Magneto' nun kine benzer bir gösteri yapıyor burada. Kurşunları havada durduruyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-38C7E608-754C-4B4B-A9C2-5E5418594086 -- 17 Şubat 2014; 18:26:45 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.