Şimdi Ara

Fizz Hala Tek Atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler alın oynayın hala aynı mokun laciverti. Laning biraz sıkıntı ama matarayla başlıyorsunuz ilk geri dönüşte de bir doran alıyorsunuz ggwp. Ult tutturduğunuz adam %100 ölü ADC'ye gerek bile yok.

• 6 levelde full comboyla tek atan birkaç suiskastçiden biri. ezbere oynanıyor oyun biraz eskiden instaban olan fizzin şimdi esamesi okunmuyor. ben oynuyorum arada. fizzin laning aşaması dışında zayıf olan hiçbir yönü yok. westdoor oynadı msida. bence tekrardan girecek metaya.
  • Sağol qnq eskeyti ile görüşmelere gidecem sayende uçağım akşam kalkacak.

Noob Faker ve Easyhoon Fizz oynayamıyomuş verdiğin taktikler sayesinde ben dikkatlerini çektim.
  • Tek atmasında ne yapsın w+q yapıp gerimi kaçsın 10 sn boyunca tf dışında mı beklesin fizz yakına girdimi öldürmek zorunda başka şansı yok zed degil kaçamaz lb degil kaçamaz velkoz degil uzaktan yardıramaz ori değil dk başı skill spamlıyamaz fizz inde numarası bu tek atmadıktan sonra fizz ne işe yarar ki.
  • Fizz gayet dengeli bir hero,evet eskiden OP tu. Fakat su an gayet dengeli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fizz çıkamaz diyenler olmuş. CD bot lich bane ve zhonyanız olsun 2 adamı alıp çıkarsınız. Adcye r e w q yap kill al zhonya bas daha sonra e ile kaç veya fighta devam et yani gayet rahat çıkar aradan bana göre.

• karşısında yaşatmayacak fizzi yaşatmawyacak champler var, küçük balık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Darius Alıcam Ama Nerf Yer mi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Dari tek atar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.