Şimdi Ara

Fizz Build

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar beyler fizz oynuyorum 3-4 gündür build konusunda sıkıntım var hepsi birbirinden farklı yardımcı olurmusunuz

• 5v5 - M. Pen Bot - Liandry - Rabadon - Lich Bane - Zhonya - Guardian Angel / Deathfire Grasp
    Dominion - M. Pen Bot - Blackfire Torch - Wooglet - Lich Bane - Deathfire Grasp - Void Staff

TR'deysen kusura bakma eşya isimlerini bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fablable

5v5 - M. Pen Bot - Liandry - Rabadon - Lich Bane - Zhonya - Guardian Angel / Deathfire Grasp
    Dominion - M. Pen Bot - Blackfire Torch - Wooglet - Lich Bane - Deathfire Grasp - Void Staff

eyw önemli değil bide buidlerde kafama takıla nbişey var başlarda q ya yüklenen var w yapanda var . Bana q ağırlıklı gitmek daha iyi gibi gözüktü ama bilmiyorum
  • w candır adama w-q-ignite atıp e ile kaçıp ctrl+4 yapmanın keyfi pahabiçilemez.Ayrıca direk lichbane al ms ve pasif tam fizz için.
  • Ben E fulluyorum ,farmda çok yararlı oluyor.Build olarak Bot,2xDorans,Lıch bane,Magic pen bot,Rabadon,Abyssal diye gidiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

w candır adama w-q-ignite atıp e ile kaçıp ctrl+4 yapmanın keyfi pahabiçilemez.Ayrıca direk lichbane al ms ve pasif tam fizz için.

ctrl+4 ne oluyor :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: DelaB0ss

quote:

Orijinalden alıntı: fablable

5v5 - M. Pen Bot - Liandry - Rabadon - Lich Bane - Zhonya - Guardian Angel / Deathfire Grasp

eyw önemli değil bide buidlerde kafama takıla nbişey var başlarda q ya yüklenen var w yapanda var . Bana q ağırlıklı gitmek daha iyi gibi gözüktü ama bilmiyorum

E, W, Q veya W, E, Q sırasıyla gitmeni öneririm. Duruma göre değiştiriyorum ben ilk E veya W fullemeyi ama şunu söylemekte fayda var Trickster (E) Fizz'in en önemli özelliği. E fullersen cooldownı düşer, daha seri kullanabilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mordenin ultisi
    13 yıl önce açıldı
    Ap Shaco Rehberi
    13 yıl önce açıldı
    Varus - sivir bug
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben ilk q fullerim ama W fullemekte mantıklı. Sakın e fulleme ama. Damage a katkı sağlamıyor. Ve fizz milleti tek komboda kesen bir hayvandır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eyw beyler saolun bilgiler için
  • W,Q,E fulle. Tradelerden sen yararlı çıkarsın her zaman. Bot + 3 pot başla,
    2 doran + Sheen(Pırıltı) + Lich Bane + Haunting + Rylai veya Rod of Ages , defansif olarak Zhonya veya GA öneririm.

Son build
    Socrerers Shoes , Lich Bane , Liandry , Rod of Ages , Rabadon , Zhonya / Guardian Angel.

• Kim ne derse desin eğer ben FARM yapıyorum diyorsanız E fullemek zorundasınız. E fullemeyenin oyunculuğundan şüphe ederim.

E fulleme diyenler bi turret altına sıkıştığında nasıl farm yapıcaklar merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalYorulmaz

Kim ne derse desin eğer ben FARM yapıyorum diyorsanız E fullemek zorundasınız. E fullemeyenin oyunculuğundan şüphe ederim.

E fulleme diyenler bi turret altına sıkıştığında nasıl farm yapıcaklar merak ediyorum.

edit : yanlış anlamışım kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xDragonero -- 13 Ocak 2013; 9:38:02 >
  • farm da önemli :D ya karşıma gelen adama göre yapmaya başladım. baktım çok atak bişey geliyo q w abanıyorum diğer türlü e gidiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DelaB0ss -- 13 Ocak 2013; 12:57:56 >
  • quote:

Kim ne derse desin eğer ben FARM yapıyorum diyorsanız E fullemek zorundasınız. E fullemeyenin oyunculuğundan şüphe ederim.

E yi fullemek hata kardeşim ilk başta hep W fullenmelidir W yi fullersen zaten kule altı kalmazsın

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodly Knife

quote:

E yi fullemek hata kardeşim ilk başta hep W fullenmelidir W yi fullersen zaten kule altı kalmazsın

konuştu +2k elo pro player.

isteyen istediğini fuller o onun terciği. ben fizz oynuyorum diyipde E fullemeyen benim gözümde bilmiyordur , sizin için değişebilir. E = fizz + Cd azalır , OP FARM neyse kime ne anlatıyorum. Siz lanede önünüze gelen herkezi ittiriyorsunuz hiçbiri sizi turret altına sıkıştırmıyor sizde w ile gidip minion kesiyorsunuz ,,,

• quote:

quote:

quote:

isteyen istediğini fuller o onun terciği. ben fizz oynuyorum diyipde E fullemeyen benim gözümde bilmiyordur , sizin için değişebilir. E = fizz + Cd azalır , OP FARM neyse kime ne anlatıyorum. Siz lanede önünüze gelen herkezi ittiriyorsunuz hiçbiri sizi turret altına sıkıştırmıyor sizde w ile gidip minion kesiyorsunuz ,,,

Kardeşim dediğin doğru karşımdaki çok zorluyosa bende e fulluyorum adama w-q ardında e ile minionları alıp damage yemeden cıkabiliyosun oradan krepleri kesmiş oluyosun mantık doğru. Ama fiz genelde counter olarak seçilen bir champ oldugu için karsındaki sıkıştırman ve sürekli haras yapman gerekiyor. Eğer üstünlük bendeyse w fullerim e yide hiç bi zaman kullanmam herhangi bi gankda lazım olur diye. Zaten w ile iyi damage oluyor last hit atma şansı çok artıyor. Kaçırsan bile pasifiyle minion sende kalabiliyor. Bu yüzden üstün olduğum oyunlarda w fullerim.
    quote:

Orijinalden alıntı: CeRMeDoN

quote:

Orijinalden alıntı: Jacoupe07

w candır adama w-q-ignite atıp e ile kaçıp ctrl+4 yapmanın keyfi pahabiçilemez.Ayrıca direk lichbane al ms ve pasif tam fizz için.

ctrl+4 ne oluyor :S

ctrl+4 /laugh oluyor. Örneğin bi karthusu alıp 100 canınız kaldığında kesinlikle ulti atar ve e ile ultiyi bertaraf edersiniz ve ardından ctrl+4. Karthus birdahaki gelişinde daha hırslı oynar fakat artık üstünlük sizdedir. Ne kadar hırslanırsa sizin için o kadar iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jacoupe07 -- 13 Ocak 2013; 14:44:50 >

• Harass yapıp rakibin farmını engellemek de en az farm kadar önemli. Çünkü Fizz harass champiounu. Vurup kaçıcaksınız arada.
  • Midde ana şampiyonum Fizz. Önce E'yi fullerim.
  • quote:

quote:

quote:

benim kimseyi ezdiğim yok fark ettiysen burda laf atan sensin iyi focuslamak isiyorsan w yi güçlendirirsin herkezin kendi tercihi demişsin o zaman yazdığıma saygılı olum adam akıllı yorum yapabilirdin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.