Şimdi Ara

fiziğe nasıl çalışıyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
2
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir türlü oturtamadım şu dersi. Siz ne yapıyorsunuz merak ettim

• Çözümlü örneklere bakarak çalışıyorum baya faydalı oluyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rjnrondo kullanıcısına yanıt
    hangi kaynaktan ?
  • xds789 X kullanıcısına yanıt
    Fdd kolay fizik

• Dershaneden ogrendigimizi evde netten video sonra fem beyazdan cozuyorum bos cikiyo tabii

• kdryzc kullanıcısına yanıt
    valla etraftan gördüğüm kadarıyla bu fizik baya sıkıntı. sağlam hoca olmazsa olmuyo gibi
  • Su fizige care yokmu gercekten ya bu nasil bi derstir arkadas ogrenci moralini bozmakta birebir kolay fizikmi basermi alsam hangisi kolay kavratir konulari bilen arkadaslar varmi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu matematiği nasıl anlarım?
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fizik mattan filan cok kolay bir ders.Celal aydin cks set aldim.Onu cozsem yetiyor.

• fizikten sadece korktuğunuz için yapamıyorsunuz bende öyleydim ancak çalışınca oturup gayet kolay fem simetri fizik ygs tavsiye ederim
  • ya bırak mattan kolay mı olur allah aşkına.
  • Matematikte konuyu anlarsin soru cesidi fazladir pratigini bilmezsin cozemezsin ama matematikte yinede fikrin oluyoda fizik bambaska birakin zor soru cesidini kalip sorular bile zor ve anlasilmicak tarzda oluyo bana gore ygsde fizik>geo>mat>biyo>kimya
    Lysdede tek fark kimya biyolojiye gore daha zor olabilir diye tahmin ediyorum elektro kimya olsun mol kavrami denge hiz bagintilari zorlastiriyo ister istemez

• xds789 X kullanıcısına yanıt
    Evet evet bizim hoca o yonden cok iyi (dershane secme sebebim) valla hocam yapamadigin herseyi not al unutabilecegini dusundugun puf noktalar not al sinavdan once tekrarla bu bence cok onenmli

• rjnrondo kullanıcısına yanıt
    Youtube fem fizik videolarını izleyip konunun özetini deftere dök bence

• Soru çözerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi de soruyu çözemiyon zaten
  • Karaağaç fizik fasikülleri alın adam gibi çalışın devamlı tekrar edin yararı olur.
  • fizik için yayın önerirmisinz arkadaşlar fizik biraz kötü
  • geometir+matematik varsa fizikte hertülü gelir trigonometriden kuvvetmi bulursunuz integralden dinamimi çözersiniz ama başlamadan önce özel üçgenler ve kenar bulma eşlik ve benzerlik gibi konuları ögrenin yoksa işiniz zor oran orantı denklem çözmr filan hep fiziğin içinde problemleri ögrenin karışım sorularında bayağı işinize yarar onun dışında eleyici bir ders
  • oturarak çalışıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xds789

Bir türlü oturtamadım şu dersi. Siz ne yapıyorsunuz merak ettim

ygsde fiziği fazla kasmıyolarlar dershaneden geri kalma kaynak olarak ilk adım çöz ygs için yeterli
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.