Şimdi Ara

FLASH player sorunu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen gün adobe 11.x güncellemesi yaptı ve o gün bu gündür flash playerda bir tutarsızlık oluştu...
    11.x sürümünün windows/system32/macromed/... & regeditteki dosyaları dahil herşeyini silip yeniden eski sürümü kurdum,
    fakat bu seferde sadece youtubeda videolar 2. sefer açılmıyor bir süre bekliyor ve "an error occurred please try again later" hatası alıyorum...
    Yani tarayıcıyı her açışımda 1 tane video izleyebiliyorum? ve bu durum tarayıcıya özgü bir durumda değil bu chrome ve firefox ile test ettim ikiside aynı durumda.
    Hatta firefoxtan youtubeda bir video izlediysem chrome üzerinde bir daha izleyemiyorum... Tek canım var anlıyacağınız :)
    Sizce bunun nedeni ne olabilir şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet.yılmaz -- 4 Temmuz 2013; 19:59:27 >

• arkadaşlar meraba. ben pano2vr programını 2.3.2 sürümünü kullanıyorum lisans anahtarı buldum bir adet program çalışıyro ancan export ettiğim flash dosyamda trial license expired diye bir hata alıyorum bunu nasıl düzeltebilirim bilgisi olan var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Stremio Media Player sorunu
    9 ay önce açıldı
    Tv ye flash player Yükleme
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.