Şimdi Ara

Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
91
Cevap
6
Favori
7.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li]
     Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li]

Yukarıdaki 2 resim yaklaşık 1.5 sene önceki halim.
    Alttaki resimler ise daha dün çekilmiştir.Arkadaşlarım vücut yapmamı tavsiye ediyor ama kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum.Göbeğimle mutluyum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oti -- 27 Haziran 2013; 20:44:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Vessotrom

Yukarıdaki 2 resim yaklaşık 1.5 sene önceki halim.
    Alttaki resimler ise daha dün çekilmiştir.Arkadaşlarım vücut yapmamı tavsiye ediyor ama kesinlikle böyle bir şey düşünmüyorum.Göbeğimle mutluyum

Kaşlar dışında benzettim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

Normalde bu tarz fotoğrafları forum sitelerinde hiç paylaşmam ama samimi olduğum bir sitede paylaşmıştım oradan kopyala yapıştır yapayım madem içimden geldi şimdi böyle bi konu görünce :)

4 sene önce yaş 16-17

boy tahiminim 1.78 falandır kilo da 75 civarıdır

buda 1.5 senelik vg geçmişi sonrası yaş 21 , boy 1.84 kilo 102

şimdi bu sporu henüz 1.5 senedir yapıyorum ama her zaman keşke daha önce başlasaymışım diyorum. O yüzden tavsiyem genç arkadaşlar vakit kaybetmeyin..

İlk resim

şaka bi yana vay be.

• Bakış açısı dostum saygımız sonsuz
  • @Duratec

Hocam yazmayım yazmayım dedimde bir garip cevaplar vermişsin millete tamam başta yüklenmiş olabilirlerde 20 yaşındasın millete ergen diyorsun :) Bir kere tartışmayı öğren inceden laf sokup üste çıkmış göründüğünü sandığında dahi sinirleniyorsun.
    Çünkü bb pl tamamen ego sporlarıdır :) En saçma insan bile olsa aga şurası niye orantısız dese sıkıntıya girersin :)

Ayrıca sana o salonda müsabık olan arkadaşlar streoidler zararsız diyorsa bence ordan koşarak uzaklaş. Doğal olan supplement kürlerinin bazı miktarlarının dahi böbreğe karaciğere zararı varken 1.5 yıl bu sporu yapmış biri olarak nasıl zararsız diyebilirsin ki :)

Bilgi ve hitabet eksikliğin var vücut her zaman yapılır :) Sıkıntıya sokma kendini
  •  Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li]

90 kilodan 71 kiloya düştüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F90373FB4 -- 27 Haziran 2013; 22:37:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çakma Zippo

before
    (18 ay)
    (11 ay)
    (4 ay)

after

*kemoterapi aldığım zamanlardı

geçmiş olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: DaY_WaLkeR.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi şöyle diyeyim

Benim düşük yağ oranı , six pack vb. gibi bir amacım yok çünkü önümde gireceğim bir yarışma falan yok

Fotoğraflardaki vücut ölçülerim 1.84 boy 102 kilo 44 cm kol

Ağırlıklı olarak şu sıra power lifting e merak salmış durumdayım. 1.5 senelik vg ciyim daha öncesinde bir spor geçmişim yok şuan 130kg nizamı 5 tekrar bench press girebiliyorum.

Amacım kimseyle tartışmak değilde Türkiyede bir çok kimsenin karşısına geçip konuşamayacağı müsabık adamlarla idman yapıyorum en büyük artımda bu zaten.

Özel mesaj geliyo protein kullanıyomusun steroid varmı zart zurt evet hepsi mevcut kendime enjeksiyonda yapıyorum baştan açıklamamı yapayım :)

Amacım animal olmak fotoğrafta yağ oranım 16% öyle düşündüğünüz kadar yağlı falanda değilim :)

Şimdi buraya daha define fotoğraflarımı koysam bi çok kişi beğenicekti ama bilerek koymadım çok ısrar eden olursa geçen hafta tatildeki fotoğrafımıda koyarım o zaman kimse bişey diyemez zaten :)

Benim gibi sporcular için kilo alıp verme çocuk oyuncağı o yüzden lütfen bilgisi olmayanlar yorum yapmasın veya biraz araştırıp öğrensin öyle tartışalım :)

Stereoid kullanarak yazık etmişsin kendine.

steroid nedir ? ne gibi zararları var ?

biraz aydınlatın hocam bizi işte biz cahil cühelayız kullanıyoruz öyle bilmeden rastgele

Alaycı tavrını görmezden gelerek zararlarını okumanı istiyorum sadece. Spor yapıp sağlıklı olmaya çalışırken saçma sapan yöntemlerle zarar veriyorsunuz bedeninize.

21 yaş altı Steroid kullanacak kişilerde oluşabilen riskler:

Steroidler, kemik büyümesini engelleyerek, kişinin boy anlamında uzamasını bloke eder. Normal bir insan, antrenman ve spor yaptıkça boyu 23 yaşına kadar da uzayabilir (bazı uzman biyologların görüşüdür).

Kemik ve bağ dokuları, 20’li yaşların başında ancak maksimum sıkılaşmaya başlar. Yani 16-17-18-19-20 diye ilerleyen yaşlarda her geçen ay ve yıl içerisinde tendon, bağ dokuları, kas lifleri ve kemikler güçlenir ve sıkılaşır. Steroid kullanıldığında bu bölgeler güçlendiği için daha fazla ağırlık kaldırılır ve kemik ile bağ dokusu zorlanmaya ve aşınmaya başlar. Dolayısıyla gelişmekte olan bu dokuların gelişme safhasıda durmuş olur. Genelde sporcularda bol bol kas yırtılması görülür.

21 yaş altı gençler, endojen hormon üretimini artırır. Ayrıca deri hücreleri yenileniyor. Steroid kullanımıyla akneleri (akne vulgaris) iki kat daha fazla azdırarak, vücudun yüz, sırt, omuz ve azda olsa göğüs kısımlarında çıkmasına sebep olur. Diyet yapan sporcularda bu daha az görülür fakat gençlerin daha fazla kas elde etmek için sıkı bir beslenme takip edilmeyeceği malumunuzdur.

Son 15 sene içerisinde tespit edilen bir başka sorun ise, erken yaşta steroid kullanan kişilerin aile planlaması için çocuk sahibi olamama durumu söz konusudur. Araştırmalar gösteriyor ki, 21 yaş altı az ve hafif steroid kürü yapmış olanlar bile %90 oranında çocuk sahibi olamamıştır. Almanya’da sporcular üzerinde yaptığım araştırmada bir kere steroid kürü yapan sporcular bile, evlendiklerinde sperma kalitesizliği ve fertilite bozukluğu ile karşı karşıya olduklarına şahit oldum.Bu durum bana göre korkunç bir tablo ve yan etkidir.

Erken yaşta steroid kullananlar, daha çabuk kontrolsüz davranabilmektedir. Bunun da ötesinde çok daha sinirli ve düşüncesiz olabiliyorlar. Hata yapmaya çok meyilli olduklarıda gözden kaçmıyor.

Allah aşkına bi defol ya google dan bulup yapıştırmış adam

Yemin ediyorum okumadım bile

Sana alaycı tavrım az bile..

Savunmaya gel. Yanlış olduğunu mu gösteriyor ? Basmış stereodi bide yok sporcular için zayıflamak çok kolaymış diye artislik yapmış. Sen sporcu musun ?Senin gibileri iyi bilirim kısa zaman da şişip böyle havuz, plaj başında hava atmak amacınız, sporucuymuş. Veya bana stereoidin zararsız olduğunu bilimsel olarak kanıtla. İşiniz gücünüz artislik, liseliden farkın yok.

Bak sana yabancı kaynaklardan da link vereyim, azıcık ingilizcen varsa anlarsın.

http://www.prplastic.com/steroid_use.htm

http://www.stbotanica.com/blog/disadvantages-of-using-steroids/

Kullanmaya devam et.

adam steroidin zararı yok diyor hala hocam boşverin nato kafa nato mermer. en basitinden steroidin vücuttaki hormon dengesini bozduğunu bile biraz mantık yürüten insan anlar.dediğiniz gibi hava cıva.anlar 10 sene sonra zararını etkilerini farkettikçe

• Ya şimdi ben steroid zararsız diye bir cümle kurmuşmuyum ?

Madem mantıksal açıklama bekliyorsunuz uzun uzun yazayım. Bilgisiz ,cahil veya ego manyağı olmadığımı anlarsınız.

Steroid (anabolizan ve androjenler) kısa adıyla AAS ler kimyasal ürünlerdir. Antibiyotik in bile vücuda zararı olduğunu düşünürseniz tabiki AAS(anabolik androjenik steroid) lerin de zararları muhakkak ki mevcut.

Ancak burada gözden kaçan nokta bu işin ne kadar zararlı olabileceği veya + ları yada - leri.

Ben Sigara kullanmıyorum , alkol hayatta sürmem ağzıma (tadını sevmiyorum) tercihimi steroidden yana kullanıyorum ki sigara ve alkolün verdiği zararın yanında steroidlerin vereceği zarar emin olun 100 de 20-30% dur.

Steroid dediğimiz şey nedir öncelikle onu açıklayalım.

Androjenik olanlar ; yani erkeklik hormonu testosterone içerenler. Bu şu demek sizin vücudunuzda zaten doğal olarak bulunan erkeklik hormonu TESTOSTERONE u sizin dışardan daha fazla almanız. Daha fazla testosterone = Daha fazla erkeklik = daha fazla güç = daha fazla gelişim.

Anabolik olanlar ise ; dianabol,trenbolone,deca nandralone vb. gibi enjeksiyon veyahut oral olanlar. Bunların ise içeriği farklı olarak sizin hormonunuzu içermiyor. Bir kısmı TIP alanında Sakatlıkları geçirmek,eklemleri güçlendirmek amaçlı kullanılıyor. Bir kısmı ise tıp alanında hiç kullanılmıyor. Direk olarak reseptorlere bağlanan kas yapımını hızlandırıp,güçlendiren aynı zamanda kilo almanıza veya vermenize doğrudan olmasada dolaylı yoldan yardımcı olan ilaçlar.

Hepsinin bir kullanım dozu var. Örneğin Trenbolone u haftalık 400-500 mg nin üzerinde alamazsınız. Veya bu ürünü 10-12 haftadan fazla kullanamazsınız. Daha doğrusu kullanılmaması gerekir. Hormon tedavilerinin 12 haftalık kürlerden sonra etkisi azalıyor çünkü.

Gelelim Steroid diye abartılan,yüceltilen maddenin vücuddaki etkilerine.

1. si şunu unutmayın sizin vücudunuz 1 ise steroid kullanınca 2-3 veya 5 olmazsınız. Steroidler bu işi yapmanıza yardımcı/hızlandırıcı ürünledir. Yani bir nevi şöyle düşünün standart bir otomobil , hava filtresi takıyorsunuz egzoz montajı yapıyorsunuz falan filan 3-5 hp fazla güç alıyosunuz ama bunun yanında - lerde elde ediyosunuz araba daha fazla yakıyor,polisin ceza yazma ihtimali yüksek,muayeneden geçemiyosunuz.. Gibi

Yani kısaca bu iş tercih meselesi.. + larını ve - lerini düşünüp değerlendirmek gerekir. Ama Steroid sanıldığı gibi sizi BALON gibi yapmaz,balon da değiliz zaten hava üfleyince şişelim..

Bu işin 70% i beslenme ise 20% idman ve dinlenme , ancak 10% u Anabolik androjenik steroidlerdir belkide

Ben steroidi alayım oturduğum yerden vücut geliştirdim yok öyle bişey..

Deli gibi supplement kullanır steroid küründeki insan , geberene kadar gözlerinden kan çıkana kadar idman yapar idman yarım saat sürer ama inanılmaz şiddetli olması gerekir o idmanın..günde en az 250-300 gr ye yakın protein ,500-600 gr aralığında karb. tüketmesi gerekir. Buda şu demektir yanında her gün taşıdığı 1 kg tavuk ve 500 gr Lapa pilav.

Şeker yasak,tuz yasak,yağ yasak.

Uyku düzeni önemli en az 8-10 saat uyuması gerekir bu kişinin. Gece hayatından ve alkolden tamamen uzak durması gerekir.

Kısaca sizin anlayacağınız bu iş düşündüğünüz kadar kolay değil.. Steroidi vurdum balon oldum yok öyle bişey.. A dan Z ye 1 noktaya dahi dikkat etmezseniz vurduğunuz ilaç boşa gider o kadar

Yani ben bu işi bilinçsiz yapmıyorum , sürekli hormon ve prohormon değerlerim kontrol ediliyor. Doktorlarla oturup tartışıyorum yeri geliyo karşıma aldığım doktorla tartışmaya giriyorum (çünkü sporcu dopingi konusunda Türkiyede bilgili doktor sayısı 1 elin parmaklarını geçmez belkide o kadar bile değildir.. )

Kimsenin sandığı gibi de mahalle arasındaki bir salonda ölümüne,hocaların sözünü dinleyip onlar ne verirse kullanıyorum modunda falanda değilim

İlacımı gider kendim alırım,hacettepe doping merkezinde test ettiririm öyle kullanırım.

12 haftalık kür boyunca da normal bir insandan çok daha farklı bir yaşam sürerim. Bu her babayiğidin harcı değildir o yüzden lütfen eleştirmeden önce olayın ne olduğunu araştırın. Bi elinizde sigara varken (belki 30-40 sene içiceksiniz o sigarayı) Gelip sen bilmiyosun biz biliyoruz steroid şöyle yapar böyle yapar demeyin :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FinalVerdict93 -- 28 Haziran 2013; 9:14:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Doruk.

Şu vg yapanları anlamıyorum arkadaş. Survivordaki murat gibi çırpı bacak ince bel hayvan gibi üst taraf. Çok saçma bi görüntü oluyo. Amaç sadece hareketi tamamlamak olduğu için kondisyon olayıda olmuyo. Bunu yapıcağınıza crossfit tarzı antrenmanlar yapın daha faydalı.

Vg yi hakkıyla yapanların bacakları çırpı olmaz :)
    Bende koyayım resim .2 yıla yakın oldu 30 kilo verdim
     Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İnsana benzemişsin ilk fotoğraf ne öyle.
  • 3 sene öncesinden bugüne. kilo olarak 80 kilodan 70 kiloya düştüm
    bi çok çeşit saç sakal bıyık denemelerine gittim. yanakta pek sakalım çıkmadığı için daha değişik tarzlara gidemedim.
    roacutane sivilce ilacı kullandım sivilceli foto barındırmam ne facede ne de başka yerde paylaşmam. geçti allahtan cildim şimdi pürüzsüz.
    takılıyoruz işte.denemelere devam
     Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li] Fiziksel olarak degisenler Before - After yapalım [SS'li]

• quote:

@Sorma Kalbim Sorma

aha bitane daha

Ankarada olan varsa gelsin yakından mıncıklasın sonra gelip buraya yazsın :)

102 kilo sporcumu olur ??????????????????

Kaç kilo olurmuş sporcu ? varmı böyle bi çizelge,yönetmelik vb.

Böyle ergenlere tartışacağımı biliyodum belki biraz eylenirim dedim ama çok aptal muhabbetine dönmeye başladı bilen bilmeyen eleştiriye girdi en iyisi ben daha fazla yazmayım buraya yoksa kalbinizi kırmaya başlıycam

Yukarıda arkadaş yazmış okumadım bilmem ne artist artist tavırlar.Nereden bulacaktı bay çok akıllı ? kendi tıbbi sitesine girip araştırmalarının sonçlarını mı seninle paylaşsaydı?

Şu steroidi savunanlara ayrı tavım ama senin gibi 1-2 yıl çalışıp iki ortam görüp steroidi bile savunacak kadar aklı çelinenler beni daha çok üzüyor.Güvendiğin bir doktorla git görüş bakalım bu konuyu.

• quote:

Orijinalden alıntı: swashbucker

quote:

@Sorma Kalbim Sorma

aha bitane daha

Böyle ergenlere tartışacağımı biliyodum belki biraz eylenirim dedim ama çok aptal muhabbetine dönmeye başladı bilen bilmeyen eleştiriye girdi en iyisi ben daha fazla yazmayım buraya yoksa kalbinizi kırmaya başlıycam

Yukarıda arkadaş yazmış okumadım bilmem ne artist artist tavırlar.Nereden bulacaktı bay çok akıllı ? kendi tıbbi sitesine girip araştırmalarının sonçlarını mı seninle paylaşsaydı?

Şu steroidi savunanlara ayrı tavım ama senin gibi 1-2 yıl çalışıp iki ortam görüp steroidi bile savunacak kadar aklı çelinenler beni daha çok üzüyor.Güvendiğin bir doktorla git görüş bakalım bu konuyu.

Sanane kardeşim hayat benim hayatım bak ben yukarıda yapmışım açıklamamı önce onu oku ondan sonra yaz bana..

Ben sigara içene,alkol alana,uyuşturucu alana karışıyomuyum ? kimsede bana karışmasın. Biz aptalmıyız GOOGLE A STEROİDLERİN ZARARLARI NELERDİR yazmayı bilmiyomuyuz ?

bitek kendinizde klavye mause var sanıyosunuz herhalde biz cahiliz siz akıllısınız :)

• quote:

quote:

quote:

@Sorma Kalbim Sorma

aha bitane daha

Sanane kardeşim hayat benim hayatım bak ben yukarıda yapmışım açıklamamı önce onu oku ondan sonra yaz bana..

Ben sigara içene,alkol alana,uyuşturucu alana karışıyomuyum ? kimsede bana karışmasın. Biz aptalmıyız GOOGLE A STEROİDLERİN ZARARLARI NELERDİR yazmayı bilmiyomuyuz ?

bitek kendinizde klavye mause var sanıyosunuz herhalde biz cahiliz siz akıllısınız :)

Ben sana karışmıyorum sadece üstün bilgilerinle kişilere aldığın alaycı tavrına eleştirel yaklaşıyorum.Herkeste maus klavye var ama kimileri onu senin gibi kibrini kusmak için kullanıyor.Ayrıca şahsi fikrimi de söyleyeyim güvendiğin 3-5 arkadaşına da bunu sorabilirsin.O kadar steroid falan kullanıyorsun tabiki senin kararın bir şey diyen yok.Ama son resimdeki duruşun pozisyonun hiç estetik görünmüyor.Estetik vücuda sahip olmak senin elinde değil tabi sonuçta anatomin neyse o yine de idman sistemini değiştirirsen daha hoş görüntüler yakalayabilirsin.İyi steroidler

• uzun uzun açıklamışsın, boşver yahu millete cevap mı yetişir, salla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

@Sorma Kalbim Sorma

aha bitane daha

Ben sana karışmıyorum sadece üstün bilgilerinle kişilere aldığın alaycı tavrına eleştirel yaklaşıyorum.Herkeste maus klavye var ama kimileri onu senin gibi kibrini kusmak için kullanıyor.Ayrıca şahsi fikrimi de söyleyeyim güvendiğin 3-5 arkadaşına da bunu sorabilirsin.O kadar steroid falan kullanıyorsun tabiki senin kararın bir şey diyen yok.Ama son resimdeki duruşun pozisyonun hiç estetik görünmüyor.Estetik vücuda sahip olmak senin elinde değil tabi sonuçta anatomin neyse o yine de idman sistemini değiştirirsen daha hoş görüntüler yakalayabilirsin.İyi steroidler

ya benim tartıştığım bilmeyen insanların gelip yorum yapması

Türkiyede bu konuda doktorlar bile bilgi sahibi değilken , benim kullandığım ilacı duyunca hiç bişey anlamamış şekilde bakarken forumda 16-17 yaşında arkadaşlar gelip şöyle olur böyle olur diye yorum yapıyor.

Endomorph bir vücut yapısına sahibim , şuanki ağırlıklı amacım powerlifting o yüzden hiç bir estetik kaygım yok.

Yağ oranım 16% ve bunu değiştirmek benim elimde istersem six pack yapıp hacimden ve güçden ödün verip 10-12 kilo verip yarı yarıya düşürürüm yağ oranımı ama elde edeceğim bir şey yok.. ve 90% olarak diet e bakar idman sistemiyle falan hiç bir alakası yok.

• Dayı oğlu sen saçı uzatma kısa daha iyi olmuş

@bazarov0734

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Impacto -- 28 Haziran 2013; 13:09:09 >
  • steroid kullanıp sporcuyum qnq diyenler ergenin önde gidenidir.onu bırak bb zaten bir spor değildir.aga kas yaptım xd demek için gidiyo bb ye gidenler.sonra bi kavga ediyo inşaatta 2 sene çalışmış amele haşat edip gönderiyo bb yi gösteriş için yapıyosan yap ama ben sporcuyum qnq veya kas yaptım qnq diye gidiyosan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

Dayı oğlu sen saçı uzatma kısa daha iyi olmuş

@bazarov0734

harbi mi la. ama bi hatun var saçımı 3 e vurduğumda sürekli gene mi çirkin oldun diyor
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.