Şimdi Ara

FKB ÇALIŞMA ŞEKLİNİZ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
4
Favori
765
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam tavsiyeleriniz için teşekkürler benim bir sorunum var bu matematiği yapamıyorum ygs 1 matematik konu anlatımı aldımfem yayınlarının yok değer ver en büyük en küçük değeri falan çok garip geldi nasıl yapıyorusnuz bunu ?
  • projectx072 kullanıcısına yanıt
    Dostum ben ygs matematiği youtubede hocalarageldikden çalışıyorum çok yararını gördüm. Konuyu izliyorum sonra SİMYA KONU ANLATIMLI (DAHA İYİSİ VARDIR TAVSİYE ETMEM) BİREY ÜNİ.HAZIRLIK A-BİREY ÜNİ. HAZIRLIK B (BİREYLER İYİDİR A ÇOK KOLAY B ORTA ) KAVRAM YGS HAZIRLIK (BİREYE GÖRE DAHA ZOR) bunlardan çözüyorum çözemediğim soruları okulda 2 hafta daha hocalar var gidip soruyorum.Böyle bitirdim sanada tavsiye ederim Bireyin kitaplarını alırsan yararını görürsün bence
  • Dostum sen yenisin galiba burda herkes çalışmadan +25 fkb yapar
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam teknofem fizik bende çalıştım 11de çok fazla örnek çözmüyor ama konu anlatım kısmını iyi yapıyor katılıyorum.Kimya biyoloji izledim hiç onları denerim
  • umudu olmuyan adam kullanıcısına yanıt
    Yeniyim hocam o +25 yapan fkbcilerden tavsiye almayı umut ediyoruz
  • Empty Words. kullanıcısına yanıt
    Yorumun için sağol dostum dikkate alıcam yazdıklarını.
  • Ayakta çalışın, mümkünse azıcık sesli.el kol yapın :D fizikte formül ispatlayın
  • christopher62 kullanıcısına yanıt
    hocam sağolun cevabınız için bende antrenmanlarla matematikten başladım temelim yok diye birde ygs matematik 1 konu anlatımı var bir göz gezdireyim dedim birşey anlamadım şu tamsayılardır doğal sayılar falan soruları çözemiyorum
    Ben biyolojiye fem simetri lys konu anlatimliyla calisip yine fem palme ve finalin yesil kitabiyla
    Kimyaya okul defterim le calisip palme birey ve guvender cozdum bunlar lys ve bir de organikten palmeyi bitirdim
    Fizikten zirve konu anlatimli ve fem konu anlatimlidan calisip fem soru bankasi guvender zirve korfez ile calistiim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben Lys için konu anlatım olarak fizikte eksen, biyoloji-kimya da Palme kullandım hepsinden çok memnun kaldım öneririm.

Ayrıca hepsinden konu çalışırken kesinlikle yanına 4-5 A4 kağıt al her konuda önemli yerleri, formülleri yaz ileride unutunca çok işine yarıyor.

Edit:Palme Organik soru bankasını şiddetle öneririm.Bilfenler(S.B) de genel olarak güzel fen için.Lys Biyolojisi gereksiz ağır mesela ama diğerleri güzel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fhistle-X -- 23 Haziran 2015; 10:11:50 >
  • Dogrudur hocam palmeyi herkes tavsiye ediyo

• Fhistle-X kullanıcısına yanıt
    Bu a4 kağıdını herkes soyledi uyguluyucam hocam sagolsin yorumun icin
    EDIT hocam bilfeb kimya lys midir tavsiye ettigin pembe beyaz kapakli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi christopher62 -- 23 Haziran 2015; 10:13:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: christopher62

Bu a4 kağıdını herkes soyledi uyguluyucam hocam sagolsin yorumun icin
    EDIT hocam bilfeb kimya lys midir tavsiye ettigin pembe beyaz kapakli

Evet o.Onu beğenmezsen Palme de çok iyidir haberin olsun.Ygs kimya için ben güvender ve odtü yayınlarını bitirmiştim.ODTÜ'yü önermem çok fazla hatalı soru-cevap vardı ama güvender tam kıvamında öneririm.

Bilfen fizikler de güzeldir.Lys için Palme fizik almıştım fakat sınavla alakası yok, sorular çözülüyor ama boşuna kasıntı gerek yok yani yine de tercih senin.

Biyoloji için de Palmenin içi pembe olan ygs-lys soru bankasını öneririm güzel, çeşitli sorular var.Yandaki kutucuklar da bazen bilmediğin küçük şeyleri öğrenmeni sağlıyor.

• Fhistle-X kullanıcısına yanıt
    Anladım hocam bilfen elimde var zaten ODTÜ YGS Kimya hoca aldırdı bizim okula ben daha almadım siz böyle deyince biraz incelemem gerek kitabı.Sağolun tekrar öneriler için
  • sonmitozbölücü kullanıcısına yanıt
    Biyoloji finali herkes öneriyo sağol hocam tavsiyeler için
  • banada yardım edermisiniz matematik konu anlıyorum soru çözemiyorum sizdede var mı böyle birşey ? galiba işsiz kalıcam
    rica ederim kafana bir şey takılırsa her zaman yardımcı olurum
  • quote:

Orijinalden alıntı: fine thanks and you

dostum ben sahsen fem simetriden calisirken lys fizik her sey havada kaldı, unuttum yani. ama sonra final ygs lys konu anlatimli aldim bana Anlatimi cok uygundu. dusun sadece altini cizdim, okudum notlar aldım oradaki testleri cozdum ve meb kitabi okudum lys fizik 1yanlis geldi. yani soru bank falan hic cozmedim. anlayacağın sana uygun konu anlatım kitabi bulmalisin. mesela kimyada yine simetri ise yaramadi lys palme konu anlatim bitirdim testlerini bile cozmedim ama guzelce anlayarak calistim lys kimya full. biyoloji icin de final ygs konu anlatimli bitirdim ygs biyo full, lys'ye 3 ay hic calismadan ygs aklimda kalanlar ve derslerde dinledigimle girdim 20 net ama muh istedigim icin pek takmiyorum. sonra geometri icin 9-10-11de bir tane geo testi cozmedim ama my geometri 3 kitabi sayesinde cogu kisinin kotu yaptigi lys geo 1yanlis 1 boş. yani sana tek onerim bir yerde konuyu anlayabilecegin bir kitap var onu bul duzgun çalış. my geo 3 kesinlikle almalisin ayrica my mat 3 de kesinlikle alman gereken bir kitap

Cool
    Story
    Bro.....

• mnhreis2 M kullanıcısına yanıt
    dostum burada inan yalan söylemeye ihtiyacım yok ister inan ister inanma. içimden geldi bir tavsiye yazdım ben 11'ken pek tavsiye alamadım diye. düşük yapmayan troll, inanmadığın csb. istediğini yap inan inanma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fine thanks and you

dostum burada inan yalan söylemeye ihtiyacım yok ister inan ister inanma. içimden geldi bir tavsiye yazdım ben 11'ken pek tavsiye alamadım diye. düşük yapmayan troll, inanmadığın csb. istediğini yap inan inanma

Soru çözmeden Kimyay'yı full yaptığın yalanına inanmamı beklemiyorsun herhalde???

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.