Şimdi Ara

FKB BAŞLANMALI MI? BARIŞ HOCA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
904
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mezuna kalacaklar ve bu sene sınava girmiş olanların tavsiyesini bekliyorum.
    Tyt Fkbye yeni başladım. Sizce hoca haklı mı? Şu an tutulan tyt biyo/tyt kimya notları yerine adam gibi öğrenilen matematik geometri dilbilgisi ve paragraf/problemin ileriye daha büyük katkıları mı oluyor?
    Tyt bilgim hiç yok, temelsizim. [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/2924780/5fdb93ad-cf74-4ef7-ab09-297e193bdc0c.jpeg[/simage]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoşumutolacak -- 22 Temmuz 2020; 16:37:39 >

• Yanlış. Öğrenmek öyle bir anda bir kere çalışıp olan bişey değil. Zaman süreç meselesi. Ne kadar erken o kadar iyi. Tekrar da yapilip unutmak engellenirse en güzeli budur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Paragraf ve problemi günlük belli sayılarda yaparsınız zaten. Çok aşırı zaman alan şeyler değil. Önemli olan düzenli istikrarlı yapmak

• mantikli probelmden ziyade ayt matematik fizik kimya biyolojiden her turlu daha iyi halledilir bu zamanlarda. kimya zaten bir kere bitirsen fullersin soru bankasi cozmene falan da gerek yok. unutulacak bir sey de yok cunku hicbir sey yok. zor denilen konunun tek esprisi urunler bolu girenler. organigi de sonraya birakin.

• valla bana da öyle geldi hocam.
  • Hocam yazın sadece mat ve türkçe çalışılsa sene içinde fkb nasıl halledilecek hem tyt sı hem ayt si

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de paragraf problem bütün günümüzü alan bir şey değil ki sabah kalk 20-30 paragraf 20-30 problem çöz okey her gün yap bunu verim alırsın en baba 1.5 - 2 saatini alsa günün geri kalanı senin ben olsam tyt fen ve tyt matematik ile başlardım direk yardırarak mezuna kalıyorum o yüzden ayt mat ile başlayacağım mesela
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bence hakli tyt sosyal ve fen cabuk unutuluyor 2.doneme birakmak mantıklı öyle yapacagim sahsen mezun olarak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 22 Temmuz 2020; 17:12:23 >
  • bu sene tyt feni baştan çalışmıştım tekrar girceklere tavsiyem bence ocak şubat gibi bakmak daha iyi sınavda unutmuşum bazi şeyleri
  • Bence yanlış. Matematik ve geometriyi seven biri olarak sürekli olarak bunları çalışsam çok sıkılırım
    Ha bir öğrencinin matematiği çok zayıf ise dediği doğru olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cubb0rn -- 22 Temmuz 2020; 17:47:29 >
  • Bence şu sırada mat-tr ağırlıklı gitmek lazım evet ama komple fkb boşlamak da olmaz. Ama bu senin tr ve mattaki seviyene göre de değişir. Mat-tr toparlaması daha zor olur bunu da göz önünde bulundurmalısın. Eleyici dersler de bunlar zaten
  • theiceman07 kullanıcısına yanıt
    hocam tyt konusunda temelim hiç yok.Sistemler,denge hariç 11 kimya konularına hakimim. 11 Fiziğini halletmeye çalışıyorum. TYT Biyoloji Kimya çalışayım dedim, pdf meb kitabından okuyup not tutuyorum bir haftadır. Kimya acayip sözel acayip gereksiz geldi. Acaba çalışmasam mı kafasındaydım zaten bir de bunu görünce iyice savsaklayasım geldi. Fakat Biyolojide cidden bir şeyler öğrendiğimi hissediyorum, ayt için de işime yarıyor en azından. Kimyayı boş vereceğim sanırım. Biyolojiyi erteleyip okullar açılana kadar en baştan itibaren tyt mat geo dilbilgisi bitirsem daha mı faydalı olur acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memoşumutolacak -- 22 Temmuz 2020; 19:52:31 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam tyt fende hangi derste kötüyseniz atıyorum fizik tyt fiziği halledin gerisini bırakın sonra halledin kötü olduğunuz şey sonra çok vaktinizi alıcak

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.