Şimdi Ara

Fizik konuları eleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
2
Favori
1.195
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba ben sayısaldan sınava giricem ama fiziğe her ne kadar yatkınlığım olsa da süre kısa ve benim fizik konularımın çoğu duruyor. Onun yerine kimya + biyo yüklemeyi düşünüyorum, dolayısıyla fizikte mutlak surette çalış dediğiniz konular nelerdir? Konu elemek istiyorum her konuya zaman ayırmak istemiyorum.. hedef 80 ve 90k arası. MF.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• modern fizik /dalga / elektrik / optik baba konular bunlardır en çok sorular burdan gelir çalışabildigine çalış
  • aynı durumdayız benim hedef 60k. modern fizik, madde ve özellikleri kesinlikle hallet. bide yanına optik, dalga, lamba, iş güç enerji çakarsın sınava hazırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adamsın cagkan :)

gerçi optik özürlüsüyüm baya ama mekaniğim iyi sağol önerin için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler arkadaşlar
  • ben fiziği bitirdim açıkçası dalgalar biraz saçma geliyor ve bence umut öncülden elektrik halledin zaten çoğu soruyu yaparsınız elektriği bitirmek zor değil modern fizik ilk defa duyuyorsanız biraz garipsiyebilirsiniz ama son senelerde ösym nin ağırlık verdiği alan yinede 14 soruda 3tane belki 4 tane gelir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nYato -- 11 Nisan 2018; 4:16:58 >
  • Bu arada tekrar konuyu upluyorum ama, benim istediğim bölümde geçen yıl fizik yapanların ortalama netleri 30 sorudan 12 yazıyor. ( lys için ) Sadece sizin saydığınız bu konuları çalışsam ulaşır mıyım bu rakama?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ravenK -- 12 Nisan 2018; 1:1:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KONU ELEME
    4 yıl önce açıldı
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Faydalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Extr4ordinary E kullanıcısına yanıt
    Faydalı dediğiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.