Şimdi Ara

fizik tedavi mi odyoloji mi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
2
Favori
17.583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Türkiyedeki õzel tıpları ve 19 binden başlayıp dişleri yazdım bir iki tane de yarı burslu diş ekledim bakalım hangisi gelecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar peki 2 yıllık Odyomentri bölümü nasıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celciusavogadro

Türkiyedeki õzel tıpları ve 19 binden başlayıp dişleri yazdım bir iki tane de yarı burslu diş ekledim bakalım hangisi gelecek

Hayırlısı inşallah istediğin gelir

• İnşallah hepimiz için en hayırlısı olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gsseven46

quote:

Orijinalden alıntı: Celciusavogadro

Türkiyedeki õzel tıpları ve 19 binden başlayıp dişleri yazdım bir iki tane de yarı burslu diş ekledim bakalım hangisi gelecek

Hayırlısı inşallah istediğin gelir

Kardeşim öncelikle umarım istediğin yer gelir benim puanım baya düşük 2 yıllık odyomentri gelme ihtimali nedir acaba özel üniverste yazsam.
  • Özelde maaşlar 5 bin deniyor sen niye boyle dusunuyosun

• açtığı konular:http://forum.donanimhaber.com/m_94502649/f_//tm.htm#94638014 http://forum.donanimhaber.com/m_94402743/f_//tm.htm#94440775
    başka da bir şey demiyorum. bu arada hayırlı olsun ftr ye karar verdin galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: confusedd_

açtığı konular:http://forum.donanimhaber.com/m_94502649/f_//tm.htm#94638014 http://forum.donanimhaber.com/m_94402743/f_//tm.htm#94440775
    başka da bir şey demiyorum. bu arada hayırlı olsun ftr ye karar verdin galiba

Bilmiyom galiba bilmeden konuşuyor bu arkadaş bende dumlupinara kadar ftr yazdım ondan sonra malatya odyoloji yazdım ftr gelme ihtimalleri fazla değil yine odyolojide kalabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: gsseven46

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Spears

quote:

Orijinalden alıntı: AdReNaLiN.int

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HayalMahsülü

İstanbul üni odyoloji bir harika. Cerrahpaşada diye biliyorum odyoloji bölümü diye böyle güzeldi baya. Cerrahpaşa Tıp kazanamayan kendini orada tatmin edebilir ve iş garantisi var yarı doktor gibi bir şey

Dediğiniz gibi İstanbul Üniversitesi, Hacettepe ve son seçenek olarak Bezm-i Alem üniversitelerinin Odyoloji bölümü tercih edilebilir. Bu üçünün arasından en öne çıkanı hangisi diye sorarsanız sorunları olmasına rağmen şu an Odyolojiyle ilgili her şeyde öncülük eden İstanbul Üniversitesi denebilir. Özel üniversitelerden kesinlikle ama kesinlikle uzak durulmalıdır. Ve dediğiniz gibi İstanbul Üniversitesinde Odyoloji okuyanlar Cerrahpaşa Tıp Fakültesi yerleşkesinde son derece kaliteli hocalardan eğitim almaktadır.

gelişim üniversitesine giden işsiz mi kalır ? yada sen gelişimde okumuşsun seni odyologtan saymıyoruz mu diyecekler bana burada okursam ?

Tabi ki öyle değil. KPSS'yi geçtikten sonra devlette illaki iş bulursunuz ancak özelde çalışmayı düşünürseniz kurumlar diplomalara dikkat edebilir ve orada bir dezavantajınız olabilir. Ve eğitim konusunda diğer üniversitelerden geri kalabilirsiniz ancak bu dediklerim işsiz kalacaksınız anlamına gelmiyor.

Odyolojide açık olduğu söyleniyor bu özelde diploma sorununu ilk yıllarda cekulr mi sizce

Şu anda hastanelerin asıl amacı ellerinde bir odyolog olması olduğu için şu anda özelde pek sorun olacağını sanmıyorum. Tabi aynı hastaneye bir İstanbul Üniversitesi mezunu ve bir özel üniversite mezunu başvurduğunda İÜ mezunu kişi öncelikli olur ancak özel hastane bol olduğu için şu anda böyle bir sorun olmaz. Ancak ilerleyen yıllarda odyolog sayısı arttıkça özel hastaneler de iyi odyologlar arayıp müşteri çekme derdine düşeceklerdir, o zaman diplomalar ve kariyer daha değerli olabilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vermicem Vermicem

Odyolojiden pek ümitlenmeyin , doktorluk yapmayacaksınız , özel tıp kurumlarında 1500 TL'ye çalışıp ninelere işitme testi yaparsınız ya da işitme cihazı satarsınız.

İyi forumlar.

Lütfen bunun gibi yersiz ve tabansız yorumlar yazıp insanların kafalarını bulandırmayın.

Sen ne sanıyordun?Kulak burun boğaz doktoru filan mı olacağını sanıyordun?
  • quote:

Odyolojiden pek ümitlenmeyin , doktorluk yapmayacaksınız , özel tıp kurumlarında 1500 TL'ye çalışıp ninelere işitme testi yaparsınız ya da işitme cihazı satarsınız.

İyi forumlar.

puanın tutmuyor diye böyle insanlara yanlış bilgi verme eğer puanından memnun değilsen bir sene bırakırsın adam gibi bir puan alırsın kıskançlık yapmana gerek yok
  • quote:

quote:

quote:

İyi forumlar.

Lütfen bunun gibi yersiz ve tabansız yorumlar yazıp insanların kafalarını bulandırmayın.

Açtığın konulardan aldığın puan da belli, hala yazıyorsun bu konuya. neyse..

• Diş Hekimi olacak biri olarak söylüyorum. FTR her zaman odyolojiden bir adım öndedir. Çünkü FTRnin iş alanı geniştir, uzun suren tedaviler, ozel hastalar, ve ayrıca TUS ta Fizyoterapistliğin kalkma olayı vardı bi ara. Takip etmedim. FTRnin özel hasta avantajı çok tuzlu. Tanıdıklarım hatta samimi ahbabımın kazandığı paranın haddi hesabı yok.
    Odyoloji, temiz bolum. Türkiye'nin ihtiyacı olan açıkta bolum. Ama fazla para kazanma beklemeyin.3 bin liradan işe başlanıyor. Ve işte ilerleme, yaratıcılık yok. Kenarda yuklu paranız varsa işitme aletlerinin ticaretini yapabilirsiniz. Buradan kazanabilirsiniz.

Odyoloji rutin bir bayan mesleği. Kendini göğe çıkarmak isteyen için bu sıralamada tek tercih FTR.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi forumlar.

Benim aldığım puanla bu konunun ne alasi var?Cevap veremiyorsan zorlama.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İyi forumlar.

Benim aldığım puanla bu konunun ne alasi var?Cevap veremiyorsan zorlama.

Çok alakası var bir şeyleri eleştirebilmek için o konu hakkinda bilgi ve yeterli vasıflara sahip olmak gerekir. Sende bunlar yok millete yalan yanlış bilgi verme.

• Mr. Spears Kardeşim Bana Ulaşırmısın Sorum Varda??
  • Odyoloji okuyorum üsküdar üniversitesinde 2.dönemdeyim.Sorularınız olursa sorabilirsiniz.
    Bu arada devletin açıkladığı memur maaş bildirgesinde ftr ile odyoloji bayağı yakın mevlalarda almaktadır.Döner sermaye eklenince odyolojide maaş devlet için 3k ile 3.5 k arasında değişmektedir.Özelde olunabilir 4.5-5k civarında.Uzman devlette 4.5-5k olur.
    Mesleğin önü açık araştırma yapmak ve geliştirilmek için uygun.Akademik olanakları da çok iyidir.Odyolojide işin rehabilitasyon kısmı olduğunu da unutmayın.
    Bu arada kbbciler dış ve orta kulağı test eder,kbb cerrahş kısmı yapar.Odyolog dış orta iç ve beyin sapını test eder ve kbbye hastanın ameliyat olup olmamasını söyler.Yani kısaca birbirimizin işlerini yapamayız.

• Ftr ve odyoloji özel üniversitelerde geliyor. Ftr okursam ailemle aynı şehirde kalıcam. Odyoloji istanbulda geliyor. Yaklaşık olarak senelik 10000 lira fark edicek İstanbul. Sizce değer mi? Ftr biraz kapalı gibi 4 yıl sonrayı düşününce

• kty28 kullanıcısına yanıt
    Bende üsküdarda fizik tedavi ve rehabilitasyon kazandim fakat ilk yili old icin kuskularim var sizce egitimi nasil olucak ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.