Şimdi Ara

FİZİĞİ İYİ OLANLAR TAVSİYE PLS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oldum olası hiç anlamadım şu fiziği mezuna kalıcam % 100 o yüzden fiziği halledeyim diyorum fakat utanarak söylüyorum daha sinüs kosinüs nedir bunları bile bilmiyorum 40 seansta kolay fizik var onu bile anlamadım . pisagor bağıntısı vs . vs. ne yapmak lazım aga geometri mi çalışayım anlamadım ki nasıl bi dersse hep gözüm korkuyor şu dersten hiçbirşey anlamıyorum videolarıda izliyorum ama olmuyor nasıl yapıyorsunuz bu dersi ? trigonometri mi çalışayım full geoemtri mi kasayım ne yapayım ?

• up
  • 4232062yk kullanıcısına yanıt
    Umudunuzu kırmak gibi olmasın ama durum biraz vahim. Durumu tersine dönüştürebilirsiniz ama yoğun çaba sarfetmeniz gerekecek.

Nacizane tavsiyem ne kadar soru bankanız varsa bırakın bir kenara acın güzel kaynaklardan ders videoları izleyin. Konuları kavrayın sonra alın soru bankalarını elinize çözün testinizi yapamadıklarınızı ögrenin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam durum tersine dönmek zorunda elimden gelen herşeyi yaparım sorun yok ama nasıl yol izliycem neler yapmam gerekicek hiçkimse bunlardan bahsetmiyor en iyi ben yarın bi hocayla konuşayım fizikçiyle .
  • belliki ilkokul temelin zayıf sıkıntılı bir şey biraz antrenmanlarla fizik vs alabilirsin yinede ben söyleyeyim bak belki işine yarar

pisagor : bir dik üçgenimiz olsun burada hipotenüsün uzunluğunun karesi, diğer dik kenarların uzunluklarının kareleri toplamına eşittir.
    Bazı özel üçgenler vardır bunlar 3-4-5, 5-12-13, 8-15-17, 7-24-25 en bilindikleridir

sinüs : verdiği açının karşısındaki kenar/(bölü) hipotenüs yani en uzun olan kenar

cosinüs : verdiği açının yanındaki kenar/ hipotenüs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nrunke -- 7 Ocak 2016; 23:37:49 >
  • Nrunke kullanıcısına yanıt
    hocam fiyatı ne kadar ve ondan anlayabilir miyim ? ya anlayamazsam falan korkuyorum ya fizikten oldum olası hep korktum ayrıca onu anlayıp bitirdim diyelim sonra ne alıcam ?;
  • http://www.kitapisler.com/Antremanlarla-Fizik-Soru-Bankasi_9787.html#0

bundan sonra güvender alabilirsin ygsde baya işini görür en basitten alıyor bu anlarsın sanıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1.90 sarışın yeşil gözlüyüm 6 yıl kickboks yaptım fizigim sağlam, önerim bireyc ve sınav yayınları

• Merak lazim. Gecen sene merakla, heyecanla karistiriyordum fizik kitabini, ne ogrendiysem gecen sene ogrendim. Bu sene hevesim kalmadi, ustune bir sey katamiyorum. Heves gerek, zorla olmuyor

• cancanlakop kullanıcısına yanıt
    Bırey C mı dasdas adamı hayattan sogutmak ısıton heralde ıntıhar eder :D
    hocam bilgili bir abiye benziyorsun yardım et az da fizikte birkaç birşey yapalım :D ne alayım şimdi kolaydan zora kaynak ve video önerir misin ?
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4232062yk

hocam bilgili bir abiye benziyorsun yardım et az da fizikte birkaç birşey yapalım :D ne alayım şimdi kolaydan zora kaynak ve video önerir misin ?

Dostum onu senin için yazdım zaten sınav orta derece konuyu kavratır bireyc tokatlar

hocam sınav yayınları nasıl oluyor fasikül mü oluyor du kitap şeklinde mi ? birde zor gelmez mi seviyeme uygun olur mu dersin ?
  • quote:

hocam sınav yayınları nasıl oluyor fasikül mü oluyor du kitap şeklinde mi ? birde zor gelmez mi seviyeme uygun olur mu dersin ?

Ygs lys birlikte kitapta çok zor değil ama bol testli

bu kitaptan sonra birey c veya palme a-b mi alayım ozaman ?
  • quote:

bu kitaptan sonra birey c veya palme a-b mi alayım ozaman ?

Birey

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.