Şimdi Ara

fizik,kimya,biyoloji-matematik en kolay konuları...?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
1
Favori
15.826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sayısalcı olan arkadaşlar; banko çıkar diyerek size göre en basit (bana göre zordur kesin) olan konuları yazar mısınız ?biraz baktım ama kestiremedim hepsi eşit uzaklıkta bana en az 7-8 net çıkarsam yeter.matematik gördük sadece ama onun da en basit konularından başlayarak çalışıcam 10-15 net çıkarsam yeter.

• fizik moment vektör basit makine elektrostatik ısı sıcaklık genleşme ağırlık merkezi
    kimya tamamı kolay gibi hepsini yapabilirsin
    biyoloji hücre organeller beslenme ilişkileri temel bileşenler kalıtım ekoloji

ama benim tavsiyem temelin olan konulardan başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: WhitEagleCarsi

fizik moment vektör basit makine elektrostatik ısı sıcaklık genleşme ağırlık merkezi
    kimya tamamı kolay gibi hepsini yapabilirsin
    biyoloji hücre organeller beslenme ilişkileri temel bileşenler kalıtım ekoloji

ama benim tavsiyem temelin olan konulardan başla

Teşekkür ederim ama benim temelim yok sözelciyim en kolaylarından bi kaç soru tutturmak istedim dediğin konulara bakarım
  • sözelciysen biyoloji ve kimya uğraş daha çok fizik uğraş istiyor baya çünkü ama kimya ve biyoloji fiziğe oranla daha basit iyi çalışmalar kardeş
  • saol sanada iyi çalışmalar
  • quote:

Orijinalden alıntı: hurocan

sayısalcı olan arkadaşlar; banko çıkar diyerek size göre en basit (bana göre zordur kesin) olan konuları yazar mısınız ?biraz baktım ama kestiremedim hepsi eşit uzaklıkta bana en az 7-8 net çıkarsam yeter.matematik gördük sadece ama onun da en basit konularından başlayarak çalışıcam 10-15 net çıkarsam yeter.

öncelikle fizikten ısı sıcaklık gibi konular temel isteyen zor konulardır. fizikte yeni eklenen sözel konular daha basit. mesela deprem dalgaları, ses, yani kısaca ygs deki dalgalar konusu, enerji kaynakları, kimyasal fiziksel değişimler.. bunlar yeni eklenen konulardan. eskilerden ise vektörler, mıknatıslar, durgun elektrik, optikte de gölge gibi konuları rahatlıkla yaparsın diye düşünüyorum. baktın zorlandın kimya ve biyoloji çalış ordan kesin istediğin kadar net çıkarırsın. kimyadan: hayatımızda kimya, simya, periyodik tablo, atom çalışsan yeter. çözünürlük sayısal işlem yeteneği ister biraz o yüzden yapamıyorsan çok da önemli değil. biyolojiden canlıların temel bileşenleri, osmoz difüzyon filan ( bu konudan kesin soru çıkar), ekoloji ve biraz da sistematik. bu konular hem kolay hem de genelde hep soru çıkan konulardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TYT Fizik En Kolay Konular
    5 yıl önce açıldı
    Zor Ygs Matematik
    14 yıl önce açıldı
    kimya ve geometri
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolvoXx

quote:

Orijinalden alıntı: hurocan

sayısalcı olan arkadaşlar; banko çıkar diyerek size göre en basit (bana göre zordur kesin) olan konuları yazar mısınız ?biraz baktım ama kestiremedim hepsi eşit uzaklıkta bana en az 7-8 net çıkarsam yeter.matematik gördük sadece ama onun da en basit konularından başlayarak çalışıcam 10-15 net çıkarsam yeter.

öncelikle fizikten ısı sıcaklık gibi konular temel isteyen zor konulardır. fizikte yeni eklenen sözel konular daha basit. mesela deprem dalgaları, ses, yani kısaca ygs deki dalgalar konusu, enerji kaynakları, kimyasal fiziksel değişimler.. bunlar yeni eklenen konulardan. eskilerden ise vektörler, mıknatıslar, durgun elektrik, optikte de gölge gibi konuları rahatlıkla yaparsın diye düşünüyorum. baktın zorlandın kimya ve biyoloji çalış ordan kesin istediğin kadar net çıkarırsın. kimyadan: hayatımızda kimya, simya, periyodik tablo, atom çalışsan yeter. çözünürlük sayısal işlem yeteneği ister biraz o yüzden yapamıyorsan çok da önemli değil. biyolojiden canlıların temel bileşenleri, osmoz difüzyon filan ( bu konudan kesin soru çıkar), ekoloji ve biraz da sistematik. bu konular hem kolay hem de genelde hep soru çıkan konulardır

tamam dostum öneriler için çok saol bakıcam dediklerine

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.