Şimdi Ara

Fizik Ve Kimya Soru bankası tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
974
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ygs kimyam iyi ama lys de pek iyi değilim.faydası olacak beni geliştirecek bir soru bankasına ihtiyacım var.

fizik için ise yine ygs fiziğim fakat lys fiziğim iyi değil.lys fizik için konu anlatımlı bir kitap ve soru bankasına lazım.
    fizik te istediğim şey konuyu yüzeysel anlatmaması ve fiziğin mantığını kafama oturtması.

• up
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZurnaBey

ygs kimyam iyi ama lys de pek iyi değilim.faydası olacak beni geliştirecek bir soru bankasına ihtiyacım var.

fizik için ise yine ygs fiziğim fakat lys fiziğim iyi değil.lys fizik için konu anlatımlı bir kitap ve soru bankasına lazım.
    fizik te istediğim şey konuyu yüzeysel anlatmaması ve fiziğin mantığını kafama oturtması.

Sabit yorumum , Şiddetle güvender yayınları.Femde olabilir ama tercihim güvender......
  • up
  • eksiğim fizik te elektrik+optik kimyada ise asit baz+çözürlük dengesi üzerine.özellikle bu konularda faydalı bişeyler olursa iyi olur.bunlarla ilgili olarak özel bir tavsiyeniz var mı?
  • Ben birey kimya aldım ama konu anlatımlı...İlk konuyu baya iyi anladım.Mesela bir soru vermiş onu kendisi çözmüş altta sana uygulama sorusu vermiş sen çözüyorsun.Yani konuyu kavratıyor.
    Ayrıca fizik için yine birey ve palme yayınları aldım.Birey kimya gibi...Palme yayınlarıda fena sayılmaz ondada çok çözümlü örnek var.Kendini denemek istiyorsan femin ekspres testleri var dvdli fizik dersi ve kimya dersi için olanı bulabilirsen al yanında dvd li çzöümleri var.Çözemediğin soruların çzöümlerini inceleyebilirsin.Başarılar...
  • Ben birey kimya aldım ama konu anlatımlı...İlk konuyu baya iyi anladım.Mesela bir soru vermiş onu kendisi çözmüş altta sana uygulama sorusu vermiş sen çözüyorsun.Yani konuyu kavratıyor.
    Ayrıca fizik için yine birey ve palme yayınları aldım.Birey kimya gibi...Palme yayınlarıda fena sayılmaz ondada çok çözümlü örnek var.Kendini denemek istiyorsan femin ekspres testleri var dvdli fizik dersi ve kimya dersi için olanı bulabilirsen al yanında dvd li çzöümleri var.Çözemediğin soruların çzöümlerini inceleyebilirsin.Ama yinede kaynak kitap kişiden kişiye değişir.Yani benim anladığımı sen senin anladığını ben anlamayabilirim.Ama benim önerilerim bunlar.Başarılar...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fizik lys kitap önerisi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

up

up
  • up
  • Güvender Lys Fizik Konu Anlatımlı, Palme Fizik Soru Bankası
    Lys Kimya içinse karekök yayınları
  • arkadaşlar sebepleriyle yazarsanız çok makbule geçer.
  • quote:

arkadaşlar sebepleriyle yazarsanız çok makbule geçer.

Sen zaten belirtmişsin işte,mantığını kavratsın bana vb. gibi ben senin yazdıklarından yola çıkarak bunları önerdim. En azından kitapçılarda incelersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: halim68

quote:

Sen zaten belirtmişsin işte,mantığını kavratsın bana vb. gibi ben senin yazdıklarından yola çıkarak bunları önerdim. En azından kitapçılarda incelersin.

teşekkürler halim.
    3ünü de inceleyeceğim.

özellikle fizik için içinde bol çözümlü örneği bulunan yayın var mı?
    + sıradışı analiz yayını alıp kullanan var mı?fizik çözümlü soru bankası varmış.

• kardeşim ben fizik fen ygs lys konu anlatım aldım gayette güzel soruları filan fazla test yok ama bii kitapçıya gidip bu kitaba bakmanı isterim konuda bilinebilecek herşeyi anlatmış ama örnek soru özümü az o ayrı yavsiye ederim
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: halim68

quote:

teşekkürler halim.
    3ünü de inceleyeceğim.

özellikle fizik için içinde bol çözümlü örneği bulunan yayın var mı?
    + sıradışı analiz yayını alıp kullanan var mı?fizik çözümlü soru bankası varmış.

rica ederim :)

• up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.