Şimdi Ara

fizik modelleme sorusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
842
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: alfaaçısı

Kesinlikle modellemedir yasa da degisebilirmis ( ben değişemez diye düşünmüştüm) hocalarim ssöyledi degisir

yasa sorusunu sormalari o kadar saçma ki. resmen fiziğin en çok kafa calistirilan kismini dogmatiklestirip paket olarak sunuyorlar. yasalar değişmez. çünkü yasalar doğadır. doğa değişmez. dış etkiler sonucu değisime ugrar. bu degisimde yasanin degiskenligini göstermez.

dokunduğum madde gerçekmi sorusu kadar saçma yasalar degisebilir demek. çunku yasalar doğada gözlenir,deneyler yapilir,üzerine yeni bilgiler üretilir ve hayat bu yasalar üzerine calisir.

bir gün cikip birisi bu yasa yanlis diyemez. bu yasanin aciklayamadigi yani goremedigimiz kismini tamamlayacak yeni bir bilgi koyar.

bu tartismali konuyu sormak o kadar amatörlük ki. yaziklar olsun ya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayir abi bi kere zaten yasaların matematiksel bagintilari var.teori bile kesinlik ifade etmiyor ondan sonraki basamaklar kesinlik ifade etsin diye geri dönüşte yanlışlar duzeltile bilsin diye ayni soruyu facede bir soru çözümü grubunda hocalara ve öğrencilere sordum hherşeye çok takiliyosun demişlerdi ! Allah herşeyin hayirlisini nasip etsin bence ÖSYM bunu 9.sinif MEB kitabında vermemişse halsizlik yada bunun la bağdaşan bir bilgi verip sinavda sizin mantik yurutmenizi isteyebilirdi.
  • Yukarıda bahsettim bencede değişmez yani
  • Bu şartlar olmadigi taktir de ÖSYM suçludur.soruyu iptal etmesi gerek bence
  • sağından solundan çekmeye çalışırsan emin ol çoğu soruda farklı cevaba ulaşabilirsin, yanlış yaptım deyip geçmelisin bence
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.