Şimdi Ara

Flash Oyun Nasıl Yapılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
96.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • illaki yan programlarda bilmen gerekir ama insan flash yapmaya calısırken ne biliiyim baska bi bi programa daha ihtiyac duyar onu ögrenir sonra baska bi program derken böyle böyle ögrenir
    Şimdi son söz olarak bedava flah ögretebilecek su ETW gibi bi site war mı

• tesekkür ederim arkadasım..
    flashokulu.com danwww.ilerikontrol.com diye bi site buldum orada bedava flash dersi veriliyor ilgilenen arkadas warsa bakabilir..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkankarakas

www.karaflash.com

kendi hazırladığım oyunlara burdan ulaşabilirsiniz.
    ilgilenen arkadaşlarla irtibata geçebiliriz.iyi eğlenceler

gerçekten güzel oyunlar var en güzelide limonata oyunu nasıl yaptığını anlatırmısın?
  • Bence de güzeL oyunLar var

• quote:

Orjinalden alıntı: _SilkRoad_

quote:

www.karaflash.com

gerçekten güzel oyunlar var en güzelide limonata oyunu nasıl yaptığını anlatırmısın?

Teşekkur ederim.Hazırladığım oyunların orjinal şeyler olmasına çalışıyorum.
    Limonata oyunundaki mantık şu:

Amaç oyundaki değişkenleri göz önünde bulundurarak en iyi limonatayı hazırlamak.
    hava sıcaklığına göre limon şeker ve buz oranlarını ayarlamak:
    satış yapılacak mekana göre satış fiyatını iyi belirlemek
    maliyeti azaltmak için limon yerine boya katmak(boya fazla olursa da fazla alan olmaz tabi)
    vs..
    Oyundaki rakipler her bölüm geçtikçe daha iyi karışım hazırlıyorlar,rakip her seferinde daha da güçleniyor.En iyi karışım ve satış fiyatı değerlerine yakın limonata hazırlıyorlar.

Fazla değişken olduğu için oyunu hazırlamak biraz uzun sürdü.basit matematiksel hesaplar ve orta seviye actionscript bilgisi yeterli oldu hazırlamak için.

• saol ama actionscript ne?
  • bende böyle bi oyun yapabilirmiyim?
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: _SilkRoad_

quote:

www.karaflash.com

Teşekkur ederim.Hazırladığım oyunların orjinal şeyler olmasına çalışıyorum.
    Limonata oyunundaki mantık şu:

Amaç oyundaki değişkenleri göz önünde bulundurarak en iyi limonatayı hazırlamak.
    hava sıcaklığına göre limon şeker ve buz oranlarını ayarlamak:
    satış yapılacak mekana göre satış fiyatını iyi belirlemek
    maliyeti azaltmak için limon yerine boya katmak(boya fazla olursa da fazla alan olmaz tabi)
    vs..
    Oyundaki rakipler her bölüm geçtikçe daha iyi karışım hazırlıyorlar,rakip her seferinde daha da güçleniyor.En iyi karışım ve satış fiyatı değerlerine yakın limonata hazırlıyorlar.

Fazla değişken olduğu için oyunu hazırlamak biraz uzun sürdü.basit matematiksel hesaplar ve orta seviye actionscript bilgisi yeterli oldu hazırlamak için.

buna benzer bi oyun görmüştüm limonata yapıp farklı yerlerde satıyordun

• limonatalı bir kaç oyun var evet.Ben aslında bunu karışım problemlerini öğrencilere anlatabilmek için hazırlamıştım.

actionscript ise: bu oyunu hazırladığım "flash" programının formül kısmı diyeyim.biraz tecrübe gerek tabi formül kullanımı konusunda. bilen birisiyle beraber çalışırsan kısa sürede öğrenebilirsin.
  • bana flash oyunların nasıl yapıldığı acil lazım ve nereden bulup kendim hazırlayabilirim?????????????
  • bunlar uzun iş
  • arandur arkadaşım çok teşekkürler sanırım doğru cevabı vermişsin ben de arıyordum :) ;)
  • ya allah aşkına güldürmeyin beni , "ben oyun yapıcam , oyun yapmak için hangi programlar lazım, herkes yapıyor ben de yapmak istiyorum" diyerek oyun yapılmaz... Boş işler bunlar... En azından gerçek bir yazılımcı olmanız gerek anca o zaman orjinal flash oyun yazmış sayılırsınız hatta çoğu yazılımcılar bile oyun yapamıyor yazılımcı ve grafikerlik şart.
  • "Resident Evil" Gibi bir oyunu nasıl yapabilirim bununla ilgili bir yazı filan far mı?
    Ya da bilgisi olan, Grafik Tasarımı Yazılım filan hepsini öğrenmek istiyoruz. Yardım edebilirmisiniz? Teşk.
  • çok uğraştırıcı.

bizim arkadaş hazırlık sınıfında yıllık ödev olarak araba yarışı yapmıştı flash oyun.
    (bilgisayar bölümünde okuyor.]
  • arkadaşlar bende flashın kullanma kitabı var ama onda nasıl oyun yapılır bilmiyorum programı nasıl kullanıyoruz.
  • gerçekten flash oyun yapmak zor iştir.
  • Mesajım bulunsun
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.