Şimdi Ara

Fizik zor degildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar fiziği bu sene çok abarttiniz zor diye bence 2 soru hariç(ısıtma ve parcacik sorulari) sinav orta ve kolay seviyeydi siz modern fiziğe gerektiği kadar önem vermediğiniz için sorular zor geldi. Keza sinav modern fizik ağırlıklı beklenmesine rağmen siz gidip mekanikten saçma zor sorularla ugrastiniz...

Bu sene sinava girceklere tavsiyem önce gidin osym çıkmış sorulara bakın nerden kac soru sormuş işlem mi yorum mu bide hangi konulara ağırlık vermiş. Ona göre çalışma yapın yoksa bu seneki gibi sinavda sürprizlerle karşılaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence de zor değildi bikac soru sıkıntılıydı.Bizim sorunumuz ne kardeş biliyor musun konuya hakim değiliz.Ortalama bilgiyle sınava giriyoruz onculler geliyor konuyu bilsen bile bir onculden kacabiliyor soru sonra da zor diyoruz zor değil halbuki

• Çıkmış sorulara bakından sonrasını okumadım

• Yz_Hakan Y kullanıcısına yanıt
    Aynen dediklerine katılıyorum. Bide arkadaşlar osym çıkmış sorularına bakmadilar heralde. Çok yanlış çalışıyorlar. Sene içersinde arkadaşlarıma dedim modern fizik ağırlıkta gelecek sinav diye fakat onlar gidip mekanikten karisik zor sorulari çözdüler sonuç hüsran...

• yantry4 Y kullanıcısına yanıt
    Bozunma sabiti 2013 oabt de sorulmuş yıldız sorusu dengede benzeri vardı bor sorusunun aynisı palmede vardi. Sadece ısıtma sorusu ve parcacik sorusu ilginç ve ilk kez çıkan soru tipiydi geri siradandi

• Zor diyen yok zaten ben kişisel yaşadıklarımı anlattım olay genellendi.Anlattıklarım tamamen kişisel

• 2-3 tane dışında gerisi sıradandı dersen de hata edersin alt dönemlere

• thecure33 T kullanıcısına yanıt
    Senlik bir durum yok üzerine alınma fakat çoğu kişinin fiziği abartmasi hoşuma gitmedi o yuzden içimi bi dokeyim dedim

Niye peki. Sinava yeni girceklerin gözlerini korkutmaya gerek yok 2 3 tanesi ayırt ediciydi (zaten öyle olması gereiyor) bunu dile getirdim sadece

• Zorluk kavramini göreceli olarak kullanirsam geçen yılda girdik sınava bende mezunum geçen yıla göre tabiki daha zordu

• Summer Jam S kullanıcısına yanıt
    Sıradan bir yayın gibi değildi bence benim adima bir uçurum oluştu o yüzden dedim yoksa korkutmaya bence de gerek yok

Bence siradandi çünkü osym son 3 4 senedir böyle sözel ağırlıklı basit fazla işlem gerektirmeyen mekanik sorulari bide modern fizik ağırlıklı soracağını belli etmişti tek sorun biz öğrencilerin osymyi ölçü olarak almamizdir şöyle düşün osym düşman sende düşmanını yenmek istiyorsun ne yaparsın öncelikle düşmanını tanıyıp açıklarını bulup ordan faydalanmaya calisirsin aynı bu şekilde yapsaydiniz istediğiniz netlere ulasabilirdiniz

• Hocam bak karşıdakinin ne yaptığını bilmeden konuşuyorsun 12.sınıfta yaptığım netten bile baya düşük yaptım mezun senemde fizik adına bir şeyler yolunda gitmedi olayı kişisel değerlendirmek zorundayım

Evet sunav sadece bilmek değil. Heyecan stres... bende bu nedenler yüzünden istediğim netlere ulasamadim. Yukarda yazdiklarimda genelleme yaptım kişisel olarak algılama

• phasdhasjhsd olum bak güldürme adamı aklsdjasd neymiş fizik kolasdlkasdjhacx bak kendimi tutamıyorum bu kadar komik olmayın sldkfjasdf
  • Summer Jam S kullanıcısına yanıt
    Haklısınız stresten öte bir şeylerin yolunda gitmemesi de var sanırım.Hedefinize umarım ulasmissinizdir

Hedefim tıptı Allah a şükürler olsun ki ktu tıp oldu ama daha iyi yapacakken yapamamak insanı uzuyor. Siz hedefinize ulaşabildi mi

• Son 50 yılın fiziğini çözdüm ve girdim. Sınav eskileriyle alakasızdı tamamen.

• Pek sayılmaz hocam ama kendi ilimde diş kazandım buna da şükür dediğiniz gibi daha iyi şeylerin olması hayal bile değildi ama olmadı napalım

• Serebrum kullanıcısına yanıt
    Olabilir sizin gorusunuz ama ben de çözdüm bana farklı gelmedi sorular

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.