Şimdi Ara

Flash disk yazmaya karşı korumalı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
49.180
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ckgzsmt

quote:

Orijinalden alıntı: golevez33

Sil.rar çinde flash disk formatlama aracı var, onu dene
    Not: sadece bozuk dedigin USByi tak başka usb bellek ve usb hdd takılı olmasın, direk buldugu USB belleği format atıyor sana sürücü sormuyor.

Arkadaşım teşekkür ederim. Kaç gündür usb yi (s1.exe ve autorun.inf virüsleri vardı) formatlamaya calısıyordum , sil.rar ile hallettim.

özür dilerim konuyu biraz hortlatmak gibi olacak ama sil.rar diye tabir ettiğiniz şey nedir yardım et lütfen bendede oluyor kafayı yicem

• Bu programın en son versionunu indirip formatlayın tamamdır.

http://www.pny.com.tw/index.php?cls=2&mode=download
  • Linkde bütün olası sebepler var var birisi mutlaka çözüm olacaktır:

Disk yazmaya karşı korumalı hatası nasıl çözülür?
  • Çözum cok basit o virus sadece windows ta calisiyor linux , pardus , android varsa mac te formatlaya bilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi akşamlar bende de 32 GB hp var yukarıdaki ve diğer forumlarda ki anlatılan bütün yolları denedim ama olmadı flash belleğimin için kali linux var pc ye format atacağım zaman flashı kullanabiliyorum kali linux'u kuruyor ama hiç bir şekilde müdahale edemiyorum disk yazmaya karşı korumalı ve ayrıca pc ye taktığımda tanıyor ama göstermiyor flash bellek tools ile görebiliyorum sadece ama müdahale etmeme izin vermiyor bu konuda yardımcı olan var mııı
  • flas bellegimde hem musallat.exe hem autorun.inf hemde disk yazma koruması var ne denedimse olmadı acil yardım virüslere dokunamıyorum cmd ile silemiyorum yazma korumalı diyo biçimlendiremiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeWeLoNe

Hp_USB_Boot_Utility programı ile biçimlendirmeyi denermisiniz

Benimde işime yaradı teşekkürler..
  • Hocam benimde flash var dediğiniz yolları izledim bilgisayara reset de attım olmadı fotolarını çektim acaba yanlış mı yaptım diye ama bi sıkıntı yok gibi

Flash bellekte visrüsler de var ama koruma olduğu için temizleyemiyor biçimlendiremiyorum. Koruma koy koruma kaldır butonları olan b, program yazmışlar ama nafile bu durumda kaldırıp çöpe mi atmam lazım başak yolu çaresi yok mu ?

Flash disk yazmaya karşı korumalı

acaba hafızasında tuttuğu bilgileri sıfırlamak için bi kısadevre bişey yapılmıyor mu anca öyle bişeyle çözülür heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: bankom54

Hocam benimde flash var dediğiniz yolları izledim bilgisayara reset de attım olmadı fotolarını çektim acaba yanlış mı yaptım diye ama bi sıkıntı yok gibi

Flash bellekte visrüsler de var ama koruma olduğu için temizleyemiyor biçimlendiremiyorum. Koruma koy koruma kaldır butonları olan b, program yazmışlar ama nafile bu durumda kaldırıp çöpe mi atmam lazım başak yolu çaresi yok mu ?

acaba hafızasında tuttuğu bilgileri sıfırlamak için bi kısadevre bişey yapılmıyor mu anca öyle bişeyle çözülür heralde

Bazen ne yaparsan yap olmuyor.Ben de zamanında 32'lik bir tane kaybettim aynı problemden.Hiçbir şey fayda etmedi.

• arkadaşlar int. cafedeyim, video indrmiştim..usb'e atarken disk korumalı dedi..bende mi sorun var, yoksa cafeci mi kapattırmış olabilir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasan000083

arkadaşlar int. cafedeyim, video indrmiştim..usb'e atarken disk korumalı dedi..bende mi sorun var, yoksa cafeci mi kapattırmış olabilir?

Kafeci kapattırmıştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

quote:

arkadaşlar int. cafedeyim, video indrmiştim..usb'e atarken disk korumalı dedi..bende mi sorun var, yoksa cafeci mi kapattırmış olabilir?

Kafeci kapattırmıştır

tşkle
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Bir Acayip Adamm

quote:

Kafeci kapattırmıştır

tşkle

Bak buralardan bakarak kolaylıkla kaldırabilirsin.
    https://www.google.com.tr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=2&cad=rja&uact=8&ved=0CB4QtwIwAQ&url=http%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3D-ONFfA3mZMw&ei=r-X6VM2MBoHmUsa0g6AH&usg=AFQjCNHVTr1e-6pD6PUGhJxQy0gOUwTh8g

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.