Şimdi Ara

Flash TV'den akıl almaz yayın. Arap Spiker eşliğinde PKK Kampına saldırı görüntüleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Flash TV'den akıl almaz yayın. Arap Spiker eşliğinde PKK Kampına saldırı görüntüleri

Flash TV dün gece Türk televizyonunda bir ilki gerçekleştirdi! Gökhan Taşkın'ın sunduğu 'Gece Hattı' programında ekrana getirdiği görüntüyle 'pes artık' dedirtti.

F-16'ların PKK kamplarını bombalama anını ekrana getiren Flash TV 'pes' dedirtti.

Türk F-16'larının PKK kamplarını bombalama anını ekrana getiren Flash TV, haberin fonuna koyduğu ses efektleriyle herkesi şaşırttı.

Türk Hava kuvvetlerinin PKK kamplarını patlatma anını milli maçlara benzeten Taşkın, bu heyecanı arttırmak için F-16'ların bombaları bırakma anını farklı şekilde kurguladıklarını söyledi.

Hazırlanan videoyu izleyicilerin çok beğendiğinden de bahseden ünlü spiker, görüntülerin yüreklerdeki acıyı hafiflettiğinden bahsett

http://www.haber7.com/video-galeri.php?cID=13866

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep Dream -- 19 Ağustos 2011; 20:13:47 >

• call of duty 4 ten almışlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: selolee

call of duty 4 ten almışlar

Ne alaka yahu :D
  • gayet güzel olmuş bence
  • böyle yapılması haber 7nin zoruna gitmiş galiba. bence çokta güzel yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

böyle yapılması haber 7nin zoruna gitmiş galiba. bence çokta güzel yapmışlar.

+1
  • yorumsuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet güzel olmuş bence de
  • Flash Tv Kendini Aşmış ..
  • Savaşın her türlüsü kötü ve acıdır.Bir insan ne kadar kötü olursa olsun o da insan evladıdır ve onun ölümüne sevinecek kişi insanlıktan çıkmış bir kişidir.Her insanın kötülük yapmak için kendine göre geçerli bir sebebi vardır ve bu yaptığı kötülüğün cezasını çeker ölmesi gerekiyorsa elbet ölür ama bunu sevinecek ve eğlence veya spora benzetmek hiçbir insan evladına yakışmaz.

TSK yaptığını sonuna kadar destekliyorum ama bunun futbola benzetilmesi çok saçma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10ur_1

böyle yapılması haber 7nin zoruna gitmiş galiba. bence çokta güzel yapmışlar.

http://video.milliyet.com.tr/video-izle/Yok-artik-Flash-TV--zEt6PAGvgDXt.html

Milliyetin zoruna da gitmiş galiba.
  • İki tarafta da insanların öldüğü bu kadar ciddi bir konuyla eğlenenler gerçekten psikolojik tedavi görmeli. Terörist, katil, tecavüzcü bu insanlara uygulanan yaptırımlar zevk almak için değildir, tekrarlanmayı önlemek içindir siz kalkıp bundan zevk alıyorsanız sorunlusunuz başka bir açıklaması yok.
  • Bomba hedefine ulaşınca ekranda kocaman GOOL yazıyor. Bu kanalı çoluk çocuk yönetiyor sanırım.
  • Sorun olayın haklılığı değil, ortada bir show var.Hemde sırf reyting için memleket meselesinden rant sağlıyor.sizde buna normal diyorsunuz.Aferin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli

İki tarafta da insanların öldüğü bu kadar ciddi bir konuyla eğlenenler gerçekten psikolojik tedavi görmeli. Terörist, katil, tecavüzcü bu insanlara uygulanan yaptırımlar zevk almak için değildir, tekrarlanmayı önlemek içindir siz kalkıp bundan zevk alıyorsanız sorunlusunuz başka bir açıklaması yok.

• Zevkten 4 köşe oluyorum ben ''GOOOOL'' hiç birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

Savaşın her türlüsü kötü ve acıdır.Bir insan ne kadar kötü olursa olsun o da insan evladıdır ve onun ölümüne sevinecek kişi insanlıktan çıkmış bir kişidir.Her insanın kötülük yapmak için kendine göre geçerli bir sebebi vardır ve bu yaptığı kötülüğün cezasını çeker ölmesi gerekiyorsa elbet ölür ama bunu sevinecek ve eğlence veya spora benzetmek hiçbir insan evladına yakışmaz.

TSK yaptığını sonuna kadar destekliyorum ama bunun futbola benzetilmesi çok saçma.

onların insan olduğunu nerden çıkarttın?
  • güzel olmuş
  • Buna normal diyenlerin,aferin diyenlerin, bu olaya tepki gösterenlere "allah belanı versin"diyenlerin çoğunlukta olmasından şimdi anladım rte nasıl bu kadar çok oy topluyor. Jeton yeni düştü beyler kusura bakmayin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nathanmuratcandrake

Savaşın her türlüsü kötü ve acıdır.Bir insan ne kadar kötü olursa olsun o da insan evladıdır ve onun ölümüne sevinecek kişi insanlıktan çıkmış bir kişidir.Her insanın kötülük yapmak için kendine göre geçerli bir sebebi vardır ve bu yaptığı kötülüğün cezasını çeker ölmesi gerekiyorsa elbet ölür ama bunu sevinecek ve eğlence veya spora benzetmek hiçbir insan evladına yakışmaz.

Evet haklısın. Kundaktaki tüyü bitmemiş sübyanı babasız bırakan, tek oğlunu askere gönderen babayı evlatsız bırakan, daha 10 günlük evli kadını kocasız bırakan, kendine ait olmayanı silah zoruyla almaya teşebbüs eden, ekmek yediği vatanına ihanet eden, benimle aynı şartlarda yaşamasına rağmen elindekiyl yetinmeyen, evinde kulladığı elektrik, su, parasını bana ödettiren,insanlıktan bihaber,az muhterem ...refsizlerin ölmesi bence eğlenceli ve emin ol bunu kutlayacak kadar da çok seviniyorum.

Şimdi sana güle güle...

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.