Şimdi Ara

Fizz top (solo) ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hormonlu lüferi sezon 4 de biraz oynamışdım, sonra elimi sürmedim. Dün değişiklik olsun diye tekrar başladım.

    Yanlız probuilds den baktığımda %90 oranında topda oynandığını ve trinity hariç tamamen tank çıkıldığını gördüm. Q değil w fulllüyorlar. Çok ciddi bi oranda da pickleniyor.

    Denedim ama hüsran oldu q avantajı olmadığı için farmda çok zorlandım. Rakibi ittirme ve kill vermemede sorun yok ama lasthit çok zor.

    Ha bide "fizzin builde bakın report" laflarından TR de oynanmadığını anladım.

    Oynayan varsa önerilerinize açığım.



  • Wnin dolmasını bekleyip öyle patlat. Ayrıca w ile last hit yaparsan cdsi 1saniyeyr iniyor olması lazım nasıl farmlayamadın. Tank olmayanları burstleyeceksin (fiora, vayne, rengar vb) tank kasanlarada wni vurup dolmasını bekleyeceksin dolunca vurucaksın zaten 3-4 kere w ile vurduğunda yarı cana iner rahatlıkla sonra full kombo yapar kesersin. Ultisi rakibi zıplattıpı ve gerek e gerek q olsun çok hızlı yakalayıp yada çok hızlı kaçabildiği için o kill sizin oluyor. Mid yad lte gamedede tek göreviniz adc yi teklemek yada karşıda kim kastıysa onu

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: modrizzt

    Wnin dolmasını bekleyip öyle patlat. Ayrıca w ile last hit yaparsan cdsi 1saniyeyr iniyor olması lazım nasıl farmlayamadın. Tank olmayanları burstleyeceksin (fiora, vayne, rengar vb) tank kasanlarada wni vurup dolmasını bekleyeceksin dolunca vurucaksın zaten 3-4 kere w ile vurduğunda yarı cana iner rahatlıkla sonra full kombo yapar kesersin. Ultisi rakibi zıplattıpı ve gerek e gerek q olsun çok hızlı yakalayıp yada çok hızlı kaçabildiği için o kill sizin oluyor. Mid yad lte gamedede tek göreviniz adc yi teklemek yada karşıda kim kastıysa onu

    Evet W ile farm yapmak harbiden kolaymış, q ile farm yapmaya alışınca zor geldi başta. Ama 50 mana iade ve cd reduce ile nerdeyse hiç mana harcamadan farm yapılıyor.
  • adama düz vuruş yaptıktan sonra veya skill attıktan sonra üstünde bir bar çıkar o dolunca w at.
  • fizz solo zor olmaz mı, malphite - singed gibi bişey gelse oynanmaz bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.