Şimdi Ara

Fizik için Çok Detay Kitap

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
1
Favori
5.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar biyolojideki Campbell gibi herşeyi en ince ayrıntısına kadar anlatan bir fizik kitabı söylermisiniz?Nihat bilgin ve simetri var ama iyi değiller bence

• birey fizik 1 ve fizik 2. eski baskı internetten indirebilirsin.
  • bana da lazım bir tane takip
  • Başka öneri yok mu?
  • Serway Fizik var, ama yemez, bana da heves olmuştu seninki gibi kendine zarar verirsin.
  • biyoloji de campbell dediğiniz hangisi hocam ? önerirmsiniz
  • bunlar üniversite düzeyi kitaplar mı ? ve ygs-lys ye yönelik değil gibi geldi bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Serway zaten üniversite kitabı
    Kimya için Genel Kimya Petrucci var,
    Campbell da Palme Yayınları'nın çıkardığı 1000 sayfa civarı fiyatı da hayli tuzlu olan güzel bir biyoloji kitabı,
    Keza üçünün de çok gereksiz olduğunu belirtmek farz diye düşünüyorum,
    Üç kitabı da inceledim, biyoloji hocaları bile hepsini yapamıyor Campbell'daki konu sonu sorularını,
    Serway ve Petrucci'ye zaten hocalar bakmazlar bile, o derece düşün. :)
  • Sınava hazırlanmak için Serway veya benzerlerini kullanmayın. Çok gereksiz, fizik bölümü öğrencisine bile ağır geliyor o kitaplar. Aman diyeyim. Normal YGS-LYS kitapları hayli hayli görür aynı işi.
  • Genel kimya'yı bende kullanıyorum.İşimi görüyor.Eğer ingilizcen varsa feynman lectures on physics i tavsiye ederim.Fiyatı oldukça pahalı 3 cilt olduğu için.Ama pdf halinde internette mevcut.Bir de bence palme lise 3 kimya kitabı diğerlerinden daha iyi olmuş.Detaysız ama hemen hemen her konudan bahsetmiş.
  • Konu anlatimi icin ne onerirsiniz fizikte benim aslinda sorum buydu konu anlatimi icin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: musso.tr

Genel kimya'yı bende kullanıyorum.İşimi görüyor.Eğer ingilizcen varsa feynman lectures on physics i tavsiye ederim.Fiyatı oldukça pahalı 3 cilt olduğu için.Ama pdf halinde internette mevcut.Bir de bence palme lise 3 kimya kitabı diğerlerinden daha iyi olmuş.Detaysız ama hemen hemen her konudan bahsetmiş.

feynman lectures on physics
    ne oluyor ya? nerdeyim ben? burdaki millet fizik doktorası yapıyor heralde. onlara tavsiye veriyoruz. yapmayın milletle dalga mı geçiyorsunuz? tübitak yayınları oku desen anlarım da bu ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: horkheimer

quote:

Genel kimya'yı bende kullanıyorum.İşimi görüyor.Eğer ingilizcen varsa feynman lectures on physics i tavsiye ederim.Fiyatı oldukça pahalı 3 cilt olduğu için.Ama pdf halinde internette mevcut.Bir de bence palme lise 3 kimya kitabı diğerlerinden daha iyi olmuş.Detaysız ama hemen hemen her konudan bahsetmiş.

ne oluyor ya? nerdeyim ben? burdaki millet fizik doktorası yapıyor heralde. onlara tavsiye veriyoruz. yapmayın milletle dalga mı geçiyorsunuz? tübitak yayınları oku desen anlarım da bu ne?

Bazıları için bu bir hobi.o yüzden dedim.kimseyle dalga falan geçmiyorum.Zaten kitabın anlatımı çok iyi.Inanılmaz ayrıntı da değil.Fizik için başucu kitabı diye tavsiye ettim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Bazıları için bu bir hobi.o yüzden dedim.kimseyle dalga falan geçmiyorum.Zaten kitabın anlatımı çok iyi.Inanılmaz ayrıntı da değil.Fizik için başucu kitabı diye tavsiye ettim

kitaba lafım yok senin hobine de lafım yok. hatta okuyorsan ne ala. ama tavsiye ettiğin yere dikkat etmelisin. çok fazla insan okuyor burayı. insanların aklını karıştırmamak gerek diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Konu anlatimi icin ne onerirsiniz fizikte benim aslinda sorum buydu konu anlatimi icin :)

hocam bireyi şiddetle öneririm. çünkü içindeki neredeyse her testin çözümü var. her ayrıntıya girmiş neredeyse. ( fiziğin değil , sınavda çıkabilecek tüm ayrıntıya yani ).kullan pişman olmazsın.
  • quote:

quote:

Konu anlatimi icin ne onerirsiniz fizikte benim aslinda sorum buydu konu anlatimi icin :)

hocam bireyi şiddetle öneririm. çünkü içindeki neredeyse her testin çözümü var. her ayrıntıya girmiş neredeyse. ( fiziğin değil , sınavda çıkabilecek tüm ayrıntıya yani ).kullan pişman olmazsın.

Hocam birey'in hangisini önerirsin anlamadım bazı yerlerde 2 kitap olanları falan var da :/
  • quote:

quote:

quote:

Hocam birey'in hangisini önerirsin anlamadım bazı yerlerde 2 kitap olanları falan var da :/

ben internetten 2 kitap halinde eski baskısını indirdim. onu diyorum. ama yeni baskılar da aynı diye biliyorum. yani temelin yoksa bile şimdi çalışmaya başlasan sınavda fiziğin yarısını yaparsın (ygs)

• Yok temelim var fiziğim en iyi derslerimden olmuştur hep ben sadece 2.kısımda o elektrik akımı vs o bölümde zorlanıyorum.İnternettekini indirmiştim acaba o kitabı satın alsam mı diye düşünüyorum bilgisayardan zor olur gibime geliyor
  • quote:

Yok temelim var fiziğim en iyi derslerimden olmuştur hep ben sadece 2.kısımda o elektrik akımı vs o bölümde zorlanıyorum.İnternettekini indirmiştim acaba o kitabı satın alsam mı diye düşünüyorum bilgisayardan zor olur gibime geliyor

tamam o zaman senin için süper faydalı olur. cilt 2 de elektrik var.
  • Bende üniversite için fizik 2 kitabı almıştım da serway ile young and freedman arasında kararsızım.Bana da yardım edebilecek bir var mı?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.