Şimdi Ara

FİZİK NASIL ÇALIŞILMALI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar fizikte ben konuya çalıştıktan sonra bi kitapda o konuyla ilgili sorular çözüorum daha sonra son 49 yılın çıkmış fizik sorularını çözüorum gidip 2 3 kaynaktan soru çözmek bana biraz zaman kaybıgibi gelior sizce yaptığım doğrumudur sizin önerebileceğiniz bişeyler varmı

• 2-3 kaynaktan cozmek vakit kaybı degil fizik calismanin gerekliliği. Istersen her kitaptan 1 er test çöz ama fizikte farklı kalemlerden çıkmış sorulari gor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeşim ama gidip şu ısı sıcaklıkla genleşme tarzı saçma konularda o kadar üstüne düşülecek konular için diorum çıkmışları çözünce olay bitior gibi
  • Ben de 3kitaptan çözüyorum 11im.. (ygs-lys palme sb + ka- 11.sınıf fizik sb - ygs lys fem sb final sb ) ama genede eksik hissediyorum tuhaf
  • quote:

Orijinalden alıntı: cml3152

kardeşim ama gidip şu ısı sıcaklıkla genleşme tarzı saçma konularda o kadar üstüne düşülecek konular için diorum çıkmışları çözünce olay bitior gibi

Tabi canım kimi konular için o kadar vakit harcamaya gerek yok. Ama 3 tane kitabin varsa mesela 1'inden 3 test cozecegine 3'unden 1'er test cozmen daha iyi olur.

undefined fizikte hiçbir zaman tamamdir ben oldum diyemezsin zaten. Daha 11. sınıfsin bu tempoyla çalışırsan sinav sistemini alt edecek kadar ilerlemis olursun korkma. Sana bide ilk konulara usenmeden bir kez daha zaman ayirmani öneririm belki temelde eksik vardır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tivibik -- 29 Ekim 2015; 16:37:28 >
  • tivibik kullanıcısına yanıt
    Hocam yanlış fazla çıkmıyorda bazen denemelerde farklı bir soru çıkıyor yapamıyorum fizikte var bi bu olay ... Yazın full ygs kastım zaten şuanda üstünden cila yapıyorum ygs fizik yerine direk lys fizik kaynaklarından veya ygs lys fizik kaynaklarından çalışmamam büyük pişmanlık yarattı bende
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWriter

Hocam yanlış fazla çıkmıyorda bazen denemelerde farklı bir soru çıkıyor yapamıyorum fizikte var bi bu olay ... Yazın full ygs kastım zaten şuanda üstünden cila yapıyorum ygs fizik yerine direk lys fizik kaynaklarından veya ygs lys fizik kaynaklarından çalışmamam büyük pişmanlık yarattı bende

Hocam cok soru çözmek kadar iyi analiz yapmakta önemli yanlış çıkan her sorunun MANTIGINI anlamaya çalışın. Pişmanlık duymak icin cok erken rahat olun daha onunuzde cok zaman var. Aksine mutlu olmalisiniz daha cok erkenken neleri yanlış yaptığınızı fark edebilmissiniz. Rakiplerinizin bi çoğu bunu sinava aylar kala anca fark ediyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AYT Fen Nasıl Çalışmalı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tivibik kullanıcısına yanıt
    Hocam hedefim yüksek olmasa inanın ki pişman olmazdım . Ama genede haklısınız bunada şükür.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: JustWriter

Hocam hedefim yüksek olmasa inanın ki pişman olmazdım . Ama genede haklısınız bunada şükür.

Hedefin ilk 1000'de olsa pismanlik icin erken. Ara sınıfları ortalama duzeyde gecip son sene calismasiyla ilk 5000'e giren cok arkadasim var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.