Şimdi Ara

Fizz ne durumda?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar evet fizz yaşıyomu konum vardı 4800 tavsiye diye fizz cassi önerildi ve ben arkadaşımın hesabında fizz oynadım ve 20 dakikalık oyunda karşımda ekko vardı iyi bir farmla (20. Dakka 120) oyunu taşıdım diyebilirim 15/3 gittim şimdi diyeceksiniz bu kendi sorusunu kendisi yanıtladı. Benim sorum fizz size göre almaya değer mi? Diğer 4800 lüklerden önerirmisiniz?

Yani fizz alınır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Riskli bir pick ama ap fizz in hala gideri var.Ulti ile combo yapman gerekiyor burst için.
  • ad fizz düştü ama ap fizz ulti tutturabilirse iş yapabiliyor yoksa çöp
  • http://tr.op.gg/summoner/userName=von+Goethe

ad fşzz jungle yaptım maçlarıma bakabilirsin
  • Ulti tutturmadan da gayet adc apc kesilebiliyor fakat biraz daha uzun sürüyor tabii ki, lane de rakibi kesmek için ulti lazım o bir gerçek. Hala gerçekten çok güçlü, tf'lerde de çok iş yapıyor. İlk item morello çıkıyorsun ve cdr botu alıyorsun, mümkün olduğu kadar e ve ulti atabilmek için 40 cdr yi yakalamış oluyorsun böylece. Gerisi zaten bilindik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: naruto_iso

Ulti tutturmadan da gayet adc apc kesilebiliyor fakat biraz daha uzun sürüyor tabii ki, lane de rakibi kesmek için ulti lazım o bir gerçek. Hala gerçekten çok güçlü, tf'lerde de çok iş yapıyor. İlk item morello çıkıyorsun ve cdr botu alıyorsun, mümkün olduğu kadar e ve ulti atabilmek için 40 cdr yi yakalamış oluyorsun böylece. Gerisi zaten bilindik.

Hocam cdr ney bilmiyorum açıklarsanız

• quote:

Orijinalden alıntı: UçanTuvalet

quote:

Ulti tutturmadan da gayet adc apc kesilebiliyor fakat biraz daha uzun sürüyor tabii ki, lane de rakibi kesmek için ulti lazım o bir gerçek. Hala gerçekten çok güçlü, tf'lerde de çok iş yapıyor. İlk item morello çıkıyorsun ve cdr botu alıyorsun, mümkün olduğu kadar e ve ulti atabilmek için 40 cdr yi yakalamış oluyorsun böylece. Gerisi zaten bilindik.

Cooldown reduction, bekleme süresinde azalma.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: UçanTuvalet

quote:

Cooldown reduction, bekleme süresinde azalma.

Hocam geçen maçımdaki durumu ben size resimle göstereyimhttp://i.hizliresim.com/mPppL2.jpg
    Bana build önerirmisiniz? Buildim doğru mu? Daha ne çıkmalıydım maç devam etseydi. Bu arada bu arkadaşımın hesabı brnim değil. İlk fizz elim fakat daha önce baya bi oynanış videosu izlemiştim yani hakkında bilgim vardı.

• Build yanlış değil, ama benim dediğim de değil. Benim dediğim buildde Morello, Lucidity boots, Zhonya, Rabaddon, Void ve isteğe bağlı olarak lich bane ya da Luden çıkıyorsunuz. Fizz'i artık çoğu kişi bu şekilde oynuyor. İlk 2 item Morello ve Cdr boots, gerisi durumunuza göre değişir.
  • Su anda viable cd runeler ile ilk item morello cikarsan orta oyunda cok guclu olabiliyor. Dedikleri gibi ap ratiolar ve genel nerflerden dolayi eskisi gibi degil ama yinede biraz kasilirsa ayni islevi goruyor. Ilk e skili sonrada w fulle bilmiyosan. Cd ile beraber 4 saniyede e atiyosun surekli hasari yukseldi ani hasara kiyasla ha tabi ulti tutarsa ani hasarda cok :) tavsiyem mid oynuyosan kesinlikle almalisin.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.