Şimdi Ara

Fizyoterapist Maaşları Ne Karar (ACİLLLLL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
2.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VsrkankVV -- 30 Kasım 2014; 17:05:49 >

• eğer kabul edersen 500 liraya çalıştırırlar.
  • İşinizi hiç bir zaman maaşınıza göre yapmayınız,aksi taktirde o iş size bela gibi gelecektir.
  • Boş yapmayın soru açık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ftr bana kalırsa iyi bir meslek değil. maaşları kötü değil ama iyi de değil.
  • mayışları iyidir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siorer

Boş yapmayın soru açık

konuya hakim olanla cevaplasınlar diyorum.

o beyni niye taşıyorsun sonuçta kullanmıyorsun

boş boş gezme forumlarda
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben geçen yıl yazacaktım son anda vazgeçtim.
    tanıdık var sormuştum maaşları nekadar diye.
    devlet hastanesinde 2700 lira net maaşım var dedi.
    3.5 oluyormuş ama ortalama olarak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheReedS

ben geçen yıl yazacaktım son anda vazgeçtim.

nasıl yani 2700+döner=3.5 mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemal199832

quote:

nasıl yani 2700+döner=3.5 mi

galiba öyle bişey.
    biliyosun maaşını söylemek biraz değişik geliyor insanlara o yüzden razı olacaksın bu cevaba

• Ben senin için sorduğun soruya cevap al diye söyledim maaşa bakmayın diyor adam bende onun boş mesaj attığını senin soruna bir cevap olmadığını belirttim ama beyin sende yoksa bilemem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Annemin sol tarafı komple felç o yüzden sınava hazırlandığım esnada haftada 3 kez bir fizik tedavi merkezine götürüp getiriyorum annemi tekerlekli sandalyeyle.

Bu dediğim merkez sadece FTR merkezi, hastane değil ve alanında en iyisi. Günlüğü 100 tl'den çalışıyorlar diye biliyorum, yani çalıştıkları güne 100 tl ve pazar hariç her gün çalışıyorlar galiba. 2500'e falan denk olsa gerek. Ama şunu söyleyeyim oradaki fizyoterapistlerin hepsi kpss'ye çalışıyor, dersaneye falan gidiyor devlete atanmak için. Üstelik hemen hemen hepsi de Hacettepe ftr mezunu. Çok yoğun çalışıyorlar. Annem devlette de fizik tedavi gördü ve devlettekinde fizyoterapist hastayla kendisi uğraşmıyor, refakatçiye "hastanın ayağını indir kaldır" diyor sadece mesela. Ama özelde 1 saat boyunca aralıksız fizik tedavi hizmeti veriyorlar üstelik akşama kadar.
    Bir de orada fizik tedavi teknikeriyle aynı ücreti mi ne alıyorlarmış, ona çok sinir oluyorlardı.

Sevebileceksen seç, mesela annem yavaştan birkaç adım atabilmeye başladı ve bu fizik tedavi sayesinde. Ama maaşların düşük olduğu kanaatindeyim, bu kadar emek ve sabır isteyen bir meslek daha yüksek bir maaşı hak ediyor bence. Üniversite hastanesinde çalışan hiçbir şey yapmayan hemşire tanıdığımın maaşı 2850 tl'ymiş mesela. Onunla kıyaslarsak düşük. Şunu da söyleyeyim yalnız, 1 yaşındaki bebek bile fizik tedavi görüyor ve fizyoterapist açığı fazla. Bitirir bitirmez işe başlarsın, boş da kalmazsın onu bil.

• quote:

artık o da hayal. nerde cokluk ....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.